Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι τι λέει;

Το multiplayer του πως είναι;

Πώς παίζεις με άλλους (direct ip, τύπου bnet ή μπάινεις σε server);

Αξίζει η Collector's ;

Artbook

Πόστερ

Soundtrack CD

Αποκλειστικό Pet "The Carrier Imp" (αυτό αλλιώς δεν το παίρνεις; είναι μόνο για multiplayer; )

Έκδοση υψηλής ανάλυσης του Sacred 2 (για high end PCs) (δηλαδή;;; )

Tattoo-set

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

:)

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι κορυφαίο. Αν σου αρέσουν τα Hack & Slash.

To pet είναι μόνο για τους κλειστούς servers στο multiplayer. Οπότε μην σε απασχολέι και ιδιαίτερα.

Εγώ σήμερα παρείγγειλα την Collectors από το Πλαίσιο και θα την έχω την Τετάρτη.

Ποιός περιμένει μέχρι τότε;

Δημοσ.

πάντως από το γερμανικό demo που είχα δει δεν μου γέμισε το μάτι για να τα σκάσω τόσα λεφτά. όχι ειδικά τη στιγμή που βγαίνουν πολύ καλύτερα μαργαριτάρια.

είναι πολλά τα 50 ευρώπουλα.

Δημοσ.
πάντως από το γερμανικό demo που είχα δει δεν μου γέμισε το μάτι για να τα σκάσω τόσα λεφτά. όχι ειδικά τη στιγμή που βγαίνουν πολύ καλύτερα μαργαριτάρια.

είναι πολλά τα 50 ευρώπουλα.

τι καλύτερο έχουμε από παρόμοιο rpg αυτή την περίοδο?

όχι τίποτε άλλο να το παίξουμε αν είναι!

Δημοσ.

Λοιπόν, κανένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση, έγινε σε δευτερόλεπτα.

Μπήκα και online / closed server. Κανένα πρόβλημα και εκεί, όλα οκ.

Είχε Γερμανούς, Ιταλούς, ο μοναδικός Έλληνας ήμουν όμως :P

Προσοχή - Χρειάζεται να μπουν τα 2 patch για Online

1 = ~400+ mb ( κατεβαίνει σφαίρα όμως)

2 = hotfix ~21mb

Και με το που μπαίνεις και closed server, κάνεις και Unlock το Carrier Imp.

Για να δούμε, τελικά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με μια 2η ματιά.

Δημοσ.
Το παιχνίδι είναι κορυφαίο. Αν σου αρέσουν τα Hack & Slash.

To pet είναι μόνο για τους κλειστούς servers στο multiplayer. Οπότε μην σε απασχολέι και ιδιαίτερα.

Εγώ σήμερα παρείγγειλα την Collectors από το Πλαίσιο και θα την έχω την Τετάρτη.

Ποιός περιμένει μέχρι τότε;

Ευχαριστώ πολύ :)

Τα hack 'n' slash είναι τα αγαπημένα μου rpg! :)

Όταν λες κλειστούς servers εννοείς servers της εταιρίας; Δηλαδή υπάρχουν και servers όπου έχουν πρόσβαση και τα μη αυθεντικά παιχνίδια; Είναι τύπου mmorpg που απλώς μπαίνεις σε όποιο server θες εσύ;

59? (Παπασωτηρίου Collectors) είναι πολλά λεφτά και για αυτό ρωτάω, μην το πάρω και μείνει ως διακοσμητικό στοιχείο, καθώς το θέλω για multiplayer (single player = 2-3 μέρες και μετά πάπαλα...).

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ :)

Τα hack 'n' slash είναι τα αγαπημένα μου rpg! :)

Όταν λες κλειστούς servers εννοείς servers της εταιρίας; Δηλαδή υπάρχουν και servers όπου έχουν πρόσβαση και τα μη αυθεντικά παιχνίδια; Είναι τύπου mmorpg που απλώς μπαίνεις σε όποιο server θες εσύ;

59? (Παπασωτηρίου Collectors) είναι πολλά λεφτά και για αυτό ρωτάω, μην το πάρω και μείνει ως διακοσμητικό στοιχείο, καθώς το θέλω για multiplayer (single player = 2-3 μέρες και μετά πάπαλα...).

πληροφοριακα ο χαρτης του ειναι τοσο μεγαλος που το 2-3 μερες μαλλον πρεπει να το κανεις 2-3 μηνες! συνολικα εχει πανω απο 120 ωραις game play...

απο την αλλη μπορεις να δωσεις 33.90Ε και να παρεις την απλη εκδοση αν το σκευτεσαι τοσο!

Δημοσ.
πληροφοριακα ο χαρτης του ειναι τοσο μεγαλος που το 2-3 μερες μαλλον πρεπει να το κανεις 2-3 μηνες! συνολικα εχει πανω απο 120 ωραις game play...

