Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κακό με το sacred είναι όπως το sacred 1 έτσι και το sacred 2 είναι γεμάτο bugs. Ακόμα κουβαλάω την Ann Mary απο το Level 4 γιατί δεν έγινε ποτέ το quest complete ενώ το έκανα. Και γαμώτο δε πεθαίνει και η Ann να ησυχάσω. Καλό το παιχνίδι αλλά απο bug σε bug.

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα, σιγά τα bugs. Έχεις καταρχήν τελευταία έκδοση;

Και πεθαίνουν όλοι οι συνοδοί αν το κανονίσεις ;)

Δημοσ.

Πώς πεθαίνουν; Ναι τελευταία patches έχω προχτές τα κατέβασα όλα και το εγκατέστησα. Αυτή κάνει heal μόνη της. Ούτε ένα abandon quest δεν έχει να κάνεις γαμώτι.

Και έχει αρκετά bugs ακόμα, μικρά βέβαια αλλά έχει. Κάτι κολλήματα σε δέντρα, θάμνους, npcs που σε ακολουθάνε κ πάνε όπου θέλουν και τραβάνε τα πάντα...

Δημοσ.

Βρήκα ότι είναι ακόμα bugged. Δείχνει εξαρχής ο χάρτης λάθος σημείο. Είναι το Orpheus quest. Θα το ψάξω άλλη φορά να την πάω εκεί που πρέπει γιατί ειναι σπαστικό να σέρνω μια γυναίκα μαζί μου. Έστω αν μαγείρευε κιόλλας καλά θα ήταν. Χεχεχε.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά στο παιχνίδι που βλέπω bug με χάρτι. Σε ένα quest έκανα διπλό click στο σημείο που υποτίθεται έπρεπε να πάω και πήγαινε τελείως αλλού μετα το σηματάκι. Τώρα κάθε φορά που ανοίγω χάρτη για ένα quest πρώτα κάνω διπλό κλικ πάνω του για να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Μερικές φορές πηγαίνω στο σημείο που λέει ο χάρτης ή φεύγω από αυτό

και δε φαίνεται να προχωράει το quest. Τότε πηγαίνω στο log και επιλέγω πάλι το quest ώστε να ανανεωθεί. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθήσει.

Blacksmith must die είναι για μένα ένα quest (από τα πρώτα) που δεν γίνεται τίποτα γιατί κάπου έχει χαθεί αυτός!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς που παρήγγειλε το παιχνίδι από το play.com μέσα στις γιορτές το παρέλλαβε.

Έχω κάνει την παραγγελία από τις 23/12 αλλά ακόμα τίποτα. Ελπίζω να ναι θέμα εορτών το όλο θέμα κ από βδομάδα να έρθει.

Δημοσ.

φιλε μου δυστηχως το play εχει γινει απο τα χειροτερα καταστηματα, κατα την αποψη μου παντα. Θα σου προτεινα να αρχισεις να ψαχνεις αλλα μαγαζια για τις online αγορες σου. Θα σου προτεινα καποιο απο τα blahdvd , amazon ακομα και HMV. Μπορει να πληρωνεις ταχυδρομικα αλλα δεν σε κλεβουν ουτε στη μετατροπη λιρας-euro, τα πραγματα σου ερχονται σε 5 μερες το πολυ γιατι αποστελονται μεσω Royal mail απο Αγγλια κατευθειαν Ελλαδα και δεν πανε μεσω Ουγγαριας οπως γινεται στην περιπτωση του play.

Οσο αφορα την ερωτηση σου πρεπει να περιμενεις 20 μερες για να κανεις αιτηση για να στο ξαναστειλουν.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς hector, το δέμα είναι καθ' οδόν. Και εγώ ακόμα περιμένω το sacred και πλείστα άλλα από τις 13/12 posted :(. Προφανώς και μας έρχονται μέσω Ουγγαρίας και γι'αυτό υπάρχει αυτή η τραγική καθυστέρηση :/. Μετά το πέρας 21 ημερών μπορείς να επιλέξεις resend/refund. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να μας έρθουν.

Δημοσ.

Thanks παίδες!

Απλα ήθελα να δω τι παίζει πάνω κάτω.

Chill λογικά θα σου ρθουν πρώτα εσένα μια και ειίσαι Αθήνα.

Εγώ που είμαι Λάρισα θα περιμένω κανά 2 μέρες εξτρά λογικά.

Ας ελπίσουμε να τα χουμε απο βδομάδα.

Δημοσ.

ρε παίδες εμενα μου βγαζει στο play.com οτι η προσφορα είναι μονο για κατοικος αγγλίας. εσεις πως κανατε την παραγγελία?

Δημοσ.
ρε παίδες εμενα μου βγαζει στο play.com οτι η προσφορα είναι μονο για κατοικος αγγλίας. εσεις πως κανατε την παραγγελία?

Πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα έχει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πάτα click εκει να σου μετατρέψει τις τιμές σε ευρώ και ολοκλήρωσε την παραγγελία σου. ;)

Επίσης έχε υπόψιν σου αυτό

http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del#jump-ouk

Δημοσ.

μιας και έλειπα αυτές τις ημερες,σήμερα που επέστρεψα με πληροφόρησαν πως ήρθαν 2 δέματα,1 war και λογικά 1 sacred,βεβαια μονο το war έχω.Αλλα μιας και στον από πάνω ακριβώς όροφο μένει ένας ξάδερφος μου με το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο είναι πιθανό να το έχει αυτός.Είδομεν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...