Spyrus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δε θα κλείσουν οι server. Θα βγει και το expansion. Για να σταματήσει το online, υπολογίζω πρέπει να μπούμε στο 2010.
kostacurtas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Sacred 2: Ice & Blood Trailer The first trailer for Sacred 2 expansion pack Ice & Blood delivers all one could ever hope for in a European fantasy RPG--a dramatic voice-over, dragons, and a rock soundtrack. Along with the Dragon Mage class, the expansion will bring new locations, enemies and quests to Ascaron's action RPG. Ice & Blood will arrive on PC in Germany on August 28, with the international release not yet dated. A console version is also planned. Ice & Blood was developed on PC by Studio 2, which closed last month. The title will be taken over by publisher/developer DeepSilver, who published Sacred 2.
krokalinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ωραίο το παιχνιδάκι, και εγώ από Diablo II είχα να κολλήσω τόσο πολύ. Έχω ένα Inquisitor level 20 και έχω ξεκινήσει σε silver-hardcore. Επειδή έχει αρχίσει να δυσκολεύει αρκετά το παιχνίδι έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι αργά η γρήγορα θα σκοτωθεί ο χαρακτήρας μου και όλος ο κόπος και όλα τα αντικείμενα που έχω βρει θα χαθούν. Διάβασα σε ένα ξόρκυ ότι μπορεί να φτιάξει ένα ομοίωμά του και αν πεθάνει το ομοίωμα θα πάρει τη θέση του Inquisitor. Σκέφτηκα ότι θα είναι μια καλή λύση αν σκοτωθεί αλλά κάποιες δοκιμές που κάνω με άλλους χαρακτήρες το ομοίωμα δεν αντικαθιστά τον Inquisitor. Μήπως γνωρίζει κανένας πως δουλεύει το ξόρκυ και γιατί το γράφει αυτό? Ευχαριστώ
Hector__21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ωραίο το παιχνιδάκι, και εγώ από Diablo II είχα να κολλήσω τόσο πολύ. Έχω ένα Inquisitor level 20 και έχω ξεκινήσει σε silver-hardcore. Επειδή έχει αρχίσει να δυσκολεύει αρκετά το παιχνίδι έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι αργά η γρήγορα θα σκοτωθεί ο χαρακτήρας μου και όλος ο κόπος και όλα τα αντικείμενα που έχω βρει θα χαθούν. Διάβασα σε ένα ξόρκυ ότι μπορεί να φτιάξει ένα ομοίωμά του και αν πεθάνει το ομοίωμα θα πάρει τη θέση του Inquisitor. Σκέφτηκα ότι θα είναι μια καλή λύση αν σκοτωθεί αλλά κάποιες δοκιμές που κάνω με άλλους χαρακτήρες το ομοίωμα δεν αντικαθιστά τον Inquisitor. Μήπως γνωρίζει κανένας πως δουλεύει το ξόρκυ και γιατί το γράφει αυτό? Ευχαριστώ Το συγκεκριμένο spell δε δουλεύει στο hardcore mode φίλε μου. Κ είναι φυσιολογικό μια κ θα έδινε τεράστιο πλεονέκτημα στους παίχτες που θα το χρησιμοποιούσαν, ειδικά στο online κομάτι. Αν παίζεις single player σου προτείνω να κάνεις back-up τα saves σου ώστε να μη πάει τσάμπα τόσο παιχνίδι αν πεθάνεις. Αν παίζεις online πάλι απλά φρόντισε να μη πεθάνεις!!!
