Mourgolikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δεν θυμάμαι τώρα το πως ακριβώς, αλλά το δίαβασα στο official forum καπου... Εγώ έχω χαρακτήρα σε closed-net, αλλά έχω καιρό να μπώ καθώς ειμαι μακριά από το καλό μου το pc Από βδομάδα... Πάντως καλύτερα μόνος να το παίζεις, πιο καλά exp. Μόνο για pvp είναι το multi.
tmjuju Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Έχω ανέβει μόνο lvl6 στο closed… δεν έχει κάτι που να με τραβάει … προτιμώ το offline.
Hector__21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Άστα φίλε ακόμα περιμένω και εγώ. Μου ήρθε την Παρασκευή το Storm of Zehir με posted date 27/12. To Sacred με posted date 28/12 ακόμα.... Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!
chill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ούτε και εγώ το έχω παραλάβει και μάλιστα έγινε posted στις 23/12. Σήμερα συμπληρώνονται δηλαδή 21 ημέρες!!!! Τα άλλα όλα μου ήρθαν κανονικά αυτό.......
Hector__21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ούτε και εγώ το έχω παραλάβει και μάλιστα έγινε posted στις 23/12. Σήμερα συμπληρώνονται δηλαδή 21 ημέρες!!!! Τα άλλα όλα μου ήρθαν κανονικά αυτό....... Good wines... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται τα άλλα κ μόνο αυτό κολάει??? Τα βουτάνε στην Ουγγαρία τπτ???
chill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πιθανότερο είναι να τα βουτάνε στην Ελλάδα παρά στην Ουγγαρία tbh . Mirrors Edge - ps3 : posted 13/12, έφτασε σπίτι μου 5-1. 23 ημέρες δηλαδή, μέσω Ουγγαρίας Pro Evo 2009 - ps3 : posted 21/12, έφτασε σπίτι μου 28-12, 7 ημέρες, όχι από Ουγγαρία Για το sacred τα είπαμε. Θα περιμένω μέχρι και την Δευτέρα αν δεν έρθει μέχρι τότε ή Resend ή Refund στην κάρτα. Έχω γύρω στις 10 προπαραγγελίες για το play. Θα δοκιμάσω μια παραγγελία σήμερα να δω πότε θα μου παραδοθεί. Αν παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και πάλι, cancel σε όλες τις προπαραγγελίες και πάμε για άλλα. Το 3-5 days προσωπικά έχω να το δω περισσότερο από 1 χρόνο........
Spyrus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αν οργανωθούμε για νετ τότε θα σας αρέσει.
the_valliant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δύο πραγματάκια θέλω να πω: α) γιατί παραγγέλνετε ακόμα από το play.com για το οποίο μόνο παράπονα διαβάζω παντού; Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από το ebay που αγόρασα μου ήρθε ακριβώς στις μέρες που έλεγε (12-14 εργάσιμες, από ΑΜΕΡΙΚΗ) και πολύ, ΠΟΛΥ φθηνότερα από το play.com. Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω δεύτερη αγορά, από Αγγλία αυτή τη φορά. Λέει 5-6 εργάσιμες χρόνο παράδοσης, θα σας πω αν όντως το τήρησαν. Και η τιμή ασύγκριτη φυσικά. β) Αν κάποιος ενδιαφέρεται έχω μία (μπορεί και τρία!) κομάτια Sacred 2 για πούλημα. Τα αγοράσαμε με δύο φίλους μόλις κυκλοφόρησαν αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Χωρίς το παιχνίδι να είναι κακό, το τονίζω αυτό. Απλά... δεν ήταν Diablo ή ό,τι τέλος πάντων ήταν αυτό που θα μας έκανε 'κλικ'. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου κάνει pm. Τα δισκάκια και όλη η συσκευασία είναι πρακτικά καινούργια, αφού έχουν 'υποστεί' μόνο μία εγκατάσταση! Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά από αυτούς που θα γινόταν συμπολεμιστές μου στην Ancaria...
gusteg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 δηλαδη τα δισκακια τα πηρες απο αμερικη σε τιμη ΠΟΛΥ μικροτερη απο 14 € που έxει στο play.com όπως λες.οκ και οποτε μεταχειρισμενα τωρα ποσο μας τα δινεις?για να μην περιμενουμε το play.com.
Erwdios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τα αγοράσαμε με δύο φίλους μόλις κυκλοφόρησαν αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Χωρίς το παιχνίδι να είναι κακό, το τονίζω αυτό. Απλά... δεν ήταν Diablo ή ό,τι τέλος πάντων ήταν αυτό που θα μας έκανε 'κλικ'. Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά από αυτούς που θα γινόταν συμπολεμιστές μου στην Ancaria... Είσαι αλήτης ρε. Αλλιώς το είχαμε ξεκινήσει το παιχνίδι, με όνειρα και φιλοδοξίες...
chill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μου ήρθε επιτέλους. Κάνω party το βράδυ!!!!! Μπράβο σε play, Ούγγρους και Έλληνες!!! Μόλις 22 μέρες για να παραδοθεί \0/
Tuko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Είσαι αλήτης ρε. Αλλιώς το είχαμε ξεκινήσει το παιχνίδι, με όνειρα και φιλοδοξίες... :lol: Προσωπικά δε μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια γιατί ονειρευόμουν την τρελή μας συμμαχία Εγώ παίζω ακόμα Single Player και ανεβάζω σιγά-σιγά 4 χαρακτήρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.