Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγκατέστησα το φοβερό και ξακουστό Sacred2.. Έπαιξα για 1,5 ωρίστα και το είδα ενα συνιθισμένο, μεγάλο (σε όγκο) και ανούσιο Hack N Slash.. Τουλάχιστον ΟΣΟ έπαιξα.. Το Diablo είχε τα μαγικούλια του και τα εφέ του, αυτό δεν είχε τίποτα παρα ένα τσεκούρι.. Και χωρίς να έχω παρακολουθήσει το Topic, σας ρωτάω..Στη συνέχεια γίνεται πιο ωραίο το Game? Δηλαδή τα 20GB του τα χρησιμοποιεί με κάνα καλό μαγικό και κανένα εφέ? Ή αυτό που είδα είναι το Game? Hack hack hack και λίγο Splater στα Super duper skillz? Δε μπορεί τόσος ντόρος για αυτό..ίσως δε το έπαιξα αρκετά.. Αν είναι πάντως ό,τι είδα, είναι μια απλή αντιγραφή απο NwN και κλοπή του Splatter απο AoC. Big Deal.. /Μαρία!
Mourgolikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Βασικά το παιχνίδι πρέπει να το παίζει στα high settings για να δεις τι κρύβουν τα 20GB πέρα από το μέγεθος του terrain. Ακόμη καλό είναι να το παίζεις σε όσο πιο δύσκολο επίπεδο μπορείς (δοκίμασε silver). Στην αρχή (πρώτα 20lvls) είναι λίγο βαρετό, καθώς όχι μόνο λείπει η εξοικείωση με τον τίτλο, αλλά και έχεις συνέχεια τα ίδια goblins να σφάζεις, στις ίδιες περιοχές.. Αργότερα αρχίζουν τα απανωτά quests, bosses και η εξερεύνηση. Αν είσαι η σκοτεινή τύπισα του diablo, θα την βρεις από Shadow Campaign μεριά. Από spell (Combat Arts) έχει αυτά που βλέπεις, αλλά με την δυνατότητα να κάνεις και combine (κάτι σαν macro). Μια μικρή γεύση από τα τα combat arts από High Elf (το δυνατότερο race στο παιχνίδι έως τώρα) και Shadow Warrior (ο κλασσικός βάρβαρος) http://www.youtube.com/watch?v=Hvp7iNvgsgU# Από όλα τα race σε μένα μου ταίριαξε καλύτερα η ελφίνα. Μπορεί να μην έχει αυτό το "κάτι" του Diablo, αλλά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σε αυτό τον τομέα μετά την τελευταία έκδοση του διαβολάκου. Αν έχεις πολύ δυνατό pc μπορείς να περάσεις τα hd textures του (μαζί με την collectors ήταν, τα βρίσκεις εύκολα), ώστε να γεμίσει το μάτι σου από γραφικά. Πηγαδάκια για την δίψα υπάρχουν: en.wikipedia.org/wiki/Sacred_2 sacredwiki.org/../Sacred_2:Fallen_Angel
Daemonos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το πρώτο Sacred ήταν κλάσσεις ανώτερο κατα τη γνώμη μου! Αλλα μετά το Diablo για μένα είναι το Titan Quest! Προτείνω να το δοκιμάσετε!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Βασικά το παιχνίδι πρέπει να το παίζει στα high settings για να δεις τι κρύβουν τα 20GB πέρα από το μέγεθος του terrain.Ακόμη καλό είναι να το παίζεις σε όσο πιο δύσκολο επίπεδο μπορείς (δοκίμασε silver). Στην αρχή (πρώτα 20lvls) είναι λίγο βαρετό, καθώς όχι μόνο λείπει η εξοικείωση με τον τίτλο, αλλά και έχεις συνέχεια τα ίδια goblins να σφάζεις, στις ίδιες περιοχές.. Αργότερα αρχίζουν τα απανωτά quests, bosses και η εξερεύνηση. Αν είσαι η σκοτεινή τύπισα του diablo, θα την βρεις από Shadow Campaign μεριά. Από spell (Combat Arts) έχει αυτά που βλέπεις, αλλά με την δυνατότητα να κάνεις και combine (κάτι σαν macro). Μια μικρή γεύση από τα τα combat arts από High Elf (το δυνατότερο