kostacurtas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Sacred 2: Fallen Angel GC 09: Expansion Gameplay (Cam) [gt]54570[/gt]
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το παιχνιδι διχνει καλυτερο απο προσφατα παραδειγματα οπως το το Sacred 2 Τι λε ρε μάγκα!? Τι σχέση έχει αυτό το πράμα με το Sacred?? Ο.Ο Ε λοιπόν δεν έχεις παίξει Sacred2, και ΑΝ έχεις παίξει δεν το έπαιξες σωστά. Μην λέμε ότι θέλουμε. Το Sacred2 κάλλιστα κατά τη γνώμη μου το έβγαζε η Blizzard έκανε ένα Blizzy MawTaw Trailer, το βάφτιζε Diablo3, το προωθούσε στις τριτοκοσμικές χώρες όπως το Ελλαδιστάν και έβγαινε ομόφωνα το Dungeon Crawler της 5αιτίας! Α ρε Ikaruga.. ενώ μιλάς τόσο όμορφα και δεν προκαλείς στις συζητήσεις σου.. Μερικές φορές με προκαλούν τόσο πολύ οι ίδιες οι δηλώσεις σου.... Koritsi_Gia_PC
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τι λε ρε μάγκα!? Τι σχέση έχει αυτό το πράμα με το Sacred?? Ο.Ο Ε λοιπόν δεν έχεις παίξει Sacred2, και ΑΝ έχεις παίξει δεν το έπαιξες σωστά. Μην λέμε ότι θέλουμε. Το Sacred2 κάλλιστα κατά τη γνώμη μου το έβγαζε η Blizzard έκανε ένα Blizzy MawTaw Trailer, το βάφτιζε Diablo3, το προωθούσε στις τριτοκοσμικές χώρες όπως το Ελλαδιστάν και έβγαινε ομόφωνα το Dungeon Crawler της 5αιτίας! Α ρε Ikaruga.. ενώ μιλάς τόσο όμορφα και δεν προκαλείς στις συζητήσεις σου.. Μερικές φορές με προκαλούν τόσο πολύ οι ίδιες οι δηλώσεις σου.... Koritsi_Gia_PC Για πες μου σε παρακαλω τον "σωστο" τροπο για να το παιξω αυτο το παιχνιδι γιατι καθε φορα που προσπαθω να το παιξω (ακομα το εχω στον δισκο μου για δοκιμες μηπως και.....αλλα δεν.....) αρχιζω ροχαλιζω στην καρεκλα μου χωρις να το καταλαβω. Εχω μια Seraphim 16 level που την εφερα εκει με πολυ κοπο, ιδρωτα και φυσικα ανοχη με την ιδεα οτι "θα γινει καλυτερο" αλλα μετα απο καποιο σημειο πραγματικα δεν πηγαινε αλλο. Κανω καμια επιδρομη που και που να δω μηπως και τα πραγματα ειναι καλυτερα τωρα απο την πρωτη φορα αλλα δεν το βλεπω. Και για να μην παρεξηθουμε το Diablo δεν ειναι το καλυτερο hack and slasher τετιου τυπου. Θεωρω οτι στις κονσολες το Champions of Norath προσφερει καλυτερο hack and slashing απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι του ειδους αλλα το Diablo εχει την καλυτερη ατμοσφαιρα και τους ποιο ωραιους εχθρους (και τροπους να ψωφανε) απο ολα τα υπολοιπα του ειδους. Παντως το ξερω οτι πολλες απο τις δηλωσεις μου προκαλουν, αλλα τι να κανω, τουλαχιστον ειμαι ειλικρινης και λεω ακριβως αυτο που πιστευω (και με επειχηρηματα αν χρειαστει παρακαλω).
