Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω όμως μια απορία...Τα όπλα και οι ασπίδες γιατί δε φαίνονται στο inventory?

γιατι θεωρισαν προφανος πως απο την στιγμη που τα φορας και πιανουν θεση στο "σωμα σου" ηταν περριτο να πιανουν θεσει ΚΑΙ στις αποσκευες σου! (μηλαμε παντα ΜΟΝΟ για το εκαστοτε οπλο/ασπιδα που χρησιμοποιης)

πιο σωστο μου ακουγετε..δηλαδι περιμεναμε το sacred 2 για να αντιλιφθουμε τα αυτονοητα! ενα αντικειμενο ή το φορας και φενεται πανω σου η το κουβαλας στις αποσκευες σου και φενεται αντιστιχα (μονο) εκει...

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενώ είναι ωραίο παιχνιδάκι, πρόσεξα κάτι που λείπει - (δε θυμάμαι αν υπήρχε στο Sacred 1) όταν πχ παίρνεις ένα νέο όπλο και πας το ποντίκι πάνω του, δε σου κάνει αυτόματα σύγκριση μ αυτό που φοράς για να δεις αν είναι καλύτερο....

Πρέπει να πας μία στο 1, μία στο άλλο και να κοιτάς ή να το φορέσεις...αυτό είναι εκνευριστικό ως 1 σημείο.

Δημοσ.
γιατι θεωρισαν προφανος πως απο την στιγμη που τα φορας και πιανουν θεση στο "σωμα σου" ηταν περριτο να πιανουν θεσει ΚΑΙ στις αποσκευες σου! (μηλαμε παντα ΜΟΝΟ για το εκαστοτε οπλο/ασπιδα που χρησιμοποιης)

πιο σωστο μου ακουγετε..δηλαδι περιμεναμε το sacred 2 για να αντιλιφθουμε τα αυτονοητα! ενα αντικειμενο ή το φορας και φενεται πανω σου η το κουβαλας στις αποσκευες σου και φενεται αντιστιχα (μονο) εκει...

Ναι αλλά και η πανοπλία, γάντια κλπ φαίνονται τι πα να πει αυτό? Αυτά τα έχει κανονικά. Κ δε μιλάω για τον αποθηκευτικό χώρο αλλά για τα slots από πάνω. Με τι δική σου λογική τίποτα δε θα έπρεπε να φαίνεται στο inventory. Το κύριο πρόβλημα που δημιουργείται είναι στην σύγκριση όταν βρίσκεις ένα νεό όπλο. Πρέπει να βάλεις το καινούριο για να δεις τι ήταν ακριβώς το παλιό κ να δεις πιο προτιμάς, πράγμα που θεωρώ άσκοπο χάσιμο χρόνου...

Δημοσ.

Επίσης ρε παιδιά μου φαίνεται κατώτερο του Titan Quest στα πάντα σχεδόν... ( γραφικά, μενού, ήχο, gameplay...)...περίμενα περισσότερα πράγματα....

Δημοσ.
Ναι αλλά και η πανοπλία, γάντια κλπ φαίνονται τι πα να πει αυτό? Αυτά τα έχει κανονικά. Κ δε μιλάω για τον αποθηκευτικό χώρο αλλά για τα slots από πάνω. Με τι δική σου λογική τίποτα δε θα έπρεπε να φαίνεται στο inventory. Το κύριο πρόβλημα που δημιουργείται είναι στην σύγκριση όταν βρίσκεις ένα νεό όπλο. Πρέπει να βάλεις το καινούριο για να δεις τι ήταν ακριβώς το παλιό κ να δεις πιο προτιμάς, πράγμα που θεωρώ άσκοπο χάσιμο χρόνου...

με μπερδεψες. στα slot απο πανω φενοντε κανονικα και τα οπλα.

αν θυμαμε καλα τιποτα απο αυτα που φορας δεν φενεται στο inventory και αν δεν κανω λαθος και θυμαμε καλα τοτε το θεωρω σωστο.

απο εκει και περα συγουρα θα ηταν καλητερα να ειχε αμεση συγκριση των αντικειμενων αλλα παρολα αυτα και στα οπλα μπορεις να συγκρηνεις πηγενοντας μια στο ενα μια στο αλλο.