race στο παιχνίδι έως τώρα) και Shadow Warrior (ο κλασσικός βάρβαρος) http://www.youtube.com/watch?v=Hvp7iNvgsgU# Από όλα τα race σε μένα μου ταίριαξε καλύτερα η ελφίνα. Μπορεί να μην έχει αυτό το "κάτι" του Diablo, αλλά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σε αυτό τον τομέα μετά την τελευταία έκδοση του διαβολάκου. Αν έχεις πολύ δυνατό pc μπορείς να περάσεις τα hd textures του (μαζί με την collectors ήταν, τα βρίσκεις εύκολα), ώστε να γεμίσει το μάτι σου από γραφικά. Πηγαδάκια για την δίψα υπάρχουν: en.wikipedia.org/wiki/Sacred_2 sacredwiki.org/../Sacred_2:Fallen_Angel Ώπα το πρώτο Link με τη τύπησα ήταν Cool Αυτά είναι! Να γεμίζει η οθόνη με μετεωρήτες και φλόγες! Το Archlord άγκηξε τον κοσμάκι μόνο και μόνο απο τα εφέ του στα Skills! Το Last Chaos απο την άλλη είναι πιο μάπα και απο το Shayia μιας και τα εφέ του είναι στα 199lvl ενα δυναμιτάκι (μη σου πω σκορδάκι ). Ντάξ μη με θεωρίσεις κολλημένη με εφέ, αλλα να παίζει το μάτι ωρέ..Hack n Slash είναι αυτό.. Τέσπα, για αυτό που θέλω (δηλαδή standard Magic μεριά) τι Class προτείνεις Mourgolike? Εγώ έφτασα ~7lvl τον Inquisitor.. Τον βρήκα πιο κοντά στο γούστο μου και τον έκοψα μελλοντικό caster. Γενικά σε όλα τα Games Necromancer Rollάρω (ο Warlock της Blizzard ξεκάθαρα), λατρεύω το Gameplay και το School του.. Αλλά θα συμβιβαζόμουν με κάτι πιο εφετζίδικο στο συγκεκριμένο RPG Και αυτά τα UBER Addons που θέλουν και καλό PC που θα τα βρώ? Έτσι να τα βάλω να δω τι θα λέει το Game απο περιέργια.. /Μαρία!
SwAToNeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Είτε απο το Collectors Edition είτε κοίτα για torrent πουθενά. Απλά addons είναι. Ένα cd extra στο collectors edition που εμπλουτίζει την βιβλιοθήκη μου. χαχαχα
Mourgolikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο το Titan Quest, αλλά κάπου δεν μου έκατσε εμένα.. Δεν το έπαιξα και πολύ, έως 30 πήγα και μετά άλλαξα γούστα. Το Archolord το έπαιζα κι εγώ ως orcάκι berserker, αλλά το παράτησα λόγω lag... Ίσως έπαιζα "λάθος" ώρες Το Last Chaos μου φάνηκε πολύ άθλιο.. shift+del μετά από μία ωρίτσα. Το Shayia δεν το έπαιξα γιατί σταμάτησα την αναζήτηση mmorpg με το που το κατέβασα το client του Δεν το εγκατέστησα ποτέ. Και εγώ πάντα mage παίρνω στα rpg (γουστάρω το πολύ ranged dmg, αλλά και τα effects των spells!). Την νεκρομαντική κι εγώ την πάω πολύ! Στα 7lvl που είσαι από ότι θυμάμαι ήταν πολύ βαρετά... Δεν έχεις στρώσει καν τον χαρακτήρα σου και οπότε δεν μπορεί να αλέσεις.. Έκανα κι εγώ , αλλά παρόλο την cool εμφάνιση του δεν μου άρεσε τόσο το gameplay του. Εγώ ήθελα πιο έντονα χαρακτηριστικά στα spells, πιο δυνατό aoe ύφος. Αποτέλεσμα αυτού να καταλήξω με την High Elf. Οκ δεν φαίνεται μοχθηρή, αλλά για hack 'n' slash είναι top (σαν το ξίδι?). Μόνη προυπόθεση να της ανεβάσεις το evasion, αλλιώς θα πηγαινοέρχεσαι στα monoliths (Τρέχεις γύρω-γύρω, μαζεύεις, ψεκάζεις δυο φορές, σκουπίζεις με q-q-q-q...)O Incη σου από την άλλη είναι πιο κοντά στην μαύρη μαγεία, αλλά είναι close combat caster. (Θυμίζει πολύ τον HoX του AoC.) Το