chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Το έτρεξα αφότου πέρασα το 2.31 το cleaner utility αλλά δεν λέει να μπει το 2.34 :/ . Θα κάνω fresh install να το τρέξω πριν το πρώτο patch να δούμε. Αφότου έβαλα το 2.0.2---)2.1.2 έτρεχα τον updater αλλά δεν έβρισκε patch....... Να κάνω revoke τον κωδικό μου στα unistall ή μιας και θα το ξαναεγκαταστήσω στο ίδιο μηχάνημα δεν παίζει ρόλο? Κάτι ξέραν οι Ούγγροι που το καθυστερούσαν Νοιάζονται για την ψυχική μας υγεία μου φαίνεται xaxa Λίγο που το έτρεξα φαίνεται καλό. Να υποθέσω ότι αν δεν το patchάρω στο 2.34 online δεν βλέπω έτσι? Άμα δεν το φτιάξω και σήμερα που έρχεται ΠΣΚ :E Edit : Εδώ όλα τα infos για την λύση του προβλήματος μας http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=53781 Εμείς με uk edition : Kατεβάστε τα patch 2.02-2.10 και μετά το 2.10-2.12. Όχι αυτό στην σελίδα της Ascaron που πάει απευθείας από το 2.02 στο 2.12. Τα links για τα 2 αυτά patchάκια είναι στο παραπάνω link με τις λύσεις. Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε τώρα......[update : Tested And Working, ένα error πετάει όταν κάνω exit ότι ο client του παιχνιδιού σταμάτησε να δουλεύει. Ingame όλα μια χαρά )
Hector__21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με βλέπω να παίρνω τον .... Ούτε σήμερα ήρθε. Εχει ζητήσει κανείς ποτέ resend απο το Play? Θέλει καμια ιδιαίτερη διαδικασία ή απλά πρέπει να τους στείλο ενα mail? Δευτέρα που θα έχουν περάσει κ οι 21 μέρες θα ζητήσω άλλο.
the_valliant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Chill καλό νέο αυτό!Και στα δικά μου...εγώ 17 μέρες and counting... ελπίζω μέχρι τις 22 να φτάσει. @the valiant Το πήρα από το play γιατι το είχε 14 euro!ΑΝ ξέρεις κανένα site που να μπορώ να το βρώ σε παραπλήσιες τιμές πες μου. Δυστυχώς 35ρια δε μπορώ να δίνω κάθε τρεις και λίγο οπότε κυνηγάω τις προσφορές γενικότερα. Δεν το έψαξα στο ebay για να σου πω τιμή. Θα σου πω μόνο ότι παρά λίγο έχασα το Left4Dead ολοκαίνουργιο με 22 euro. Tέτοια τιμή δεν το βρήκα πουθενά. Τώρα το χτυπάω με 30 euro (+11,5 euro για παράδοση εντός 4-5 ημερών). Το play το έχει 30,4 με free delivery, αλλά άγνωστο χρόνο παράδοσης. Κάλιο πέντε και στο χέρι... Εν πάσει περιπτώσει, πουλάω το δικό μου Sacred 2 για 20 ευρώπουλα και μεταφορικά δικά μου, για όποιον ενδιαφέρεται.
Aleksiss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Τρέξε το cleaner utility μετά την εγκατάστηση του παιχνιδιού και κατα πάσα πιθανότητα θα μπουν οκ τα πατς όλα. working now!! Επιτέλους γιατί είχε καταντήσει αηδία.
Tuko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Άντε, καλό παίξιμο, το παιχνίδι ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του !!
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με βλέπω να παίρνω τον .... Ούτε σήμερα ήρθε.Εχει ζητήσει κανείς ποτέ resend απο το Play? Θέλει καμια ιδιαίτερη διαδικασία ή απλά πρέπει να τους στείλο ενα mail? Δευτέρα που θα έχουν περάσει κ οι 21 μέρες θα ζητήσω άλλο. Τίποτε το ιδιαίτερο. Ανοίγεις τις outstanding orders σου, επιλέγεις το αντικείμενο που θες, κλικ, και στην επόμενη οθόνη κάτω αριστερά υπάρχει κάτι που λέει "δεν έχω παραλάβει την παραγγελία" ή έστω κάτι παρεμφερές και μετά επιλέγεις. Υπόψιν αυτό γίνεται μετά το πέρας και των 21 ημερών. Γνώμη μου είναι να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή, γιατί το δεματάκι θα σου έρθει θέλω να πιστεύω αρχές της επόμενη εβδομάδα. Σε όλους μας καθυστέρησε μην το ξεχνάς. Τους πλάκωσε το χιόνι τους Ούγγρους και τα τραβάμε εμείς .
