Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εγκατάσταση ποτέ δε ζητάει σε κανένα λειτουργικό.

Μόνο όταν πας να το ξεκινήσεις και ακόμα δεν έχει.

Δοκίμασε compatibility mode στο exe στα Win 7 και μετά λογικά θα σου ζητήσει

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγκατεστησα το patch 2.43 και εχω το εξης προβλημα:

Ενω ολα τρεχουν ρολοι στο menu μολις ξεκινησει το game πραγματικα ολα πανε καρε-καρε ακομα και με ολα στο low!

Το pc μου εχει quad 9550 4gb DDR3 ati 1gb 5770 τελως παντων ολα τα games τα παιζω σε σχετικα full.

Παιζει τπτ με τα physics που εχει το νεο patch στο sacred και κολλαει ετσι?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

βρε παιδια εδω και λιγο καιρο ξανααρχισα το sacred 2,ολλα καλα και ολλα ωραια,το παιχνιδακι τα σπαει...εχω ομως μια ερωτηση να κανω η οποια ειναι η εξης....ποτε και σε ποιο σημειο θα παρω αλλο mount?εχω βαρεθει να ειμαι με το αλογο και θελω να παρω την τιγρη,ειμαι serafim βλεπετε.οποιος γνωριζει ας βοηθησει...

Δημοσ.
βρε παιδια εδω και λιγο καιρο ξανααρχισα το sacred 2,ολλα καλα και ολλα ωραια,το παιχνιδακι τα σπαει...εχω ομως μια ερωτηση να κανω η οποια ειναι η εξης....ποτε και σε ποιο σημειο θα παρω αλλο mount?εχω βαρεθει να ειμαι με το αλογο και θελω να παρω την τιγρη,ειμαι serafim βλεπετε.οποιος γνωριζει ας βοηθησει...

αν και έχω καιρό να παίξω στο περίπου να σου πω ότι πρέπει να πας σε ένα νησί που είναι στο πάνω μέρος του χάρτη (δε θυμάμαι πως το λένε) και να εκτελέσεις κάποια tasks που σου δίνονται..μόλις τα ολοκληρώσεις μπορείς να αγοράσεις εκεί το mount που υπάρχει για το χαρακτήρα σου..όμως για να γίνουν τα παραπάνω πρέπει να είσαι τουλάχιστον level 50 με 59 ( κάπου εκεί ανάμεσα δε θυμάμαι ακριβώς )

Δημοσ.

Όχι τόσο μεγάλο level, από το 15 αν θυμάμαι το παίρνεις...

δηλαδή όταν φτάσεις στο πρώτο boss που είναι κάτω στο χαντάκι

Εχεις ένα quest στο village να πας σε ένα πιο βορειο village ,

να παρεις ένα χάρτη και μετά να πας στο νησί.

Το quest το επαναλαμβάνεις για κάθε επίπεδο δυσκολίας

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...