Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είναι, όπως τα λέει το..Ινδικό Χοιρίδιο :)

Η αράχνη του Ιεροεξεταστή ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!

Μιλάμε ότι χρησιμοποιείς ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα Combat Arts - ακόμα και τα Buffs πάνω από την αράχνη, σε ορισμένα απο τα οποία ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΑΧΝΗ !!...

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά μιλάμε ότι το παιχνίδι είναι ΚΟΡΥΦΗ.. ζούγκλα, έρημο, νησιά, βάλτους, βουνά, πεδιάδες, υπόγεια ...τα εφφέ της καταιγίδας σούπερ..

Όσο παίζω, τόσο βλέπω ότι πραγματικά ΑΞΙΖΕ τα λεφτά του :)

Και ακόμα μόνο με τον Μέγα Ιεροεξεταστή !!

Δημοσ.

Έφαγα κόλλημα από χτες με το RA3 ! Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα στο online τμήμα για να παίξω coop με τους φίλους μου βλέπω να αργώ να ξαναπιάσω το Sacred2 !

Δε λέω, καλό και το SP κομμάτι αλλά δεν το αγόρασα για να παίζω μόνος.

Δημοσ.

Μου ήρθε αυτό το mail πριν λίγο.

Dear Sacred 2 Fans,

Today we added two extra character slots to every Sacred 2 account that was created on or before 30.10.2008.

This gift is our way of saying thank you for the loyalty and understanding shown by the ClosedNet players who stayed with us through the initial MP lobby troubles.

Of course, we will continue to honor this fanbase and try not to disappoint your loyalty.

Please enjoy your stay in Ancaria,

your Sacred 2 Fallen Angel Team

Δημοσ.

Μόλις το διάβασα και εγώ.

Ωραίοι :)

Πραγματικά τα παλικάρια είναι φοβεροί πάντως, απαντάνε προγραμματιστές στο φόρουμ κανονικότατα και ορισμένοι και αρκετές φορές την ίδια μέρα.

Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει :)

Δημοσ.

ρε σεις έχω αποτύχει σε ένα quest το the escape και παρολαυτα ο npc που έπρεπε να τον μεταφέρω ασφαλή στο χωριό συνεχίζει να με ακολουθεί αντί να εξαφανιστεί. λογικά κάποιο bug είναι, αλλά έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω? υπάρχει τρόπος να σβήσω το quest έστω για να εξαφανιστεί ο σαχλαμάρας? είναι πολύ ενοχλητικό γτ μαζεύω τα creep για να κάνω aoe κ τα μισά τα μαζεύει αυτός με αποτέλεσμα αντί να κυνηγάνε εμένα να σκοτοτωσουν τα creep να τα κυνηγάω εγώ

Δημοσ.
Άσε να τον σκοτώσουν οι εχθροί, άμα δε πιεις ο ίδιος potion δε θεραπεύεται ο npc.

ναι καλά θα ταν το σκέφτηκα και εγώ, δε ψοφάει ο μπάσταρδος όσο ξύλο και να φάει έχει full ζωή! και τρέχει τρέχει τρέχει γύρω γύρω μου χει σπάσει τα νεύρα.

ίσως η μόνη λύση θα ταν κάποιο cheat κάτι που να μπορείς να πειράξεις τα quest ώστε να σβηστεί σαν quest ναι φύγει ο σιχαμένος.

Δημοσ.

Αποκλείεται να μη ψοφάει, βρες 1 τρόπο να χτυπάνε αυτόν περισσότερο, πήγαινε σε περιοχή με πολλούς εχθρούς. Σου λέω γιατί το έχω κάνει ήδη 3-4 φορές αυτό όταν μου σπαγαν τα νεύρα κάποια χαζά quests.

Δημοσ.
Αποκλείεται να μη ψοφάει, βρες 1 τρόπο να χτυπάνε αυτόν περισσότερο, πήγαινε σε περιοχή με πολλούς εχθρούς. Σου λέω γιατί το έχω κάνει ήδη 3-4 φορές αυτό όταν μου σπαγαν τα νεύρα κάποια χαζά quests.

