Erwdios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Thanx for the info Tuko. Θα ασχοληθώ λίγο μαζί του, αύριο με το καλό.
the_valliant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ρε σεις έχω αποτύχει σε ένα quest το the escape και παρολαυτα ο npc που έπρεπε να τον μεταφέρω ασφαλή στο χωριό συνεχίζει να με ακολουθεί αντί να εξαφανιστεί. λογικά κάποιο bug είναι, αλλά έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω? υπάρχει τρόπος να σβήσω το quest έστω για να εξαφανιστεί ο σαχλαμάρας? είναι πολύ ενοχλητικό γτ μαζεύω τα creep για να κάνω aoe κ τα μισά τα μαζεύει αυτός με αποτέλεσμα αντί να κυνηγάνε εμένα να σκοτοτωσουν τα creep να τα κυνηγάω εγώ Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχω μέρες να το παίξω, είχα δει μία επιλογή να κάνεις 'drop quest', οποιοδήποτε quest, από ένα κουμπί κάτω από την περιγραφή του (νομίζω). Το κοίταξες;
sndev Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχω μέρες να το παίξω, είχα δει μία επιλογή να κάνεις 'drop quest', οποιοδήποτε quest, από ένα κουμπί κάτω από την περιγραφή του (νομίζω). Το κοίταξες; σκευτικα και γω μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δεν βρήκα κάτι.. μέχρι και για κάνα cheat prog έψαξα στο νετ που να σου δίνει την δυνατότητα να επειρεαζεις το game μήπως είχε καμιά επιλογή για τα quest.. τζίφος όπως και να χει με ξενέρωσε το bug και το παράτησα το game
Daemonos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά....έχω ξεκινήσει με ένα φίλο μου να παίζουμε μαζί σε closed net μιάς που το hamachi δεν δουλευει (ακόμα). Μήπος ξέρει κανείς πός μεταφέρεισ το χαρακτίρα απο closed net στα open net και LAN?? Γιατί απο ότι είδα ΄δεν γίνετε....ίσως να το φτιάξουν σε κάποιο patch....μήπος καμια ιδέα κανείς? Ευχαρηστώ προκαταβολικά!
tmjuju Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο το ΣΚ να δοκιμάσω το παίγνιον. Έφτασα lvl 25 silver inquisitor. Καλή φάση! Ως τώρα μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις! Κυρίως ασχολήθηκα με side quests νότια – νοτιοδυτικά. Είναι εμφανές ότι έχει πέσει πολύ δουλεία στο χάρτη με πολύ όμορφες περιοχές λόφους βουνά! Ορθά κατάλαβα ότι το main quest είναι διαφορετικό για κάθε χαρακτήρα? Άλλος με εντυπώσεις από hafted weapons? Έχω την εντύπωση ότι τα καλά σπαθιά είναι πολύ πιο κοινά από τα καλά hafted. … maybe bud luck ;-)
Tuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τα σπαθιά είναι το πιο συνηθισμένο όπλο καθώς το χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι χαρακτήρες. Βρήκα 2-3 καλά δόρατα / λόγχες άλλα πολύ λιγότερα σε αριθμό απο σπαθιά. Inquisitor 51 level.
the_valliant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά....έχω ξεκινήσει με ένα φίλο μου να παίζουμε μαζί σε closed net μιάς που το hamachi δεν δουλευει (ακόμα).Μήπος ξέρει κανείς πός μεταφέρεισ το χαρακτίρα απο closed net στα open net και LAN?? Γιατί απο ότι είδα ΄δεν γίνετε....ίσως να το φτιάξουν σε κάποιο patch....μήπος καμια ιδέα κανείς? Ευχαρηστώ προκαταβολικά! Χμμμ... σόρρυ, αλλά απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! Ο λόγος που διαχώρισαν το open από το closed και μπήκαν στον κόπο να τα κάνουν δύο εντελώς ξεχωριστά options είναι για να διασφαλίζουν ότι οι παίκτες που θέλουν να παίζουν σε 'ασφαλείς' σέρβερ όπου δεν θα μπορεί να μπαίνει κάποιος με χακαρισμένο (ή ντοπαρισμένο) χαρακτήρα θα έχουν αυτή τη δυνατότητα: στα closed net παιχνίδια ο χαρακτήρας αποθηκεύεται ΜΟΝΟ στους σέρβερ της εταιρίας. Έτσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να αντιγραφεί ή να 'κατεβεί' στον υπολογιστή σου ώστε να μεταφερθεί σε open ή single player παιχνίδι. Φυσικά ούτε το αντίθετο είναι εφικτό, αφού έτσι κάποιος θα μπορούσε να ανεβάσει 'πατσαρισμένο' χαρακτήρα σε 'ασφαλείς' σέρβερ... Νομίζω σε κάλυψα. Έστω κι αν σε 'τσάκισα' -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 09 : 54 : 16----- Τα σπαθιά είναι το πιο συνηθισμένο όπλο καθώς το χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι χαρακτήρες. Βρήκα 2-3 καλά δόρατα / λόγχες άλλα πολύ λιγότερα σε αριθμό απο σπαθιά. Inquisitor 51 level. Ρε τεράστιε, έφτασες λέβελ 51 μοναχός παίζοντας μόνο silver? Ακόμα δεν τελείωσε ο χάρτης;
Tuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όχι ρε τρελέ Gold είμαι από το 40 νομίζω ή κάπου εκεί Χάρτη έχει ΠΟΛΥ ΠΡΑΑΑΜΑΑ ΑΚΟΜΑ, απλά βαριέμαι να τσεκάρω τα πάντα. Εν τω μεταξύ, έχω βρει 2-3 ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ που είχα από το 40 επίπεδο και τα βρήκα με ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ !! Γαμώ τις φάσεις !! Αναβαθμισμένα απο μόνα τους, 1 πράσινο σετ και 1 χρυσαφί με 4 κουτιά - 3 χρυσά + 1 damage slot. Officer's Saber level 65
Daemonos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Η μάγισσα είναι πάρα πολυ καλί πάντος!!!! Ο Shadow warrior δέν με ενθουσίασε...1000 φορές o gladiator απο το 1ο! Πολύ καλοός και ο Inquisidor! Κρίμα όμως που δέν βάλανε Vampire και λυκάνθρωπους όπως είχαν πει.... Κρίμα...
Tuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Many people in the community have been asking about the next Patch, questions about when it will come and what it will contain. The purpose of this thread is to provide information, but please recognize that any timeframes are estimates only and not engraved in stone. In a few weeks we're hoping to have a Patch for you. Please do not confuse a Patch with a Hotfix. As the name implies, a Hotfix is intended specifically address a small number of few urgent points within a short time. The Patch, or Content Update, will do much more. The Patch will include plenty of important fixes, but will also add new content desired by the community and developers. All the teams work on this at the same time, but on separate items, so sometimes it happens that some things are done sooner than others. As the items with longer time requirements are resolved, they may result in changes to the overall plan (either in terms of the date it will be available, or the content it includes). Please remember, this information is preliminary so even if something appears on the pre-Patch target list now, it may not be included on the final list. The final list will be given out with the Patch after it's completed it's journey through QA. The QA part of the development cycle is the thing that usually requires most of the time. The time window we are hoping for is around the end of November, but this date is subject to change for the reasons described above. When we have an exact date for you we will be sure to announce it as quickly as possible. In the meantime, in order to keep you informed about what to expect, we'll be posting some of the planned changed and tested items in this thread. We will update this thread often with information about the status of the Patch, so please be patient if your suggestion or issue is not in the list yet. It may be included in our next update. Fixed several possible causes for crashes Added a new ingame-options menu Added several new bosses to reward exploration ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!! Added 8 new portals for more convenient traveling in Ancaria Better path navigation in some areas
Daemonos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Σε τέτοια παιχνίδια όπως το sacred 1 & 2 Diablo 1 & 2 Titan Quest Πάντα για μένα άξιζαν τα set items!!! ελπίζω με το Patch που πρόκειτε να βγεί να προσθέσουν περισσότερα....επειδή είδα οτι δέν αναφέρθηκε τίποτα.Εκτός άν είναι αυτονόητο...
Tuko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Είπαν ότι θα προσθέσουν και νέο υλικό, να δούμε. Πάντως περιέργως, ξεσκίστηκα να βρίσκω set items και uniques χθες! Δε ξέρω πως, τι και γιατί, ούτε και έχω κάποιο bonus γι αυτό, απλά μου έκατσε σε 1-2 ώρες να βρω 5-6 !!..
Daemonos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έφτιαξα έναν Shadow Warrior αλα δέν με ενθουσίασε. βέβαια στα boss έχει μεγάλο πλεονέκτιμα!! Αλλα για mobάκια είναι η μάγισσα...τα ρίχνει πακέτο με aoe.
Tuko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εγώ Inquisitor level 55 αλλά έκανα κάποια λάθη στα πρώτα επίπεδα και έχω ξοδέψει πολλούς πάντους σε άχρηστες ικανότητες μέχρι να καταλάβω πως δουλεύει ακριβώς το σύστημα. Αν δούλευε ακόμα καλύτερα ( ή κανονικά; ) ο Doppelganger θα τα έσπαγε άγρια ο Μέγας Ιεροεξεταστής.
Daemonos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Αξιόλογος αρκετά ο ιεροεξετυαστής...ελπίζω να βάλουν respec npc μιάς που το ανέφερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.