tmjuju Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Gamoto… τι θα πώ τώρα στα ανίψια μου? Ποιος τα ακούει… δεν το βρίσκουν και μου το ζητάνε… Είναι να μην τάξεις του ανιψιού τελικά
the_valliant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, εντάξει κι εγώ το έχω παραγγείλει και το περιμένω (Παπασωτηρίου: 7/11) αλλά με τρώει το χέρι μου κι έτσι άρχισα να το κατεβάζω από rapidshare. Φυσικά είναι σε κάποια εξωτική γλώσσα (γερμανικά), αλλά μου φτάνει να πάρω μια γεύση. Δύο ερωτήσεις έχω όμως: α) πως γίνεται να κυκλοφορεί το ΕΠΙΣΗΜΟ patch για την Αγγλική έκδοση του παιχνιδού ενώ αυτή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα; (δες gamershell.com, patch v2.12) β) είναι δυνατόν να υπάρχει patch που να μετατρέπει την 'ξενόγλωσση' έκδοση σε Αγγλικά, και με μέγεθος μόνο 3,71ΜΒ ?! Όταν τελειώσει το κατέβασμα και το ξεζιπάρισμα κτλ θα σας πω τι γίνεται. Αλλά αυτό το πρώτο πολύ με ψυλιάζει...
manost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 α) πως γίνεται να κυκλοφορεί το ΕΠΙΣΗΜΟ patch για την Αγγλική έκδοση του παιχνιδού ενώ αυτή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα; (δες gamershell.com, patch v2.12) Έχει δοθεί απάντηση στο ερώτημα σου (post #93, από τον sstav).
the_valliant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχει δοθεί απάντηση στο ερώτημα σου (post #93, από τον sstav). OK, έχω χάσει λίγο το ρου της συζήτησης. Ευχαριστώ. Αν και δεν συμφωνώ με αυτά που λέει. Είναι σα να ανοίγεις περίπτερο σε ξερονήσι με το σκεπτικό ότι "κάποτε θα χτίσουν κι εδώ"...
activex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 OK, έχω χάσει λίγο το ρου της συζήτησης. Ευχαριστώ.Αν και δεν συμφωνώ με αυτά που λέει. Είναι σα να ανοίγεις περίπτερο σε ξερονήσι με το σκεπτικό ότι "κάποτε θα χτίσουν κι εδώ"... μα τα bug υπαρχουν ανεξαρτιτος voice και subtitle... το english release προφανος και ειναι ετοιμο, αρα το Patche δεν ειναι σπουδεα υποθεση να κυκλοφορισει και αγγλικο. ασε που φανταζομε ειναι ακριβος το ιδιο αρχειο με διαφορετικο "check version"
athinamj Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Kι εγώ εν αναμονή αλλά αρχίζουν να μου σπάνε τα νεύρα! Το σύστημά μου είναι λίγο παλιό πιστεύετε οτι θα σέρνεται το παιχνίδι; Pentium D820 (2.8) 2Gb RAM NVidia 9600GT (512) Θέλω να αλλάξω επεξεργαστή και Mobo αλλά μαζεύω λεφτά προς το παρόν!
tmjuju Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δεν δοκιμάζεις το demo να σου φύγει η απορία. Τι οθόνη έχεις (ανάλυση κ.ο.κ.) ? Δες και το link που είχε δώσει ο activex http://www.pcgameshardware.com/aid,661407/Reviews/Sacred_2_demo_review_CPU_/_VGA_benchmarks_screenshots/?page=2 η 9600gt είναι λίγο χειρότερη από τη 8800gt που χρησιμοποιούν στην κορφή της σελίδας. Ο επεξεργαστής σου κάπου κοντά (ή λιγότερο) με τον athlon 64 x2 4800.
gusteg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 μια χαρα θα παιζει. απλα δεν θα το βαλεις full στα settings.
activex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 και με full settings καλα θα παει. αλλα να μην βαλει φιλτρα και μεγαλη αναλυση..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ε,ε,έρχεται!!! http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-31c3.html Μαζί με έξοδα αποστολής (Fedex, με tracking number, άφιξη σε 4-5 μέρες) βγαίνει γύρω στα 59 ευρώ. Η Collectors Edition!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τρεχααααααααατεεεεεεε χωριανοί!!!! Εεεεεεεεεεεεεεφτασε και εδώ!!!!! http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=sacred+2&catalogsearch=all&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase&catalog=all&initSearch=1
dantouan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τρεχααααααααατεεεεεεε χωριανοί!!!!Εεεεεεεεεεεεεεφτασε και εδώ!!!!! http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=sacred+2&catalogsearch=all&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase&catalog=all&initSearch=1 Αυριο πρωι-πρωι το ξεκιναμε, εχουμε κανει κρατηση τα πρωτα 3 κομματια
activex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το έφεραν και οι "θείοι"! αλλα δεν εχει βρεθει ακομα τροπος να παιξει..
tmjuju Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εφόσον το ενεργοποιήσετε από Ελλάδα plz ενημερώστε μας. Βαρέθηκα να ψάχνω όλο το forum τους… πάντως από προβλήματα είναι γεμάτο. Περισσότερα από ότι το πρώτο… αλλά είναι και ότι ο κόσμος είναι πολύ περισσότερος από όσο στο πρώτο…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.