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ IMHO !! ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ: IMHO οι γυναίκες δεν είναι για Gaming. Απλά θα σε πάρω για τρόμπα και πιθανότατα δεν θα απαντήσω καν. Ξέρεις ΠΟΣΟ διαφέρει αυτό από το: Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι για Gaming.- Το παρουσιάζεις σαν fact. Got me? Στο θέμα μας. Απλά δεν είσαι του real Hack and Slash. Το Sacred2 δεν διαφέρει στο "ενδιαφέρον" του περισσότερο ή λιγότερο από το Diablo. ΈΤΣΙ είναι αυτά! Genre: ΣΦΑΖΩ! Εμένα μου αρέσει, όπως ΟΛΑ τα Genres. Ότι δεν μας αρέσει δεν είναι ανάγκη να το δυσφημίζουμε ή να το θάβουμε.. Koritsi_Gia_PC
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ IMHO !! ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ: IMHO οι γυναίκες δεν είναι για Gaming. Απλά θα σε πάρω για τρόμπα και πιθανότατα δεν θα απαντήσω καν. Ξέρεις ΠΟΣΟ διαφέρει αυτό από το: Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι για Gaming.- Το παρουσιάζεις σαν fact. Got me? Στο θέμα μας. Απλά δεν είσαι του real Hack and Slash. Το Sacred2 δεν διαφέρει στο "ενδιαφέρον" του περισσότερο ή λιγότερο από το Diablo. ΈΤΣΙ είναι αυτά! Genre: ΣΦΑΖΩ! Εμένα μου αρέσει, όπως ΟΛΑ τα Genres. Ότι δεν μας αρέσει δεν είναι ανάγκη να το δυσφημίζουμε ή να το θάβουμε.. Koritsi_Gia_PC Καλα τα λες αλλα δεν το χρησιμοποιω το imho γιατι αυτο ισχυει ετσι και αλλιως για τα παντα στο gaming. Ειναι απλα ανουσιο να το βαζω παντα απο μπροστα γιατι παντα ισχυει ετσι και αλλιως, δεν υπαρχει το -απολυτο- review, ολα ειναι γνωμη του τι πιστευει ο καθενα και οι εμπειριες του. Για το μονο πραγμα που μπορουμε να μιλαμε ειναι για πραγματα που μπορουμε να μετρησουμε οπως τα τεχνικα χαρακτηριστικα, τα animations, τα περιβαλλοντα, ο ηχος και παει λεγοντας οπως φυσικα και η γενικη ποιοτητα και προσοχη στη λεπτομερεια. Μην με ξαναζαλισεις για το imho σε παρακαλω. Πιασε με επιχειρηματα να μου πεις γιατι πιστευεις οτι το Sacred 2 ειναι καλο και θα τα λαβω υποψη μου να τα ψαξω οσο προσπαθω να το παιξω. Πιστευω συνεννοηθήκαμε τωρα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Και το "καλημέρα" εννοείται, αλλά το λέμε. Είπαμε δεν σου αρέσει το Sacred2 επειδή: Α) Δεν σου αρέσει το Genre. Δεν σου άρεσε ούτε καν το Diablo. Β) Έλιωσες το Diablo και ψάχνεις κάτι διαφορετικό επειδή μπούχτησες το gamestyle. Δεν φταίει το Sacred2 για αυτό.. έκανε τη δουλειά που έπρεπε. Γ) Δεν μου έρχεται Γ. Πάντως το πρόβλημα εσύ το έχεις διότι το Sacred 2 είναι ότι περίμενε ο κοσμάκης και ότι περιμένει από το Diablo2.. απλά με τα στολίδια της Blizzard, τον τσίρο του Baal και το υποσυνείδητοι να καλπάζει "Woah omglol! Blizzard game! You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game whether you like it or not" Ελπίζω να έγινα κατανοητή. /Μαρία
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Και το "καλημέρα" εννοείται, αλλά το λέμε. Είπαμε δεν σου αρέσει το Sacred2 επειδή: Α) Δεν σου αρέσει το Genre. Δεν σου άρεσε ούτε καν το Diablo. Β) Έλιωσες το Diablo και ψάχνεις κάτι διαφορετικό επειδή μπούχτησες το gamestyle. Δεν φταίει το Sacred2 για αυτό.. έκανε τη δουλειά που έπρεπε. Γ) Δεν μου έρχεται Γ. Πάντως το πρόβλημα εσύ το έχεις διότι το Sacred 2 είναι ότι περίμενε ο κοσμάκης και ότι περιμένει από το Diablo2.. απλά με τα στολίδια της Blizzard, τον τσίρο του Baal και το υποσυνείδητοι να καλπάζει "Woah omglol! Blizzard game! You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game. You like this game whether you like it or not" Ελπίζω να έγινα κατανοητή. /Μαρία Λοιπον να πω γιατι δεν μου αρεσε το Sacred 2 και μετα εσυ πες μου τι ηταν αυτο που σου αρεσε. Να σημειωσω πως το Diablo 2 το θεωρω απο τα καλυτερα του ειδους αν και οχι το καλυτερο. Εχω παιξει παρα πολλα τετοια παιχνιδια και σε κονσολες και στο PC και απλα καποια μου κραταν το ενδιαφερον συνεχεια ενω αλλα παλι δεν......