Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατι λένε εδώ... για slots

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=47239&page=2

Α! και ναι 7/10 PC, Feb08 Consoles

Ακομα... http://www.sacred2.com/en.html

Die Sacred 2-Collector's Edition enthält:

* Sacred2-Artbook (24 Seiten)

* Poster (Rückseite mit Karte von Ancaria)

* Closed-net Ingame Item: Trägersklave

* Sacred 2 Tatoo-Set

* Sacred 2-Soundtrack

* Hörspiel (Nur in dt. Version enthalten)

* Sacred 2-Elite Texturen als Addon für die Standard-Version. (1 x DVD 9 für High-End PCs)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργια στο forum.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας πραγματικά. Μέχρι χθες το βράδυ ο Παπασωτηρίου είχε ημερομηνία κυκλοφορίας 3/10/08 και σήμερα το πρωί 7/11/08. Στο e-shop έχει άλλη και γενικά διαφέρουν απο site σε site. Αμαν πια δεν μπορούν να βγάλουν μια ημερομηνία κυκλοφορίας για όλη την Ευρώπη τουλάχιστον;;; Εχω εγκαταστήσει το demo βέβαια αλλά δεν φθάνει, θέλω να δώ το κανονικό παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του, έτσι για παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να κυκλοφορήσει το Diablo III!

Δημοσ.

Αθηνά(?) λιγο πιο πάνω θα δεις ότι δίνω ένα link στο forum του sacred. Από το forum πληροφορήθηκα και εγώ ότι τελικά 7/10 βγαίνει για PC και Φεβρουάριο για κονσόλες. Τη θεωρώ την πιο αξιόπιστη πυγή.

Δημοσ.

αντε να βγει γιατι το demo μου αρεσε παρα πολυ.

πολυ καλο game και θα βοηθησει (μαζι με το fallout) να περασει γρηγορα ο καιρος μεχρι το diablo3.

αλλα ρε παιδια πολυ βαρυ δεν ειναι? ή μου φαινεται?

με τερμα τα settings σε 1280χ1024 δεν παιζει καλα σε 3870 και 6750. πιστευω θα επρεπε να ειναι πιο ελαφρυ για το ειδος του παιχνιδιου και τα γραφικα του

Δημοσ.

Και εγώ άκουσα παράπονα πριν λίγο από μια φίλη… με παλαιότερο σύστημα.

Δυστυχώς και αυτή πάει για αναβάθμιση.

Φαίνετε να έχει απαιτήσεις και σε cpu και σε gpu.

Από το link του activex (TNX mate!) :

http://www.pcgameshardware.com/aid,661407/Reviews/Sacred_2_demo_review_CPU_/_VGA_benchmarks_screenshots/?page=2

gusteg, μου κάνει εντύπωση που και στο δικό σου pc είναι βαρύ. Αλλά ευχαριστώ για τις πληροφορίες… καθώς είναι χρήσιμο για να δώσω τις όποιες κατευθύνσεις για upgrade…

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν μας λες τι σύστημα έχεις για να συγκρίνουμε! :P

Και εγώ στο Demo τα είχα όλα full σε 1680χ1050 και έπαιζε μια χαρά.

AMD 9950 Black - 4Gb Ram - Ati 4870

Μαστορα και εγω με 4870 , 3.16gb ram και E8500 @ 3.6ghz , με ολα φουλ μια χαρα παιζω. αλλα αντιλαμβανομε οτι ειναι βαρυ (μαλον λογο του physx και της εντονης βλαστισεις στιν οπια εφαρμοζετε και ΑΑ/ΑF με μπολικο frame drop φυσικα) το θεμα ειναι τι γυνεται σε ΠΑΛΕΟΤΕΡΑ μηχανιματα. διοτο αν θεωρισουμε και τα δικα μας "Ξεπερασμενα" τοτε καηκαμαν...

tmjuju παντως τοσο βαρει οσο μιαζει στο review δεν ειναι...

αν προσεξες το τρεχει μεν με 4870 πχ αλλα με παλεο athlon 64 και εχει min fps 31 σε 1280χ1024 χωρης ΑΑ/AF

εγω σε αυτα τα settings δεν ειδα κατω απο 50 frame. (με 4χ ΑΑ ομως ειδα και 20...)

Δημοσ.

καλα οταν λεω full εννοω 1280χ1024 very high details 4xaa τοτε επαιζε σταθερα 25 frames. χωρις aa παει σφεντονα.

τωρα εχω βαλει high details +2xaa και ειναι αψογο.

ηδη εβγαλαν ενα patch που η εταιρια υποστηριζει οτι ελαφραινει πολυ το παιχνιδι σε απαιτησεις.

η ερωτηση μου ειναι η εξης: εβγαλαν το patch αλλα να μην μπαίνει στο demo? το κατεβασα (450mb) και δεν δουλευει με το demo. σε ολους ετσι ειναι η φταιει κατι σε μενα?

(εχω κρυφο ποθo καποιος να απαντησει οτι λογω της αναβολης της ημερομηνιας κυκλοφοριας μας εδωσαν περισσοτερες περιοχες στο demo)

Δημοσ.
καλα οταν λεω full εννοω 1280χ1024 very high details 4xaa τοτε επαιζε σταθερα 25 frames. χωρις aa παει σφεντονα.

τωρα εχω βαλει high details +2xaa και ειναι αψογο.

ηδη εβγαλαν ενα patch που η εταιρια υποστηριζει οτι ελαφραινει πολυ το παιχνιδι σε απαιτησεις.

η ερωτηση μου ειναι η εξης: εβγαλαν το patch αλλα να μην μπαίνει στο demo? το κατεβασα (450mb) και δεν δουλευει με το demo. σε ολους ετσι ειναι η φταιει κατι σε μενα?

(εχω κρυφο ποθo καποιος να απαντησει οτι λογω της αναβολης της ημερομηνιας κυκλοφοριας μας εδωσαν περισσοτερες περιοχες στο demo)

Να ρωτήσω κάτι γιατί με μπέρδεψες..Βγάλανε patxh για το demo η για το game? γιατί απόσο είδα το game βγαίνει 11 νοέμβρη.

Δημοσ.

καταρχην το game πιθανοτατα βγενει 7/10/09 για Pc. στις κονσολες θα αργησει περισσοτερο...

το patch λογικα ειναι για το full Οχι για το demo. (υπαρχει μια πιθανοτιτα να λειτουργει και στο ΑΓΓΛΙΚΟ demo)

Δημοσ.

Άντε να βγει, δεν μπορώ να περιμένω άλλο! :P

Βγήκε και άλλο pacth!

http://update.sacred2.com/dl_international.html

Edit: Όντως έχει βγει η Γερμανική έκδοση στους "θείους"! Και είναι μόνο 12.21Gb! :P

Με κάτι copy-paste από το english demo, γίνεται να κάνεις την γερμάνική full έκδοση στα αγγλικά(τουλάχιστον τα κείμενα)! Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει αυτό!

Edit 2:

Επίσης βρήκα και αυτό:

-Sacred 2: Fallen Angel 10/09/08 AU

-Sacred 2: Fallen Angel (Collector's Edition) 10/09/08 AU

-Sacred 2: Fallen Angel 02/10/09 US

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...