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, το θέμα έχει ως εξής. Ένας φίλος αγόρασε το Sacred 2 Το εγκατέστησε κανονικά, το ενεργοποίησε και ξεκίνησε να παίζει. Λίγες μέρες μετά χτυπάει το δίσκος των windows και αναγκάζεται να το αφαιρέσει και να ξανακάνει εγκατάσταση στον 2ο δίσκο. Θέλει όμως να δοκιμάσει τα XP 64bit και το κάνει Ξανακάνει λοιπόν εγκατάσταση το scared 2 και το ξαναενεργοποιεί. Δουλεύει κανονικά. Αποφασίζει όμως να αγοράσει άλλον δίσκο και ξανακάνει εγκατάσταση τα windows στον καινούργιο. Την 3η φορά όμως το sacred του λέει ότι δεν μπορεί να το ξαναερνεργοποιήσει. Μπορεί να το κάνει μόνο 2 φορές βλέπεται. Πρέπει να κάνει απενεργοποίηση της άλλης εγκατάστασης. Έλα όμως που η προηγούμενη εγκατάσταση δεν ξεκινάει καν και έχει εξαφανιστεί ο φάκελος Program Files x86 με το παιχνίδι. Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Φυσικά, έχει στείλει email στην εταιρεία, αλλά δεν του απάντησαν ακόμα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να απενεργοποιηθεί το κλειδί από την παλιά εγκατάσταση; Δοκίμασε να κάνει επιδιόρθωση της 64bit εγκατάστης για να το κάνει από εκεί, αλλά λέει ότι δεν υπάρχει εγκατάσταση windows σε εκείνον τον δίσκο. Και εδώ βάζουμε τα :cry:
gusteg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 παρελαβα και εγω επιτελους.ειμαι ηδη 21 επιπεδο high elf.coop anyone? Η λύση για το patch από το επίσημο forum που μου δουλεψε και εμένα γιατι αρχικά ειχα πρόβλημα: κατεβ'αζουμε το patch και το αποθηκεύουμε σε άλλο δίσκο. εγκαθιστούμε το παιχνίδι χωρίς τα elite γραφικά και δεν το ανοίγουμε καθόλου. περνάμε κανονικά το patch μετα βάζουμε αν θέλουμε τα elite μετα παιζουμε κανονικά
Spyrus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ξανά κρούση κάνω ποιοι παίζετε closed net και το account σας.
gusteg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 gust3g δεν παιζω ομως πολυ closed.αν ειχα παρεα θα επαιζα...
athinamj Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγώ αγόρασα καινούργιο υπολογιστή, iMac και έβαλα το παιχνίδι μόλις χθες, αν και το είχα αγοράσει όταν κυκλοφόρησε. Απλά δεν υπάρχει. Γραφικά απίστευτα στην οθόνη του Mac απο απόδοση δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ευχαριστήθηκα παίξιμο, τι να πώ. Τόσο καιρό που το είχα στο άλλο μου Pc νόμιζα οτι ήταν καλό, αλλά τώρα είδα το φως κανονικά και με το νόμο. Εχω κάνει Seraphim. Είμαι αρχή ακόμα αλλά θα το προχωρήσω. Το περιβάλλον είναι άπαιχτο!!!
Spyrus Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Θα βγει και patch σύντομα και θα είναι ακόμα καλύτερα.
askorp Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εγώ που το αγόρασα κλαίω τα λεφτά μου...το παιχνίδι ειναι από τα χειρότερα action-rpg's που έχουν βγει ποτέ...
Aleksiss Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εγώ που το αγόρασα κλαίω τα λεφτά μου...το παιχνίδι ειναι από τα χειρότερα action-rpg's που έχουν βγει ποτέ... Δεν μας το εξηγείς λίγο περισσότερο αυτο; Φυσικά τα γούστα διαφέρουν απο άτομο σε άτομο αλλά σε βρίσκω υπερβολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.