Tuko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι κάνει heal το Troll. Πήγαινε από κοντά και ρίχνε του Physical Damage με κανα σπαθί / ραβδί κλπ. Αν έχεις ενεργοποιημένο το Grand Invigoration + Incadescent skin δε σου κάνει τπτ το Troll. Υ.Γ Μετά το πατς η ζημιά που κάνει το Glacial Thorns έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αυτό και το blazing tempest είναι φοβερά ξόρκια για ζημιά σε πλήθη εχθρών.
Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Θα το δοκιμάσω το μεσιμέρι που θα σχολάσω! Έχω και το fire demon ανοιχτό αλλα δέν φαίνετε να κάνει και τίποτα...θα το βγάλω μάλλων... Μήπος ξέρεις σε ποιό lvl το consertation σου δίνει extra buff???
Tuko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά στο 8, ίσως και νωρίτερα. Και στο 11 παίρνεις 3ο slot για Combat Arts.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν το ψώνισα , φαίνετε γλυκούλι , κανά καλό guide παίζει?Γιατί πρώτη φορά αγγίζω το Sacred και σε σχέση με το Diablo μοιυ φαίνεται κομματάκι πολύπλοκο .Το Titans είχε πιο απλό σύστημα skills
Tuko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/forumdisplay.php?f=107 http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Fallen_Angel
Mourgolikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Να και ο χάρτης του Sacred 2! Είναι 5016x5016 σε .png format! Το μέγεθος του είναι 40.3MB Έχει όλα τα απαραίτητα σημαδάκια πάνω του Έχει ακόμα και τα easter eggs του παιχνιδιού! Να μια μικρή απεικόνιση του Αν το θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: >http://rapidshare.com/files/169497127/sacred2wholemap.7z Το συμπίεσα με το 7zip για να μειώσω όσο γίνεται το μέγεθος του, ανοίγει και με το winrara Ελπίζω να σας αρέσει καθώς πήρε αρκετή ώρα να το ripάρω, να του βελτιώσω την ποιότητα και να το ανεβάσω Για όσου ενδιαφέρονται το ripαρα από το sacredwiki.org , εμένα πάντως με βόλεψε περισσότερο αυτή η offline εκδοχή του. Όποιος έχει Plotter ας το εκτυπώσει να το βγάλει φώτο να μας το δείξει να κάνουμε όλοι ένα
Mourgolikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος ρε Λυκόπουλο Αουυυυυυυυ Btw ξέρεις πότε παίρνω σοβαρό mount για την High Elfίτσα μου; Τον απόδαρο δράκο λέο (whatever ). Και πόσο riding χρειάζομαι; Έπαιξα χθες στο Gold (επίπεδο δυσκολίας) και με κάνανε..... εχμ έχανα all the time Δοκίμασα και στην Πλατίνα αλλά 2500dmg έτρωγα για πλάκα, που πάω με κάτω από 1000hp ρε;!
Tuko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα, τι επίπεδο είναι η μάγισσα; Παίζω 4 χαρακτήρες αυτό το καιρό, την μάγισσα την έχω στο 20 και πραγματικά την διασκεδάζω πιο πολύ απ όλους.. Αυτό το glacial thorn ( αλλά και το blazing tempest) κάνουν τρελή ζημιά...άσε που βρίσκω uniques περισσότερο από τους άλλους και δε ξέρω γιατί Είχα βρει στα 4 πρώτα επίπεδα 4 uniques
Mourgolikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα, τι επίπεδο είναι η μάγισσα; Παίζω 4 χαρακτήρες αυτό το καιρό, την μάγισσα την έχω στο 20 και πραγματικά την διασκεδάζω πιο πολύ απ όλους.. Αυτό το glacial thorn ( αλλά και το blazing tempest) κάνουν τρελή ζημιά...άσε που βρίσκω uniques περισσότερο από τους άλλους και δε ξέρω γιατί Είχα βρει στα 4 πρώτα επίπεδα 4 uniques 24 είναι η μικρή μου Ναι η μάγισσα είναι η πιο ευχάριστη λόγω των δυνατων aoe της, μαζεύεις, ψεκάζεις, σκουπίζεις! Και το Meteor Shower (σωστά με το stun mod του είναι όλα τα λεφτά, ειδικά που το έχω στα 4,2sec cd ( τα άλλα παίζουν κάτι παραπάνω) τα bosses και elites τα έχω για την πλάκα Όσο για τα σπάνια items έχω περίπου +10% για να βρίσκω valuables Μάζεψα 1+mil από πωλήσεις τους -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 07 : 49 : 46----- Ok βρήκα ένα guide για το πως παίρνεις το special mount θες και εσυ να μάθεις ε; Όχι δεν θα σου πω... πριν σε ταλαιπωρήσω λίγο ακόμα LOL! Ταρατατά! Ναι είχα όρεξη για πλάκες! -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 09 : 12 : 35----- Να το καμάρι μου... -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 09 : 14 : 48----- Έχω πολλά runs για ανταλλαγή αν θέλει κανένας (57 συνολικά) για όλα τα classes εκτός από High Elf. Παίζω σε Closed Servers.
juliahna12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μια ερώτηση, θα μπορώ να το παίξω εγώ στον φορητό μου: HP 1030 Core 2 duo P8600 2.4 3Gb ram 9600MGT 512 Vista Να παω να το τσιμπήσω σήμερα!
Mourgolikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μια ερώτηση, θα μπορώ να το παίξω εγώ στον φορητό μου: HP 1030 Core 2 duo P8600 2.4 3Gb ram 9600MGT 512 Vista Να παω να το τσιμπήσω σήμερα! Ναι μπορείς να το παίξεις σύμφωνα με το hardware σου. Τώρα για ρυθμίσεις πιστεύω σε medium-high θα είσαι με μέτρια ανάλυση.
juliahna12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Με ανάλυση 1280χ800 θα ήθελα να παίξω βασικά. Και ας ρίξω εντελώς τις σκιές. Απλά φοβάμαι μην σέρνεται....
Mourgolikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Με ανάλυση 1280χ800 θα ήθελα να παίξω βασικά. Και ας ρίξω εντελώς τις σκιές. Απλά φοβάμαι μην σέρνεται.... Στην ίδια ανάλυση παίζω κι εγώ με μια X1800gto και έναν 3800+ με γύρω στα 30 fps και όλα σχεδόν στο high (δηλαδή έχω κατώτερο σύστημα από το δικό σου) Στην παραπάνω screenshot μου έτρεχα κι άλλα προγράμματα από πίσω
juliahna12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ναι πράγματι. Μια χαρά τρέχει. Εγώ τα έχω όλα στο Very Hight εκτός απο σκιές (low) και Antial (off) και πάει μια χαρά. Ειναι πολύ ωραίο παιχνίδι και το χιούμορ του φοβερό... Δωστε μου μια συμβουλή ομως, με τι χαρακτήρα να ξεκινήσω? Έχω αρχίσει με τον Fighter του παιχνιδιού και εχει παέι επίπεδο 8. Ειναι καλός? Να προσέξω κατι συγκεκριμενο στην αναβάθμισή του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.