Hector__21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μου ήρθε επιτέλους. Κάνω party το βράδυ!!!!! Μπράβο σε play, Ούγγρους και Έλληνες!!! Μόλις 22 μέρες για να παραδοθεί \0/ Chill καλό νέο αυτό! Και στα δικά μου...εγώ 17 μέρες and counting... ελπίζω μέχρι τις 22 να φτάσει. @the valiant Το πήρα από το play γιατι το είχε 14 euro!ΑΝ ξέρεις κανένα site που να μπορώ να το βρώ σε παραπλήσιες τιμές πες μου. Δυστυχώς 35ρια δε μπορώ να δίνω κάθε τρεις και λίγο οπότε κυνηγάω τις προσφορές γενικότερα.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 το τελευταίο patch έχει καταφέρει να το εγκαταστήσει κανείς?????
Aleksiss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 το τελευταίο patch έχει καταφέρει να το εγκαταστήσει κανείς????? με τίποτα!!! Ακόμα και μετά απο νέο Install του sacred το patch μου λέει οτι έχουν πειραχτεί τα αρχεία. Για να μην πειραχτούν και τα νεύρα μου το άφησα....
Mourgolikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Κατεβάστε το UK patch. Εγώ τουλάχιστον αυτό έβαλα και όλα δουλεύουν ρολόι. (έχω την αυθεντική έκδοση)
IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ποιό uk patch ακριβώς. Αυθεντικό εννοείται το έχω, με νέο Install μπαίνω στη σελίδα του παιχνιδιού, επιλέγω uk κατεβάζω το πρώτο, κατεβάζω το δεύτερο, στο τρίτο patch στραβώνει το πράγμα. Έλεος τόσο καιρό
Mourgolikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 κατέβασε απευθείας το τρίτο, ή τρέξε τον auto-updater (Sacred2Updater.exe) του παιχνιδιού.
Aleksiss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 κατευθείαν το τρίτο δεν γίνεται. Πρέπει να έχεις τα προηγούμενα. Θα δοκιμάσω πάντως με auto-updater. Δεν είναι κακή ιδεά. Πάντως αν δείτε στο forum είναι πολλοί που έχουν πρόβλημα. Δεν μαζευόμαστε σιγά σιγα να αρχίσουμε να σφαζουμε on-line?
Tuko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανένα πατσάκι πάντως, αν και πρόσεξα αρκετούς που είχαν...ποιος ξέρει τι παίζει..
Spyrus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το manually update του 3ου patch. Λύση: κατέβασα το cleaner utility του παιχνιδιού θα το βρεις στο επίσημο φόρουμ και καθάρισα τα temporary files και μετά ζήτησα τον updater να κάνει το update.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ο auto updater δεν υπάρχει εξ' αρχής. Μόνο μετά την εγκατάσταση του πρώτου patch εμφανίζεται. Θα το δοκιμάσω από εκεί....
Tuko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το manually update του 3ου patch.Λύση: κατέβασα το cleaner utility του παιχνιδιού θα το βρεις στο επίσημο φόρουμ και καθάρισα τα temporary files και μετά ζήτησα τον updater να κάνει το update. Α, αυτό το είχα κάνει πριν ακόμα βγει το 1ο πατς. Οπότε, παίζει να είναι αυτός ο λόγος που και τα 3 πατσάκια μπήκαν χωρίς πρόβλημα.
tarrasque Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μου ήρθε επιτέλους. Κάνω party το βράδυ!!!!! Μπράβο σε play, Ούγγρους και Έλληνες!!! Μόλις 22 μέρες για να παραδοθεί \0/ κσι μένα παραγγελία από play στις 29/12 έφτασε σήμερα από Ουγγαρία... αν βγάλει κανείς άκρη με τα patch ας το πει για μας που το βάζουμε τώρα πρώτη φορά. απ'ότι κατάλαβα η καλύτερη λύση είναι πρώτα το 1ο patch και μετά autoupdate?
Tuko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τρέξε το cleaner utility μετά την εγκατάστηση του παιχνιδιού και κατα πάσα πιθανότητα θα μπουν οκ τα πατς όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.