Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδιά αν "προστεσεις" όλα τα MB τον patches είναι σαν να κατεβάζεις το game ξανά. καλά τόσο άχρηστοι είναι? ξαναγράφουν το game από την αρχή? :P

αν διαβάσεις τι περιέχει το patch θα καταλάβεις οτι δεν είναι τόσο για να διορθώσει bugs(τα περισοτερα έχουν διορθωθεί σε προηγούμενα-εδω κυρίως πειράζουν δύναμη spell και αντικειμένων) αλλα προσθέτει πολλά και διάφορα. Αλλες εταιρείες θα μαζέυανε διάφορες προσθήκες και θα στο πωλούσανε μετά ως expansion. Ελεος ρε παιδιά να τα χώνουμε και στην ascaron που ασχολείται συνέχεια με το sacred και κάθε λίγο σου προσφέρει δωρεάν και νέες δυνατότητες. Ασχημο είναι να κατεβάσεις 250 mb και να έχεις νεα bosses, items και ένα χαβαλεδίαρικο quest σε μια νεα περιοχή; Στο τέλος τέλος αν δεν τα χρειάζεσαι όλα αυτά απλά βάζεις τα πρώτα 2 Patch που διορθώνουν bugs και μετά δεν αλλάζεις κατι.

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστά αυτά που λες.

Αλλά δεν γίνεται να κάνουν όλα τα unique να είναι στάνταρ και όχι κάποια random να ξέρουμε τι ψάχνουμε;

Δημοσ.

Spyrus, στο επίσημο σάιτ υπάρχουν λίστες με διάφορα όπλα κλπ. Όπως και κωδικοί να ξεκλειδώσεις όπλα / πανοπλίες.

H Ascaron είναι ΣΟΥΠΕΡ!! Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την υποστήριξη τους!!

Δημοσ.
Spyrus, στο επίσημο σάιτ υπάρχουν λίστες με διάφορα όπλα κλπ. Όπως και κωδικοί να ξεκλειδώσεις όπλα / πανοπλίες.

H Ascaron είναι ΣΟΥΠΕΡ!! Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την υποστήριξη τους!!

δεν ξέρω αν το έχετε δει πάντως το site αυτό έχει πολύ υλικό + τον χάρτη με όλα τα boss και easter eggs

http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Fallen_Angel

Ρε παιδιά έχω γύρω στα 10 unique low level στη Druid και δεν υπάρχει εκεί μέσα.

Και έχω διαβάσει επίσης εδώ http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Uniques_Database ότι κάποια είναι στάνταρ με λίγο πάνω κάτω ίδια νούμερα στα suffixes/prefixes και κάποια άλλα random

Δημοσ.
Ελεος ρε παιδιά να τα χώνουμε και στην ascaron που ασχολείται συνέχεια με το sacred και κάθε λίγο σου προσφέρει δωρεάν και νέες δυνατότητες. Ασχημο είναι να κατεβάσεις 250 mb και να έχεις νεα bosses, items και ένα χαβαλεδίαρικο quest σε μια νεα περιοχή; Στο τέλος τέλος αν δεν τα χρειάζεσαι όλα αυτά απλά βάζεις τα πρώτα 2 Patch που διορθώνουν bugs και μετά δεν αλλάζεις κατι.

Όχι ισα ισα είναι θετικότατο που το υποστηρίζουν το game(όπως συνέβη και με το πρώτο άλλωστε)αλλα όσο νάναϊ αυτή η συνεχης υποστήριξη είναι λίγο προβληματική....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ο ΕΡΜΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ CRACK ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Ο χάρτης πάντως είναι τεράστιος.

Στο ποσοστό συμπεριλαμβάνονται και τα dungeons,mountains,sea που σε κάποια δε θα πάτε ούτως ή άλλως.

Για να καταλάβετε είμαι στο κεφάλαιο 6 από τα 10, έχω καλύψει όλη την επιφάνεια χωρίς τα dungeons που δεν έχουν quest και είμαι στο 30%!

