Προς το περιεχόμενο

help pedes gia ypotitlous

johnyboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονιμους σε dvd η στο avi που μετα θα κανεις dvd?

Αν ζητας το 2ο (κατεβαζεις απο το νετ ενα αρχειο, τσιμπας απο εδω τους υποτιτλους, τους περνας και μετα το καις) το AVISubtitler ειναι καλο και πανευκολο προγραμμα. Εμενα που ειμαι "ασχετος" με εχει σωσει.

Δημοσ.
γίνεται αλλά δεν αξίζει αν η ταινία δεν είναι 4:3

Μια χαρα αξιζει αν μου επιτρεπεις. Εμενα μια χαρα παιζει, απλα πρεπει να ρυθμιζω το 4:3 / 16:9 στο player καθε φορα,αναλογα την ταινια, αλλοιως φυσικα "κοβει" την ταινια και (λογικα) βλεπεις τους μισους .

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα

Μέχρι τώρα βάζω subtitles σε avi με το WinAvi Converter γρήγορα και εύκολα

Έχω όμως κάποια επεισόδια(από τη σειρά "24") και έχουν ήδη υπότιτλους γαλλικούς.Να τους βγάλω με το VirtualDub το δοκίμασα αλλά αλλοιώνεται πολύ η εικόνα.Θέλω λοιπόν να μάθω αν γίνεται είτε με το WinAvi Converter είτε με άλλο πρόγραμμα να εντάξω τους ελληνικούς υπότιτλους στο "περιθώριο"(τα επεισόδια είναι 16:9)κάτω κάτω όπως εμφανίζονται όταν παίζονται οι υπότιτλοι ως ξεχωριστό αρχείο με το BS Player.

Δημοσ.

kastel o tropos pou les den eine gia na valeis ypotitlous se dvd alla na dimiourgeiseis mia teneia dvd opos kanei to pinacle.toxotis afto pou les den eine na valo upotitlous se dvd alla se avi,giati perneis tous upotitlous kai meta perneis tin tenia se avi.h ektos an den katalava ego pos ginete.afto pou thelo ego eine na valo sthn tainia dvd upotitlous monimous kai na tin grapso se dvd diakaki meta.pos tha ginei na tous valo sto dvd?logika tha prepei na tous kano se arxeio .ifo.

Δημοσ.

Φίλε johnboy, αν κατάλαβα καλά έχεις μια ταινία DVD format και όχι avi. Αν είναι έτσι τα πράγματα θα έπρεπε να διαβαζες και να έβλεπες καλύτερα τους οδηγούς αφού το DVDLab δεν κάνει μόνο DVD από mpeg κυρίως ΑΛΛΑ προσθέτει και αφαιρεί υποτίτλους, audios, menus, extras από ταινίες DVDs.

Δημοσ.

kai pali to dvd lab opos kai o odigos leei na kano open arxeio me kataliksei .dal.

me tetia kataliksei den yparxei dvd opote kai aftos o odigos eine asxetos me afto pou thelo.ektos an eine kati pou den to ksero

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
kai pali to dvd lab opos kai o odigos leei na kano open arxeio me kataliksei .dal.

me tetia kataliksei den yparxei dvd opote kai aftos o odigos eine asxetos me afto pou thelo.ektos an eine kati pou den to ksero

Δεν κάνεις open αλλά import στα assets για να βάλεις τα στοιχεία του DVD.

Δημοσ.

johnyboy γιατι δν χρησιμοποιεις το convertxtodvd το προγραμμα κανει τα avi σε dvd files μπορεις να εισαγεις και τους υποτιτλους.Εγω το χρησιμοποιησα για να αντιγραξω το lost τη δευτερη σεζον και δουλευε τελεια.Apostolishatz σου προτεινω το ιδιο προγραμμα γιατι μου φαινεται πως οταν θας εισαγεις τουσ ελληνικους θα εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις ή τους ελληνικους ή γαλλικους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...