Erwdios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σου ξέφυγε το καλύτερο: Το παιχνίδι έχει στο ξεκίνημά του τρία επίπεδα δυσκολίας: Bronze, Hardcore και Silver. Από το Hardcore επίπεδο και μετά δεν μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε τον μαχητή σας όταν πεθάνει, επομένως για αρχή καλό θα είναι να επιλέξετε το Bronze. Επομένως, πρώτο επίπεδο δυσκολίας είναι το Bronze, δεύτερο επίπεδο δυσκολίας το Hardcore και το δυσκολότερο είναι το Silver Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, μόνο στο Bronze επίπεδο μπορούμε να "αναστηθούμε" ενώ στο Silver όχι... Που να μην το είχε παίξει κιόλας το παιχνίδι...
Mourgolikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Χαχαχα Πες μου τώρα ότι πληρώθηκε για αυτή την δουλειά, ή έστω ότι του άφησαν δώρο το παιχνίδι να με τελειώσεις Πάντως καλά που δεν ψόφησα ακόμα στο silver! Άντε τα βρεις ξανά εκέινα τα ωραία items! Βασικά για το hardcore φταίει το παιχνίδι που το έχει στην μεση! Επίσης στο multiplayer δεν επιλέγεις επίπεδο στην αρχή (μόνο αν θες αν είσαι hardcore ή όχι), αλλά όταν δημιουργείς η μπαίνεις σε server... Άρα μην ρωτήσω αν δοκίμασε τίποτα πέρα από το lobby...
Tuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το review είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ( και ούτε μάλλον για εκεί..) XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Εν τω μεταξύ παγερά αδιάφορο και του δίνει 7.4 Παγερά αδιάφορο περίμενα κανα 4 σκέτο
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ορίστε το βιντεάκι από το Blind Guardian Quest!
Galis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 τα elite graphics εχουν αισθητη διαφορα?Να μην εγκαθιστω τζαμπα 7 gb ακομα.Το βιντεακι απιστευτο
Mourgolikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τα elite graphics αξίζουν μόνο αν μπορείς να τα τρέξεις στο full και σε aa 4x, σε υψηλή ανάλυση. Αλλά εδώ μία 4870 ζορίζεται στα 20fps average (έτσι διάβασα τουλάχιστον). H διαφορά πάντως φαίνεται μόνο όταν κάνεις zoom.. Να και η δική μου Elfίνα,
Tuko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σοβαρό ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το τελευταίο patch... Κράσαρε 2 φορές και ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΠΤ !! Έχασα αντικείμενα, progress, xp ...όλα !!...Κανα μισάωρο παιχνίδι σύνολο, αλλά χάθηκαν 2 καλά gold items. Το προηγούμενο patch σε περίπτωση κρασαρίσματος ΕΣΩΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, απλά σε πήγαινε στο πιο κοντινό Ressurection Monolith....
Mourgolikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Να υποθέσω πως μιλάς για Single Player, καθώς στο MP σώζονται σε real-time. Γιατί δεν παίζεις Online να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και περισσότερο χώρο στο σκληρό () ;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και πάνω που είχα χαρεί, ήρθε και το πρώτο crash! Πάντως αν δεν είχα περάσει το patch τώρα θα με είχε πετάξει στην επιφάνεια εργασίας πάνω από δέκα φορές, οπότε κάτι έφτιαξε. Αν θυμάμαι καλά, στο πρώτο Sacred υπήρχε πληροφορία για το ποσοστό του χάρτη που έχει εξερευνηθεί. Υπάρχει κάτι ανάλογο και στο 2;
Tuko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Να υποθέσω πως μιλάς για Single Player, καθώς στο MP σώζονται σε real-time. Γιατί δεν παίζεις Online να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και περισσότερο χώρο στο σκληρό () ; Ένα παλικάρι στο επίσημο φόρουμ είπε πως στα 4-5 άλλα κρασαρίσματα ΙΣΩΣ να έτυχε να είχε κάνει autosave το παιχνίδι λίγο πριν το κρασάρισμα και γι αυτό φαίνεται να έχει σώσει το παιχνίδι αντικείμενα κλπ. Ίσως. Ναι, πλέον single player παίζω - περιμένω να φτιάξουν τα chat /lobby.
the_valliant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Πολλά μαζεύτηκαν κι έχασα επεισόδια! Τ'ακούω συχνά τα Elite Graphics, όμως δεν ξέρω τι είναι. Υπάρχουν μόνο στην Collector's Edition του παιχνιδιού; Εμένα η κάρτα γραφικών μου δεν τραβάει ζόρι πάντως και τα έχω ΟΛΑ σε High/Very High, AAx2 κλπ. Άλλο θέμα: το καινούργιο patch είναι μόνο για Online παιχνίδι; Δεν διάβασα τι διορθώσεις κάνει, αλλά αν δεν φτιάξουν πρώτα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα που έχουν με το λόμπυ τους δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπροσπαθήσω. Οπότε δεν χρειάζεται να βάλω και το νέο patch. Μια χαρά τα πάει στο SP ως έχει τώρα... Αλήθεια, το θυμάμαι κι εγώ το %εξερεύνησης στο πρώτο παιχνίδι. Μου άρεσε, γιατί κάναμε κόντρες με τους φίλους μου κλπ. Σου έδινε κι ένα μέτρο το πόσο κοντά ήσουν στο τέλος. Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στο 2 πάντως. Παρεπιπτόντως, το έχει και το GW αυτό... Και κάτι τελευταίο: δεν έχω διαβάσει ακόμα το review, αλλά τα σχόλια σας είναι... όλα τα λεφτά. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να τα διαβάσει και ο 'αδιάβαστος' που το έγραψε.
Tuko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Valliant - Στην προηγούμενη σελίδα πόσταρα αναλυτικά τι φτιάχνει το πατσάκι Τα Elite υπάρχουν στην Collector's μόνο - βέβαια κυκλοφορούν και αλλού , αλλά δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο ( με αρκετό ζουμ μόνο βλέπεις άμεσα διαφορές).
activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν το εχω παει μακρια αλλα περνοντας ολα τα patch Με τη σειρα παντα μου κατεστρεφε τα save! δηλαδι για να ξερω... καθε φορα που θα βαζω patch θα πρεπει να το αρχηζω απο την αρχη? single μονο το δοκιμασα. το επαθε και αλλος?
Erwdios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν το εχω παει μακρια αλλα περνοντας ολα τα patch Με τη σειρα παντα μου κατεστρεφε τα save! δηλαδι για να ξερω... καθε φορα που θα βαζω patch θα πρεπει να το αρχηζω απο την αρχη? single μονο το δοκιμασα. το επαθε και αλλος? Εμένα δεν μου πείραξε ποτέ και κανένα save, όποιο patch κι αν έβαλα (2 υπάρχουν εξάλλου). Το έχεις original ή στο έφερε κανένας θείος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.