απο την αλλη μπορεις να δωσεις 33.90Ε και να παρεις την απλη εκδοση αν το σκευτεσαι τοσο!

Καλή η ερώτηση του Μουργόλυκου: οι closed servers είναι της εταιρίας; Μπορώ να κάνω private server (host game) και να μπουν κι οι φίλοι μου, αυτό είναι σίγουρο, το είχα κάνει και στο 1ο με Hamachi. Το επιχείρησα και για το 2 (με σπασμένη Γερμανική φουλ έκδοση του παιχνιδιού :rolleyes:) αλλά κάτι δεν 'εκατσε'. Μάλλον θέλει κάποιο port forward στο router...

Σήμερα το περιμένω (Μυτιλήνη) στον Παπασωτηρίου. Του πάτησα γκάζια χτες ότι "κυκλοφορεί μέρες" και "είστε οι τελευταίοι που θα το φέρετε" και άλλα τέτοια φαιδρά. Ελπίζω μόνο η ενεργοποίηση να είναι τόσο απλή όσο είπε ο Tuko. Χτες βράδυ ψηνόμουν να κατεβάσω και την Αγγλική κόπια, τέτοιο κόψιμο μ' έχει πιάσει! :X

ΥΓ. Έχοντας παίξει ήδη κάπου 10 ώρες με το φουλ παιχνίδι, έχω να σχολιάσω τα εξής:

α) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Diablo !!!

β) Στο Bronze επίπεδο δυσκολίας ο μόνος χαρακτήρας που αντιμετωπίζει πρόβλημα, στην αρχή όμως μόνο, είναι η Μάγισσα. Μέχρι να πάρει ένα buff και να κάνει level 2 κάποιο επιθετικό της ξόρκι. Μετά... χείμαρος! Οι άλλοι χαρακτήρες είναι πάνω-κάτω ό,τι θα περίμενε κανείς. Ξεχωρίζουν ο Temple Guardian που είναι η χρυσή τομή μεταξύ ranged & melee (ξεκινάει να χτυπάει από μακρυά με το μεταλλαγμένο χέρι του και μόλις έρθουν σε απόσταση πνοής τους πελεκάει με το άλλο χέρι... ΦΟΒΕΡΟΣ! Πρέπει να δείτε σε δράση το Combat Art "Icy Evanescence" -lvl 6... Μαζέψτε καμμία 20'αριά Cobolts γύρω σας και κάντε ένα κλικ... Γα#ώ τα εντυπωσιακά! Απίστευτο range, φοβερό area damage. Θα με θυμηθείτε), και η Dryad με τον συνδυασμό ranger/necro δυνατοτήτων της. Για τον Inquisitor δεν θα πω τίποτα... Είναι άλλο πράγμα :devil:

γ) Τα γραφικά είναι ΑΠΙΘΑΝΑ, τόσο από μακρυά όσο και από κοντά. Είχα ένα παράπονο ότι δεν ήταν τόσο 'ζωντανό' το περιβάλλον όσο ήταν το Titan Quest, που είχε δυναμικές σκιές, τον αέρα να κουνάει τα φύλλα, τα σπαρτά να σαλεύουν όταν περνούσες δίπλα τους και τέτοια... Όταν ανέβασα όμως τις λεπτομέρειες στα γραφικά στο φουλ (grass detail, κυρίως!) άλλαξα γνώμη άρδην! Είναι ΣΟΥΠΕΡ ζωντανό!!!

δ) Είναι μακράν το καλύτερο action-RPG που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και, με εξαίρεση το Rise of the Agonauts που πήγε Ιανουάριο 2009, δεν φαίνεται ότι θα δούμε άλλο της κλάσης του σύντομα.

ε) Οι μάχες είναι σύντομες, 'συνοπτικές διαδικασίες' που λένε, ακόμα και εναντίον 5+ αντιπάλων. Ομολογώ ότι είναι ίσως το μόνο σημείο που με απογοητεύει. Θα ήθελα λίγο περισσότερο νεύρο, πιο ελαστική κίνηση, καλύτερο animation. Δεν ξέρω, ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά οι χαρακτήρες μάχονται κάπως σαν... ανδρείκελα, άκαμπτα και άχαρα. Ο μόνος χαρακτήρας που 'ευνοείται' από το animation αυτό είναι ο Temple Guardian !!!

