Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά… ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ…

Ξεπέταξα το demo το Σάββατο για προπόνηση πριν το κυρίως πιάτο.

6400x2 black + 4850, full settings, 2x αα, 16x10 ή 16χ12 όλα καλά!

Το παίγνιον είναι κορυφαίο…

Όσοι γούσταραν το sacred I θα αισθανθούν στο σπίτι τους!

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα μου φενεται περιεργο που βγαζουν patch για παιχνιdι που δεν υπαρχει(μονο demo υπαρχει)

εχουν βγαλει patch για την αγγλικη εκδοση που ακομη δεν εχει κυκλοφορισει πουθενα.εμενα τουλαχιστον μου φενεται πολυ περιεργο.

αντε δεν κρατιεμε να βγει. αν ειναι αρκετα μεγαλο σε single player αξιζει η αγορα του.

απο multi στο νετ τι ελεγε το 1?

με 4850 παιζει τεζα? σε τι αναλυση?

Δημοσ.

δεν είναι περίεργο....το game το έχουν δώσει στις εταιρίες παραγωγής -διανομής έδω και δυο εβδομάδες τουλάχιστον (για να προλάβουν το release date να βρίσκονται στα καταστήματα) ενώ παράλληλα συνεχίζουν να το τεστάρουν - βελτιστοποιούν.

Δημοσ.

Πάντως γίνεται της τρελής και με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αλλά και με το γεγονός οτι δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν το παιχνίδι πολλοί παίκτες. Στο site γίνεται χαμός! Πχ. αν κάποιος μένει Ελλάδα και έχει παραγγείλει το παιχνίδι απο την Γερμανία ή την Γαλλία ή οπουδήποτε αλλού εκτός της χώρας του το activation δεν μπορεί να γίνει γιατί το product key δεν συμβαδίζει με την ip της χώρας απο την οποία προσπαθεί να γίνει η ενεργοποίηση. Υπάρχουν αυτοί τη στιγμή εκατοντάδες παίκτες/κτριες που έχουν αγοράσει νόμιμα το παιχνίδι αλλά δεν μπορούν να το παίξουν λόγω του καταραμένου copy protection SecuRom! Συγχαρητήρια στις εταιρείες να χαίρονται τα διαμάντια τους...

Δημοσ.

Άλλο ένα DRM failure, πότε θα μάθουν οι εταιρείες ότι το μόνο που κάνουν με αυτό είναι διπλό damage στο προ ι όν τους?

Δημοσ.

Καλά ότι να ναι πάλι.....έλεος δηλαδή ποιος ΣΟΒΑΡΟΣ καταναλωτής που σέβεται τον κόπο που καταβάλει για να κερδίσει χρήματα θα αγοράσει το παιχνίδι από ελληνικό πωλητή. Αν είναι δυνατόν δηλαδή δεν ζούμε κάποιο κλειστό οικονομικό κύκλωμα, ήμαρτον δηλαδή.

CRACK>YOU και άντε γεια

Δημοσ.
Καλά ότι να ναι πάλι.....έλεος δηλαδή ποιος ΣΟΒΑΡΟΣ καταναλωτής που σέβεται τον κόπο που καταβάλει για να κερδίσει χρήματα θα αγοράσει το παιχνίδι από ελληνικό πωλητή. Αν είναι δυνατόν δηλαδή δεν ζούμε κάποιο κλειστό οικονομικό κύκλωμα, ήμαρτον δηλαδή.

CRACK>YOU και άντε γεια

:shock::shock::eek::fear::shock:

ο.0 Internet rage ftw, /soothe

Δημοσ.

Στην Αυστραλία απο τις 9/10 το πήγαν στις 15/10. Αγγλία και υπόλοιπη Ευρώπη που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα τον Νοέμβριο. Είμαι τώρα στο forum και πραγματικά θα σκεφτώ να το αγοράσω όσο και να το θέλω. Τα παιδιά έχουν σοβαρά προβλήματα με την ενεργοποίηση λόγω της προστασίας. Ενας το έκανε εγκατάσταση, το ενεργοποίησε αλλά χρειάστηκε να κάνει format για να ελευθερώσει χώρο στο σκληρό. Υπο κανονικές συνθήκες κάνεις το format, επενεγκαθιστάς το παιχνίδι και τέλος! Οχι πια! Λόγω του ότι έκανε format το Securom νόμιζε οτι άλλαξε κάτι στον υπολογιστή και του κλείδωσε το παιχνίδι, δεν μπορεί να το ξαναβάλει. Πρέπει να πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία να του δώσουν καινούργια άδεια! Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια!

Δημοσ.

δηλαδη εγω που θελω να το βαλω σε 2 pc δεν μπορω? τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?

και αμαν με αυτη την αναβολη της κυκλοφοριας.μας τα εχουν κανει @@.

και μετα φταιμε εμεις που δεν αγοραζουμε original games. γιατι να περιμενω τοσο καιρο μεχρι να ερθει ελλαδα (και δεν μπορω να το αγορασω απο εξωτερικο αφου δεν θα δουλευει) και να μην μου το δωσει ο 'θείος' σημερα?

εχω αγορασει το warcraft3 +frozen throne, guitar hero3 και αλλα παιχνιδια και πραγματικα ειδα οτι αξιζαν τα χρηματα μου. αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο. ακυρωνω την προπαραγγελια αμεσα!!!

ΥΓ. ασε που παιζουν με τα νευρα μου-->βγαζουν το ενα patch μετα το αλλο για την αγγλικη εκδοση που απλα δεν εχει κυκλοφορησει πουθενα

Δημοσ.

Κι εμένα τα νεύρα μου τσαντάλια έχουν γίνει μ αυτά που βλέπω. Τι να πώ πια, αγοράζουμε νόμιμα ένα παιχνίδι και μας αλλάζουν τον αδόξαστο με τις βλακείες τους. Δεν ξαναγοράζω υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ευτυχώς για εμάς δυστυχώς για αυτούς. Η οργάνωσή τους και το promotion είναι για κλάματα και για γέλια μαζί!!! Θυμάμαι με το Sacred 1 ούτε με το Gold Edition είχα πρόβλημα. Τώρα τους έπιασε η προκοπή να τα προστατεύσουν αν και είναι ανεβασμένο το παιχνίδι ήδη στο Internet με κλειδιά και patches και οτι θες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...