εσενα δηλαδι δεν σου τα δηχνει αν καταλαβα καλα ουτε στα slot? δεν θυμαμε να ισχυει...μηπος ειναι bug?

Δημοσ.

Συνήθως ένα αντίστοιχο παίγνιον απαιτεί το χρόνο του για να το εκτιμήσεις… Και το 1 μπορεί να φαινόταν λίγο πεζό την πρώτη μέρα που έπαιζες…

Δημοσ.
Επίσης ρε παιδιά μου φαίνεται κατώτερο του Titan Quest στα πάντα σχεδόν... ( γραφικά, μενού, ήχο, gameplay...)...περίμενα περισσότερα πράγματα....

gameplay? Καλο το titan αλλα πολυ action. εδω μηλαμε για τεραστιο χαρτη με τεραστια ελευθερια που το κανει σχεδον μη γραμμικο σε αντιθεση με το titan που ηταν "μονοπατι" συν της αλλης εχει πολα νεα στιχεια στην αναπτηξη του χαρακτιρα που γεμιζουν κατα πολυ το gameplay (οπως και στο sacred 1 και ακομα περισσοτερα!)

οχι και ηχος το titan! η μουσικη ηταν αλλου ντα λου!

στα γραφικα θα συμφωνισω αρκετα αν και πολυ συχνα ο φωτισμος και τα texture δεν συγκρινοντε. οταν δουμε αρκετες περιοχες τοτε θα εχουμε ολοκληρομενει αποψει για το γραφικο τμημα που πιστευω θα μας αποζημιωσει.

ε το μενου δεν θα το σχολιασω ;)

Δημοσ.

@activex

Αν σου φαίνονται κανονικά τα όπλα πάνω στα slot τότε παίζει να είναι κάποιο bug. Ελπίζω στο κανονικό να ναι όλα οκ. thanks πάντως για τις info.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το respawn είναι το ίδιο με το αρχικό; Πραγματικά μου έσπαγε τα νεύρα αυτό συν το κάπως χρονοβόρο το να μαζέψεις τα combos για να την παλεύεις έστω και λίγο. Ελπίζω να τα έχουν αλλάξει λίγο για να μην είναι τόσο ενοχλητικό.

Δημοσ.
gameplay? Καλο το titan αλλα πολυ action. εδω μηλαμε για τεραστιο χαρτη με τεραστια ελευθερια που το κανει σχεδον μη γραμμικο σε αντιθεση με το titan που ηταν "μονοπατι" συν της αλλης εχει πολα νεα στιχεια στην αναπτηξη του χαρακτιρα που γεμιζουν κατα πολυ το gameplay (οπως και στο sacred 1 και ακομα περισσοτερα!)

οχι και ηχος το titan! η μουσικη ηταν αλλου ντα λου!

στα γραφικα θα συμφωνισω αρκετα αν και πολυ συχνα ο φωτισμος και τα texture δεν συγκρινοντε. οταν δουμε αρκετες περιοχες τοτε θα εχουμε ολοκληρομενει αποψει για το γραφικο τμημα που πιστευω θα μας αποζημιωσει.

ε το μενου δεν θα το σχολιασω ;)

Είναι ψιλομάπα τα animation των χαρακτήρων που έχει και οι ήχοι της μάχης είναι μονότονοι επίσης..η μουσική καλή μου φάνηκε, οι υπόλοιποι ήχοι είναι μέτριοι...

Για τα μενού δε το έθεσα σωστά. Δεν εννοούσα το κεντρικό μόνο, εννοούσα επίσης τις inventory / character / weapon slots και λοιπές οθόνες/μπάρες που έχει, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι καλύτερα σχεδιασμένες.

Θα δείξει, αλλά πραγματικά η 1η εντύπωση είναι μέτρια / αρνητική, σε αντίθεση με το Titan που μου άρεσε εξαρχής.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν το respawn είναι το ίδιο με το αρχικό; Πραγματικά μου έσπαγε τα νεύρα αυτό συν το κάπως χρονοβόρο το να μαζέψεις τα combos για να την παλεύεις έστω και λίγο. Ελπίζω να τα έχουν αλλάξει λίγο για να μην είναι τόσο ενοχλητικό.

