NOPSTRIM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Hi σε ολους! Εχω εναν φιλο που θελει να σπουδασει κατι με φωτισμο... Να του δινεις μια φωτογραφια και αυτος να την παιρνει στο pc και να την μετατρεπει σε 3d και να φωτιζει τον χωρο... Νομιζω λεγεται μελετη φωτισμου αλλα που το σπουδαζεις; Ευχαριστω!!!
sniper_206 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Νομίζω ότι αυτό που ψάχνεις είναι εξειδίκευση και μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο σαν μεταπτυχιακό στο εξωτερικό (Αγγλία) αλλά μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχει κάτι και σε bachelor. Με μελέτη χώρου δηλαδή θέλει να ασχοληθεί;
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Πρέπει να έχει στο AKTO Art & Design.
DrLo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Αν πιάνουν τα χέρια του καλύτερα να γίνει ηλεκτρολόγος :)
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Με μελέτη χώρου δηλαδή θέλει να ασχοληθεί; Ναι αυτο ακριβος! Το θεμα ειναι που μπορει να το σπουδασει; Εψαξα και στο aKto αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο...
^BOOMBOOM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Interior design έχει στην ΑΚΤΟ και στην ΒΑΚΑΛΟ, ας περάσει να ρωτήσει απο εκεί.
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 οκ θα του το πω... EDIT: Βασικα αυτο ειναι μονο για εσωτερικους χωρους... Αυτος κοιτα τι θελει... Ερχεται πχ το ξενοδοχειο intercontinetal και του λεει, 8ελω να μου το φωτισεις μεσα εξω! κηπους κτλ... και αυτος 8α κανει τις μελετες μεσα απο pc...
^BOOMBOOM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Νομίζω το καταλληλότερο είναι να σπουδάσει αρχιτέκτονας, το κομμάτι που τον ενδιαφέρει όμως είναι πολύ συγκεκιρμένο, δε νομίζω να υπάρχει κάποια σχολή ειδικά για αυτό. Αν θες τη γνώμη μου καλύτερα να πάρει 10-20 βιβλία, να κάτσει να μάθει πολύ καλα κάποιο πρόγραμμα (ακόμα και το 3dsmax έχει πολύ καλή εξομοίωση φωτισμών) και να κάνει τη δουλειά του. Και πιο σύντομα θα μάθει αυτό που θέλει και οικονομικότερα αλλά και καλύτερα (μιας και θα εστιάσει μόνο σε αυτό).
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μαλλον εχεις δικιο απλα δεν νομιζω να βρει δουλεια μεθαυριο λεγοντας οτι εχει μαθει αυτο το βιβλιο... Καλα θα τον ενιμερωσω και ας ελπισουμε τα καλυτερα!
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Νομίζω τη δουλειά μεθαύριο θα την πάρει αν ετοιμάσει ένα καλό πορτφόλιο με εργασίες, η δουλειά του θα μιλάει απο μόνη της, ασχέτως χαρτιών.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με 3D, δεν καταλαβαίνει από χαρτιά. Portfolio και μόνον... όπως είπε και ο ^BOOMBOOM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.