Το Sacred 2 ειναι απο τα παιχνιδια που δεν..... - Καθε φορα που το παιζω με παιρνει ο υπνος στην καρεκλα μου συνεπως για τον οποιονδηποτε λογο το θεωρω βαρετο. - Τα animation του δεν ειναι και τα καλυτερα και δεν εχει "φαντασια" στο πως κινειται ο χαρακτηρας και ιδιαιτερα στο πως πεθαινουν οι εχθροι. Τα περιβαλλοντα επισης θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα και ποιο ενδιαφεροντα. - Εχει αχανες περιβαλλον που ενω για καποιον ειναι καλο για εμενα σε τετιου ειδους παιχνιδι αποσπαει απο το focus του genre, ειναι σαν να βαζω στο street figher 4 platform στοιχεια μεχρι να φτασω να παλεψω με καποιον. - Οι κλασσεις ειναι ευτυχως ενδιαφερουσες αλλα το συστημα εξελιξης των skills δεν εφτιαξε καθολου απο το πρωτο sacred με αποτελεσμα να τα παιρνεις εντελως random που δεν ειναι και οτι καλυτερο σε τετιου ειδους παιχνιδι. - Ειπα οτι με πιανει υπνος στην καρεκλα μου καθως το παιζω? - Η μουσικη του και τα sound effects ειναι χαμηλης ποιοτητας και καθολου προσεγμενα, ειδικα απο τους εχθρους. Γενικα δεν με κρατησε το παιχνιδι. Δεν ηταν αυτο που περιμενα. Τι να κανουμε τωρα?
manost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνουμε uninstall το παιχνίδι. Βγαίνει ένα πινακάκι και λέει να κάνεις revoke το license για να διαγραφεί από τον η/υ και να είναι διαθέσιμο για άλλον. Πώς μπορούμε να βρούμε το licence;
reinhart84 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνουμε uninstall το παιχνίδι.Βγαίνει ένα πινακάκι και λέει να κάνεις revoke το license για να διαγραφεί από τον η/υ και να είναι διαθέσιμο για άλλον. Πώς μπορούμε να βρούμε το licence; Δεν χρειάζεται να βρεις το licence κάνοντας revoke το στέλνει πίσω στην εταιρεία και όταν το εγκαταστήσεις πάλι κάνοντας online activation με τον κωδικό που έχεις, χρησιμοποιεις το ίδιο licence που παρεπιπτόντως είναι για δύο pc....
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 παιδιά μόλις με ειδοποίησε ένας γνωστός μου ότι στα carrefour στην καβάλας έχει το παιχνίδι 9.90!!super τιμή και τσιμπήσαμε 3 !έχουν μείνει μερικά ακόμη μου είπε..οπότε όποιος προλάβει πρόλαβε!γενικά πάντως αρκετά συχνά το carrefour βάζει τρελές τιμές σε καλά και σχετικά νέα παιχνίδια
st1979 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια...Εχω το secred 2 fallen angel και το εχω περασει στο pc μου που ειναι desktop..οταν το εκανα install μου ειχε ζητησει κωδικο τον εδωσα και κομπλε παιζει μια χαρα..Χθες προσπαθησα να το περασω σε ενα laptop με windows 7 αλλα οταν το εκανα install δεν μου ζητησε ποτε τον κωδικο με αποτελεσμα οταν τελειωσε η εγκατασταση να μου ζηταει license λες και ειναι πειρατικο.Το εκανα 3 φορες αλλα ποτε δεν μου ζητησε τον κωδικο.To παιχνιδι δεν το εχω περασει σε αλλο pc εκτος απο το δικο μου που και αυτο εχει windows 7 ultimate πανω του και το παιζει τελεια το παιχνιδι...αρα δεν ειναι θεμα λειτουργικου.Tο μονο που παει το μυαλο μου ειναι αν πρεπει να ειναι στο ιντερνετ για να γινει η ενεργοποιηση αλλα και παλι δεν θα επρεπε να ζητησει το License???Οποιος μπορει ας βοηθησει και συγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.