πιο ωραίο special mount το έχει πάντως ο Ιεροεξεταστής σου! Μια ! Όσο για τα hd textures, μπορείς να τα βρείς από torrent ή rapidshare από γνωστούς θείους, με ένα search όπως "Sacred 2 Elite Texture Pack". Είναι περίπου 7.56GB! (Άρα καταλαβαίνεις τι πράμα προσθέτουν ). Εγώ ευτυχώς έχω την collectors Τέλος δεν ξέρω πια έκδοση του έχεις, αλλά "πρέπει" να βάλεις την 2.34 (αν δεν το patchαρες ήδη), καθώς προσθέτει και διορθώνει πάρα πολλά! Αν θες μια offline εκδοχή του χάρτη (έστω να δείς πόσο μεγάλος κόσμος είναι), μπορείς να ρίξει μια και δυο και τρεις και.. (στο θέμα μας..) ματιές εδώ. Η online εκδοχή του είναι στο sacredwiki.org/../Sacred_2:Fallen_Angel Και μην ξεχνάς, να ανεβάζεις το επίπεδο όταν μπορείς, για περισσότερα exp
kamikazi5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 λοιπών το παρίγκηλά σήμερα το deep silver sacred 2 την collector edition και πάνο σε αυτό το θέμα έχω να ροτίσο μερικά πράγματα: 1)αυτό το game χρειάζεται κάποια συνδρομή (prepaid card) η όχι? 2)αυτό το game έχει single player και online gaming? 3)και στην collector edition ενα πραγματακι που δίνη Έκδοση υψηλής ανάλυσης του Sacred 2 (για high end PCs) αυτό εδό τι είναι?
Aleksiss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 λοιπών το παρίγκηλά σήμερα το deep silver sacred 2 την collector edition και πάνο σε αυτό το θέμα έχω να ροτίσο μερικά πράγματα:1)αυτό το game χρειάζεται κάποια συνδρομή (prepaid card) η όχι? 2)αυτό το game έχει single player και online gaming? 3)και στην collector edition ενα πραγματακι που δίνη Έκδοση υψηλής ανάλυσης του Sacred 2 (για high end PCs) αυτό εδό τι είναι? 1)οχι 2) ναι 3) μόνο για δυνατά PC πολύ καλύτερη λεπτομέρεια στα effects... δεν αξίζει και τόσο... μόνο στο full zoom έχει νόημα (αν την παλέυει το pc σου πάντως καλό είναι) το sacred2 είναι πολύ καλό αλλά θέλει χρόνο να δίξει την αξία του
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στα 7lvl που είσαι από ότι θυμάμαι ήταν πολύ βαρετά... Δεν έχεις στρώσει καν τον χαρακτήρα σου και οπότε δεν μπορεί να αλέσεις..Έκανα κι εγώ , αλλά παρόλο την cool εμφάνιση του δεν μου άρεσε τόσο το gameplay του. Εγώ ήθελα πιο έντονα χαρακτηριστικά στα spells, πιο δυνατό aoe ύφος. Αποτέλεσμα αυτού να καταλήξω με την High Elf. Οκ δεν φαίνεται μοχθηρή, αλλά για hack 'n' slash είναι top (σαν το ξίδι?). Μόνη προυπόθεση να της ανεβάσεις το evasion, αλλιώς θα πηγαινοέρχεσαι στα monoliths (Τρέχεις γύρω-γύρω, μαζεύεις, ψεκάζεις δυο φορές, σκουπίζεις με q-q-q-q...) Θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία τότε. Και θα Rollάρω High Elf και εγώ, μιας και συμφωνούν τα γούστα μας! Δηλαδή πρώτο Stat ανεβάζω Evasion? Δεν θα πάω κλασικά στο INT? Και το πρώτο Magic Skill σε πόσα LvL το παίρνω? Α και κάτι άλλο, ο Inquisitor είχε ενα IMBA skill απο 1 LvL, έβγαζα εκεί ενα διάολο Ο οποίος ελεγχόταν για λίγο, και στο τέλος killαρε και εμένα, και δε με άφηνε να Spawnάρω καν Σαν BUG μου φάνηκε Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα ripαρε κάθε enemy Έχει κάτι ανάλογο η Elfούλα? /Μαρία!
