Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το διαδικτυακό.

Είναι κρίση...θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τι θα γίνει.

Ελπίζω να φτίαξουν τα bugs...

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το 1ο δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Εν αναμονή του Diablo III έχω ξεκινήσει το 2o.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει/βοηθήσει τί παίζει με τα relics; Διάβασα και το manual αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι μπορείς και τα βάζεις σε τέσσερις τριάδες, γύρω από το avatar του Θεού που έχεις διαλέξει (κάτω αριστερά).

Αλλά τί κερδίζεις με αυτό και ποια η στρατηγική του πού θα βάλεις ποιο, από τα relics;

Δημοσ.

Τα relics ουσιαστικά αυξάνουν το αντίστοιχο armor σε poison,magic,fire,ice

Προσωπικά έχω μια 3άδα για κάθε είδος damage,και αλλάζω ανάλογα με το τι εχθρούς έχει κάθε περιοχή.Στην αρχή το poison είναι το χρησιμότερο γιατί είναι παντού τίγκα στα αρούρια πχ

Δημοσ.
Τα relics ουσιαστικά αυξάνουν το αντίστοιχο armor σε poison,magic,fire,ice

Προσωπικά έχω μια 3άδα για κάθε είδος damage,και αλλάζω ανάλογα με το τι εχθρούς έχει κάθε περιοχή.Στην αρχή το poison είναι το χρησιμότερο γιατί είναι παντού τίγκα στα αρούρια πχ

Και πέρα απο αυτό υπάρχει ένα skill που λέγεται Divine Devotion κάπως έτσι και ξεκλειδώνει κάποια εξτρα attributes σε κάθε relic έχεις οπλισμένο...και δεν είναι καθόλου λίγα αυτά που ξεκλειδώνει...

Δημοσ.

Δεν αξίζει τον κόπο το Divine Skill γιατί το cooldown ποτέ δεν πέφτει αρκετά

ώστε να το χρησιμοποιείς αρκετά.

Υπάρχει σελίδα στο Sacred2 Wiki που εξηγεί πως να χρησιμοποιούνται.

Ένας τρόπος είναι αυτός που είπε ο fuero2k ,

άλλος τρόπος είναι να έχεις μόνο από αυτά που είσαι αδύναμος.

Επίσης αν έχεις πάρει το Skill Bargaining, Divine Devotion ή Enhanced Perception

δίνουν πόντους σε αυτά.

Δημοσ.
Δεν αξίζει τον κόπο το Divine Skill γιατί το cooldown ποτέ δεν πέφτει αρκετά

ώστε να το χρησιμοποιείς αρκετά.

Υπάρχει σελίδα στο Sacred2 Wiki που εξηγεί πως να χρησιμοποιούνται.

Ένας τρόπος είναι αυτός που είπε ο fuero2k ,

άλλος τρόπος είναι να έχεις μόνο από αυτά που είσαι αδύναμος.

Επίσης αν έχεις πάρει το Skill Bargaining, Divine Devotion ή Enhanced Perception

δίνουν πόντους σε αυτά.

Συμφωνώ ότι το Divine Devotion δεν πολυχρησιμεύει με τους Θεούς...Απλά το επέλεξα κατα λάθος κάποια στιγμή και είδα ότι πέρα του cooldown στη θεική δύναμη που είναι σχεδόν άχρηστο δίνει στα relic που έχεις οπλισμένα έξτρα ιδιότητες που δεν φαίνονται αν δεν έχεις το ανάλογο skill....Απλά υπάρχουν Relics που δεν τα πιάνει το μάτι σου και σου δίνουν της Παναγιάς τα μάτια όταν επιλέξεις το Divine Devotion...Ακουσα γενικά οτι κανένα skill δεν είναι αχρηστο κι όλα σε φτιάχνουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο και μάλλον ισχύει....Αρκεί να ταιριάζει στον τρόπο που εσύ θες να παίξεις..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολα καλα ολα ωραια σε αυτο το παιχνιδι, μ'αρεσει κλπ. 2 αρνητικα που μου τη σπανε - 1) δε μ'αρεσει η ιστορια καθολου, το σεναριο του main quest δε με πειθει..Εν αντεθεσει με titan quest που μου αρεσε ταμαλα. 2) Καλο το replayablity αλλα μου τη δινει που τα πιο καλα αντικειμενα κλπ ειναι στις ανωτερες βαθμιδες δυσκολιες και θελει πολυ χρονο μεχρι να τα φτασεις και να τα ξεκλειδωσεις...

Σημαντικο ομως που διορθωνει κατα πολυ τη κατασταση ειναι οι πολλοι χαρακτηρες, η δυνατοτητα να εχεις τον ιδιο χαρακτηρα σε πολλαπλα νεα παιχνιδια και με οτι προοδο εχει κανει σε επιπεδα κλπ απο πριν. Η ποικιλια των χαρακτηρων και η διαφορετικη διαμορφωση τους.

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κρίμα για τον τίτλο.

Για μένα είναι ό,τι καλύτερο μετά το Diablo 2.

Ελπίζω να μην κλείσουν και το Close Net, η γενικά να χαθεί το online κομμάτι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...