Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμένα δεν μου πείραξε ποτέ και κανένα save, όποιο patch κι αν έβαλα (2 υπάρχουν εξάλλου).

Το έχεις original ή στο έφερε κανένας θείος?

ο θειος και μαλον αυτο θα ειναι για να μην εχεις προβλημα εσυ.

παντος χρησιμοποιω το ιδιο .exe και δεν με καταλαβενει.

περιεργο..

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιθανώς να έχεις τη γερμανική έκδοση και να χρησιμοποιείς το αγγλικό patch. Αυτό ίσως προκαλεί και τη διαγραφή των saves.

Δημοσ.

αγγλικη εχω. (αυτο ειναι το μονο συγουρο!) τα save δεν μου τα διαγραφει.

απλα λεει οτι δεν ειναι συμβατα.

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς το πρόβλημα με τον Doppelganger ;; Ακόμα και όταν τον κάνεις buff και έχει τρελό επίπεδο, πολλές φορές ΑΠΛΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ, κάθεται και περιμένει ενώ σου την πέφτουν 10 άτομα.

Άλλες πάλι τρέχει μπροστά απο εσένα και χτυπάει εχθρούς που δε βλέπεις :lol:

Δημοσ.

Και σε εμένα το κάνει αυτό! Τον έχω κάνει buff και τον έχω lvl 48 αλλά την περισσότερη ώρα δεν την παλεύει! Απλά κάθεται και δεν κάνει τίποτα!

Τώρα τελευταία κάνει κάποιο spell και εμφανίζει άλλους τρεις inquisitors οι οποίοι σε βοηθάνε. Ξέρει κανείς ποιό είναι αυτό; Υποθέτω ότι το μόνο που μπορεί να είναι είναι το doppelganger αλλά τότε θα έπρεπε να "σηκώνει" μόνο έναν inquisitor και όχι τρεις!

Δημοσ.

Απλά ο Doppelganger κάνει spell Doppelganger, είναι μέγιστη αλήτρα ο τύπος :lol:

Απλά οι άλλοι ανατινάζονται ύστερα από λίγο. Αν θυμάμαι καλά, πριν το τελευταίο patch 1 παλικάρι έλεγε ότι του έβγαζε 8 άλλους :lol:

Η μόνη λύση που βρήκα είναι να τον κάνω recast ξανά.

Δημοσ.

Το ξόρκι του Ιεροεξεταστή που βγάζει και 2ο Ιεροεξεταστή φάντασμα. Ε, το φάντασμα μπορεί να βγάλει κι άλλα φαντάσματα και να γίνει...φανταστικό το όλο θέμα :lol:

Δημοσ.
Έχει κανεις κάνα link για το crack από το τελευταίο τελευταίο patch του sacred?

για S-Vista 64.

pm me plz

pm κι εμένα αδερφέ! 'Η καλύτερα κάνε ποστ αν βρεις άκρη και όποιος θέλει τον κάνουμε pm :confused:

Δημοσ.
εγω δεν το εχω παει μακρια αλλα περνοντας ολα τα patch Με τη σειρα παντα μου κατεστρεφε τα save! δηλαδι για να ξερω... καθε φορα που θα βαζω patch θα πρεπει να το αρχηζω απο την αρχη?

single μονο το δοκιμασα. το επαθε και αλλος?

το επαθα και εγω δεν ειναι τπτ

απλα αν εχεις κρατησει back up τα save σου καντα επικοληση στο φακελο με τα save κ ολα κυριλε θα τα διαβαζει μια χαρα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω deselect ένα skill.

Θέλω να επιλέξω dual wields και δεν μ' αφήνει λόγω του sword skill, προφανώς...

Επίσης, κανένα pet θα καβαλήσω κάποια στιγμή ή είναι μόνο για την collector's edition?

Το βαρέθηκα αυτό το άλογο, θέλω να καβαλήσω κανένα liger :lol:

Δημοσ.

Όχι δεν μπορείς να κάνεις deselect τα skills που επιλέγεις.

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις sword skill, νομίζω ότι πρέπει να ξοδέψεις πρώτα 5 points σε κάποιο άλλο skill της ίδιας κατηγορίας και μετά σου ξεκλειδώνει το dual wield.

Τα special mounts βρίσκονται σε ένα νησί στο πάνω μέρος του χάρτη. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να πάρεις ένα καράβι για να πας εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...