στ) Το inventory είναι 'μπόλικο', αλλά εξακολουθεί να λάμπει δια της απουσίας του η απεικόνιση των όπλων που κρατάει κάθε στιγμή ο χαρακτήρας σου. Πείτε με συντηρητικό, αλλά θέλω να βλέπω ΟΛΟ τον εξοπλισμό μου στο ίδιο μέρος: γιατί να ψάχνω για τα όπλα σε άλλο μέρος από αυτό που είναι η υπόλοιπη 'αρματωσιά' μου; Πολύ χρήσιμη λειτουργία είναι η "sell at one under" (το 'πουγκί') με το οποίο μπορείς ΑΜΕΣΑ, σε όποιο μέρος και να είσαι (δηλ. ακόμα και στο... πουθενά) να πουλήσεις όποιο αντικείμενο θέλεις, απλά φθηνότερα απ' ό,τι θα το έπαιρνε ο έμπορος. Έτσι δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζεις για το τι να πάρεις και τι να αφήσεις όταν γεμίζει το inventory σου (αυτό ισχύει γι' αυτούς που ακολουθούν το δόγμα "μάζευε κι ας είν' και ρόγες"). Πόντους παίρνει επίσης για το auto-short (στανταρ εξόπλισμός πλέον), [delete: ενώ χάνει πόντους για την έλλειψη της αυτόματης σύγκρισης αυτού που κρατάς/φοράς και αυτού που 'δείχνεις' με τον κέρσορα. Φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρκεί να 'πάρεις' το αντικείμενο από το inv και να το βάλεις 'πάνω' από αυτό που κρατάς/φοράς. Το θεωρώ άβολο και χρονοβόρο end-delete]. Δες σχόλιο Tuko ->

ζ) Attributes+Skills=Combat Arts. Όσοι έχετε παίξει το 1ο μέρος, τα ξέρετε λίγο πολύ. Σε κάποιους αρέσει το σύστημα αυτό και σε άλλους όχι. Το σίγουρο είναι ότι επιτρέπει ΜΕΓΑΛΟ customization του χαρακτήρα, ιδίως με μία προσθήκη που έχουν κάνει στο 2. Δεν θα το αναλύσω (κοιτάξτε το manual !), θα πω μόνο ότι το βρίσκω εξαιρετικό και -μόλις το εμπεδώσεις- πολύ φυσικό σαν φιλοσοφία. Μία ένσταση έχω μόνο: δεν επιτρέπει το roll-back, δηλ. να 'ξε-μάθεις' κάποια combat arts και να δώσεις τους πόντους που επιστρέφονται σε κάποιο άλλο. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο στο skill-system που έχουν φτιάξει, με τις τόσες αλληλεπιδράσεις, αλλά τι να κάνω που το έχω συνηθίσει πια και καλόμαθα; Πάλι θα κάνουν πάρτυ οι συγγραφείς των "class-build" στα φόρουμ...:lol:

Σταματάω εδώ για να κάνω και καμμιά δουλειά...

Συνεχίστε το σχολιασμό του παιχνιδιού, ιδίως όσοι το έχουν αγοράσει και δοκιμάσει live στους servers. Έχει κόσμο μέσα; Υπάρχει ενδιαφέρον;

ΥΓ Μόλις με ειδοποίησαν ότι ήρθαν τα 3 κομμάτια που κρατήσαμε στον Παπασωτηρίου. Άλλοι τρεις παίκτες να είναι 'μέσα' απόψε, να καίνε χωριά και κυκλώματα... B)

:P

Δημοσ.

είναι τόσο καλό εε; 12.x gb;;

Nα πω την μαύρη μου αλήθεια τa hack & slash κάπως με κουράζουν από ένα σημείο και μετά (βλ.sacred1)

Δημοσ.

Επειδή έπαιξα το demo και θυμήθηκα παλιές καλές εποχές με diablo και επειδή ψήνομαι πολύ άσχημα να το αγοράσω, μόνο η collectors edition παίζει σε Multiplayer? Δηλαδή αν αγοράσω την απλή των 35€ θα έχω τη δυνατότητα μόνο του single player?

Δημοσ.

Valliant -

Όπως ανέφεραν κ άλλα παιδιά εδώ, κάνεις σύγκριση 2 αντικειμένων πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω στο αντικείμενο και ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ALT (θα στο συγκρίνει αυτόματα με αυτό που φοράς)

Δημοσ.
Valliant -

Όπως ανέφεραν κ άλλα παιδιά εδώ, κάνεις σύγκριση 2 αντικειμένων πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω στο αντικείμενο και ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ALT (θα στο συγκρίνει αυτόματα με αυτό που φοράς)

Ουγκ, δεν το πρόσεξα.

Τέσπα, διαβάζω το manual τώρα, υπομονή, σε 2 ώρες σχολάω... :P

Δημοσ.
Επειδή έπαιξα το demo και θυμήθηκα παλιές καλές εποχές με diablo και επειδή ψήνομαι πολύ άσχημα να το αγοράσω, μόνο η collectors edition παίζει σε Multiplayer? Δηλαδή αν αγοράσω την απλή των 35? θα έχω τη δυνατότητα μόνο του single player?

Και η απλή και η Collectors έχουν και Single και Multiplayer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...