τι ενοης respawn? οταν χανεις εμφανιζεσαι στο τελευτεο σημειο/checkpoint (κατι πετρες σαν portal) οι εχθροι απο οτι καταλαβα ειναι random (καλο για το level up) αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο. αυτο απανταει Νομιζω και στη δευτερη ερωτιση σου για τα combos. μια χαρα την παλευεις αν δεν το παρακανεις. εγω εχασα 1-2 φορες και η μια ηταν σε ενα boss. μετα απο 4 ωριτσες gameplay λογικο το βρησκω ;)

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 01 : 24 : 14-----

Είναι ψιλομάπα τα animation των χαρακτήρων που έχει και οι ήχοι της μάχης είναι μονότονοι επίσης..η μουσική καλή μου φάνηκε, οι υπόλοιποι ήχοι είναι μέτριοι...

Για τα μενού δε το έθεσα σωστά. Δεν εννοούσα το κεντρικό μόνο, εννοούσα επίσης τις inventory / character / weapon slots και λοιπές οθόνες/μπάρες που έχει, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι καλύτερα σχεδιασμένες.

Θα δείξει, αλλά πραγματικά η 1η εντύπωση είναι μέτρια / αρνητική, σε αντίθεση με το Titan που μου άρεσε εξαρχής.

χρησιμοποιει physx τεχνολογικα διχνει πιο πανω σε θεμα animation Και φυσικης αλλα πιο βαρει. εγω θα πρωτιμουσα havok.

απο εκει και περα για να δεις τι διαφορα απλα περπατα επανω σε ενα πτωμα και θα το δεις να κουνιεται με φυσικους κανονες! (νταξει οχι τελειους) εκει θα δεις την ανωτεροτιτα...

τα αλλα ειναι θεμα γουστου. εγω δεν χαλαστικα πλυν των γερμανικων που ηταν το demo. μονο τα χοιροϊδοι ηταν σα να μηλανε στη φυσικη τους γλωσσα! (πλακιτσα για τα φασιστικα γουρουνια) :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως πάω στο Livied Tax;

Νίκησα τον αρχηγό, αλλά μόλις προχωράω λίγο πιο πάνω ο δρόμος είνα φραγμένος με βράχια!

Δοκίμασα να πάω και γύρω γύρω, αλλά και πάλι δεν βρήκα άκρη!

Edit: Για σύγκριση ανάμεσα στα αντικείμενα κρατήστε πατημένο το alt και μετακινήστε το ποντίκι πάνω στα αντικείμενα του inventory!

Edit 2: Τελικά εκεί τελειώνει και το Demo! :(

Ορίστε και ένας χάρτης της Ancaria.

http://www.clan-da.com/attachment.php?attachmentid=984&d=1222724029

Δημοσ.

σωστος o Indiko_Xoiridio ;)

english demo edw...

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=47171

αληθεια γιατι το release date Που ηταν για σημερα εξαφανιστικε απο το επισημο σιτε?

edit: οπα λαθος..η ημερομηνεια υπαρχει κανονικα. ελπιζω να δουμε και φως συντομα ;)

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 02 : 10 : 17-----

Παιδες Καπου πηρε το ματι μου οτι εχουμε παραταση για 7 νοεμβρη (και στα 3 φορματ)..ελπιζω να ειναι παλιο το αρθρο!

Δημοσ.

http://www.sacred2.com/en.html

Εδώ λέει ακομα pre-order ...

ακομα λέει...

Everyone has been in this position... At the end of a huge battle, you find that great unique or set-items dropped. Unfortunately your inventory is full, and you're out in the middle of nowhere miles away from the nearest city.

With the Carrier Imp it's not a problem anymore! This little devil protects the players chest, and he will always find a way to drag it to you, from the lowest valley to the highest mountain peak, so you can safely store the valuable treasures found on your journey.

Every proud owner of the Sacred 2 - Collectorʼs Edition is entitled to get such a cheeky, little helper. This devilish helper can only be used in the Ascaron Closed net, therefore you have to activate a registration key which comes with every collectorʼs edition.

LOL!

Δημοσ.

το e-shop Παντως το εχει πρωπαραγγελια με διαθεσιμοτιτα 3/11/08

στα 33? περιπου...

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 02 : 34 : 00-----

το e-shop Παντως το εχει πρωπαραγγελια με διαθεσιμοτιτα 3/11/08

στα 33? περιπου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...