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 To evasion το ανεβάζεις από τον ρουχισμό. (options) Στα attributes ανεβάζω μόνο int. (dmg δηλαδή) Από skill maxάρω συνέχεια το concetration (μειώνει τα cd) Ανεβάζω επίσης ότι έχει σχέση με Arrant Pyromancer μετά και στην συνέχεια το Delphic Arcania focus ίσα-ίσα να έχω maxed το buff του. Το ride to πήρα μια φορά μόνο καθώς του δίνω points από τα relics μου. Μετά τα 30 το ανεβάζω. Παίζω με Shield και σπαθί(δίνει +20% fire dmg) γιατί και χωρίς το +dmg του staff πάλι τα έχω 1-3 spells, που τα έφτασα στα 1-6sec cd. Mε το Incendiary Shower παίζω σαν κύριο spell, όπου του έβαλα mods για stun, επιπλεόν meteors και γρηγορότερο cast. Μετά ρίχνω το Garcial Thorns ή το Raging Nimbus, ανάλογα με την περίπτωση (πολύ άμεσο dmg, μεγάλο aoe και καλο dot αντίστοιχα). Από buffs πάντα τα Grand Invigoration και Incandescent Skin. Regen και +dmg για το I.Shower. Ανέβασα και το Shadow Step γιατί είναι πολύ βολικό το blink του (magina ) To Ancestral Fireball έχει πολύ μικρό cd και το έχω όταν είμαι κάτω από δέντρα, εκεί το I.Shower κάνει στολίδια στα κλαδιά.. Ω έλατο... Μόνο που το special mount της μοιάζει με pokemon... Όσο για τον godzilla που λες δεν τον προτιμώ, και στην θέση του στην αρχή διαλέγω τον θεο Testa, καθώς πέρα από το heal που το θέλω κάνει και πολύ dmg στους γύρω μου. Τον KER (τον δικό σου) δεν τον πάω. Τα λίγα και βασικά για την H.Elf. Τελευταία ss που έχω είναι αυτή Αυτά.. Πάω για L4D τώρα, μου έμειναν λίγα achievements ακόμα.
Spyrus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Οποιος παίζει open/closed net θα με βρει ως Spyrus χρήστη και οι χαρακτήρες θα έχουν το ίδιο πρόθεμα π.χ. SpyrusInquisitor
kamikazi5 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 λοιπόν. οσο αφορά για το Deep Silver Sacred 2 εχο 2 εροτήσης: 1)έχει αρκετούς server ( όπος το wow διλαδί )? 2)και αν υπάρχουν γίνετε να μου πήτε έναν για να έρθο μαζή σας?
Spyrus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έχει αρκετούς. Κάτι διάβασα ότι θα τους ενώσουν γιατί π.χ. η US version με τη UK που έχουμε στην Ελλάδα δεν παίζουν στον ίδιο server.
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 @#@@#@ υπερφορτώθηκε το πολύμπριζο (500+2000+50+150 Watt του έβαλα στιγμιαία μονάχα ) και έχασα το κείμενο που σας έγραφα.... Τώρα βαριέμαι να γράφω τόσο πολλά οπότε θα τα πω στα γρήγορα. To sacred δεν είναι όπως το wow! Είναι lobby-based το online του (ας πούμε κάτι σαν Diablo ή garena!) Υπάρχουν 3 είδη multiplay. Local = το κλασικό μέσω Lan ή VPN (όπως hamachi) Open-Net = To κλασικό Online Closed-Net = Όπως το open-net αλλά πλέον ο χαρακτήρας σου αποθηκεύεται online (όπως στο wow), εδώ ενεργοποιείται το pet από την collectors, dedicated servers-hosts της εταιρίας, και σχεδόν απίθανο να σας βρεθεί κάποιος "έξυπνος" cheater. Στο παιχνίδι εσύ κάνεις host και μπαίνουν μετά έως 7 άτομα (σύνολο 8!). Υπάρχουν οι dedicated όπου μπορείς να μπείς. Τα hosts είναι διαφορετικών τύπων, pvp/free play/campaign, και υπάρχει και το lvl gap (δεν θυμάμαι πόσο είναι η μέγιστη διαφορά lvls). Υπάρχουν (login) servers για Ευρώπη, Αμερική και Ωκεανία. Μπορείς να μπείς σε όποιον θες αλλά μετά από ρυθμίσεις σε ένα αρχείο. Το παιχνίδι προεπιλέγει τον κοντινότερο, άρα δεν μας ενδιαφέρει η αλλαγή. Οι μαιμούδες παίζουν μόνο σε local network.
Spyrus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πως μπαίνω δηλαδή σε μη ευρωπαϊκό; Δεν παίζεις κανείς closed net εδώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.