κ όμως δε ψοφάει το χα δοκιμάσει στην αρχή , ήταν το πρώτο πράγμα που χα σκευτει κ γω

το frapara άμα θες να το δεις αλλά είναι χάλια ποιότητα για να βγουν λίγα MB

αλλά καταλαβαίνεις μια χαρά, είναι ο τύπος με το καφέ που τρέχει πέρα δώθε σαν αδερφή

μπορείς να ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ότι δεν χάνει καθουλου ζωή!

http://rapidshare.com/files/159953759/test.wmv (είναι καπoυ 9 ΜΒ)

Δημοσ.

Είδα το βιντεάκι σου, αλλά επίσης είδα ότι σκότωνες εσύ τους εχθρούς!

Θα κάνεις βόλτες εσύ χωρίς να τους σκοτώνεις, και θα κοιτάς να βάλεις τον Npc ανάμεσα στους εχθρούς!

Δημοσ.
Είδα το βιντεάκι σου, αλλά επίσης είδα ότι σκότωνες εσύ τους εχθρούς!

Θα κάνεις βόλτες εσύ χωρίς να τους σκοτώνεις, και θα κοιτάς να βάλεις τον Npc ανάμεσα στους εχθρούς!

ναι ρε βασικα ειναι παρα πολυ χαμηλη αναλυση και δεν το διακρινεις (εγω το βλεπω επειδη ειναι full αναληση αλλα για ενα λεπτο βιντεο σε μετρια πιοτητα για να το διακρινεις και συ ειναι κοντα 100 mb , ε δεν ηθελα να βαλω τοσο μεγαλο βιντεο για κατι τετοιο τσαμπα την ωρα σου θα χαλαγες σε download)

τον κυνηγάνε και τρέχει επησεις τον χτυπάνε και φαινεται ότι και καλά ξέρεις ματώνει από τα βελoι και τα χτυπήματα αλλά η ζωή δεν πέφτει η δικιά του! αυτό συμενει ότι είναι bug μάλλον..

το άφησα να με σκοτώσουν και ΓΥΡΙΣΑΝ όλοι όλοι πάνω του και μια από τα ίδια .. ΕΚΕΙ ΣΤΕΚΕΙ ΑΓΕΡΩΧΟΣ!!

το εκανα και post στο Official forum μηπως εχει τυχει και σε αλλον

θα δειξει

απλά καταντάει σπαστικό και μου χαλάει το τρόπο που θέλω παίξω

χόρια το ότι μου κολαει στις πόρτες ΜΕΣΑ σε κτίρια μέσα στις πόλεις και με εγλωβιζει!!!

όπως και να χει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου :)

θα περιμένω να δω τι θα μου πουν και στο official forum γτ αλλιώς με βλέπω και μένα να γυρνάω στο red alert μέχρι να βγάλουν καμιά 10 patch και να διορθώσουν κάτι τέτοιες βλακείες και κωλύματα

Δημοσ.

Το έχω πάθει κι εγώ αυτό με τον τραγουδιστή των Blind Guardian, ο οποίος με ακολουθεί παντού και δεν πεθαίνει. Δεν με χαλάει ιδιαίτερα, μιάς και τα τερατάκια δειχνουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στο προσωπό του και έτσι τα μακελεύω ευκολότερα.

Πάντως κι εγώ το παιχνίδι το έχω κάνει λίγο στην άκρη ελέω RA3.

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα και θέλω κι εγώ να ξεκινήσω το Sacred σε mp όταν με το καλό φτιάξουν τους servers τους. ;)

Δημοσ.

Ερωδιέ, απ όσο διαβάζω στα επίσημα φόρα, νομίζω δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα με τους σέρβερς ( πέρα απο το ότι σύντομα θα χουμε νέο patch, γιατί λένε ότι κάποια αναβάθμιση είδαν στους σέρβερς)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...