Δεν περίμενα πάντως με την 8800GT σε 1280x1024 , Windows XP,

που παίζω να αναγκαστώ με όλα full να παίζω χωρίς anti-alaising

για να μην πέφτουν τα frames.

Εσείς με τις κάρτες/ανάλυση παίζεται;

Δημοσ.

1680X1050

όλα Full με premium graphics pack

@ 4870X2

Ps.Το play.com το έχει προσφορα 14 εύρα!!

Εγώ το παρήγγειλα!

Ρε παίδες όσοι έχετε ψωνίσει από δαύτο,poses μέρες πήρε μέχρι να έρθει το δέμα?

Είναι εδώ και 7-8(εργάσιμες)μέρες που έχω παραγγείλει 3 warhammer και ακόμα έρχονται..

Δημοσ.
Ο χάρτης πάντως είναι τεράστιος.

Στο ποσοστό συμπεριλαμβάνονται και τα dungeons,mountains,sea που σε κάποια δε θα πάτε ούτως ή άλλως.

Για να καταλάβετε είμαι στο κεφάλαιο 6 από τα 10, έχω καλύψει όλη την επιφάνεια χωρίς τα dungeons που δεν έχουν quest και είμαι στο 30%!

Δεν περίμενα πάντως με την 8800GT σε 1280x1024 , Windows XP,

που παίζω να αναγκαστώ με όλα full να παίζω χωρίς anti-alaising

για να μην πέφτουν τα frames.

Εσείς με τις κάρτες/ανάλυση παίζεται;

Spyrus, που βλέπεις τι ποσοστό έχεις κάνει explore? Είναι κάτι που το είχε το πρώτο της σειράς και το ψάχναμε κι εδώ αλλά τπτ.

Είναι σε κάποιο μενού; Έχει τέτοια στατιστικά;

Μήπως προστέθηκε με πάτς; Έχω μείνει λίγο πίσω...;

• Super Moderators
Δημοσ.
Ps.Το play.com το έχει προσφορα 14 εύρα!!

Εγώ το παρήγγειλα!

Ρε παίδες όσοι έχετε ψωνίσει από δαύτο,poses μέρες πήρε μέχρι να έρθει το δέμα?

Είναι εδώ και 7-8(εργάσιμες)μέρες που έχω παραγγείλει 3 warhammer και ακόμα έρχονται..

Σε ήσυχες περιόδους, έχω παραλάβει πακέτο ακόμη και μέσα σε 3 ημέρες. Τώρα, λόγω γιορτών, μπορεί να αργήσει αρκετά, αν και σήμερα ήρθε από Seattle πακετάκι που ταχυδρομήθηκε πριν από μία εβδομάδα.

Πάντως, πρέπει να συμπληρωθούν 21 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής, όπως αυτή φαίνεται από το σχετικό mail, για να μπορέσεις να δηλώσεις απώλεια. Βάσει εποχής, οι 7-8 εργάσιμες (δυστυχώς) δεν είναι υπερβολικές.

Δημοσ.

Και εγώ το παρήγγειλα. Δεδομένου όμως ότι έχω παραγγείλει αρκετά ακόμη πράγματα από το play προ 10 ημερών και ακόμα τίποτε.......μάλλον θα παίξουμε sacred με την νέα χρονιά :>

Δημοσ.
Spyrus, που βλέπεις τι ποσοστό έχεις κάνει explore? Είναι κάτι που το είχε το πρώτο της σειράς και το ψάχναμε κι εδώ αλλά τπτ.

Είναι σε κάποιο μενού; Έχει τέτοια στατιστικά;

Μήπως προστέθηκε με πάτς; Έχω μείνει λίγο πίσω...;

Ανοίγεις το inventory και πας το mouse εκεί που είναι η κλάση σου και το level

δηλαδή πάνω πάνω και θα δεις τα στατιστικά όπως π.χ. solved quests

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...