Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 'μένα το έκανε κανονικα το update.

Σήμερα έπαιξα με την μαγισούλα (Shadow High Elf, Testa) και μου άρεσε πολύ περισσότερο από τον Temple Guardian μου. Και με τους δύο παίζω στο Silver. Ο Temple Guardian απλώς δεν νιώθει, αλλά δεν πιάνει μία αυτό μπροστά στα πολύ δυνατά aoe της High Elf! (Μαζεύεις, combo και να τα exp :) ) Μόνο 2 φορές κινδύνεψα να σκοτωθώ αλλά το spell του Testa έκανε το κόλπο :)

Είχα δοκιμάσει και Inquisitor, αλλά δεν με πολυ ενθοθσίασε στα πρώτα-πρώτα lvls.

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω γράψει για το προβλημά μου στο επίσημο forum και αυτοί με τη σειρά τους με έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους... :mad:

Κι όπως χαρακτηριστικά γράφει ένας παθών στο επίσημο, για το γνωστό πρόβλημα με το invalid password:

same thing everyone else have to. play at 4am to 6 am. or wait 6 months to ascaron fixes the problem...
:devil:
Δημοσ.

Και εμένα πήγε να κάνει update αλλά μου έβγαλε σφάλμα!

Μόλις ξαναέπαιξα το Blind Guardian Quest στο Silver. Πιστεύω είναι το καλύτερο quest του παιχνιδιού. Πολύ πρωτότυπο. Μέχρι στιγμής έχω δυο κιθάρες, ένα μπάσο και 2 drumsticks! :P

Δημοσ.

Προς Indiko_Xoiridio: στο shared belongings βάζεις τα αντικείμενα που θέλεις να πασάρεις στους άλλους χαρακτήρες σου. Είναι δηλαδή... shared :-D

Προς athinamj: έχω συνολικά 24 ώρες παιχνιδιού ως τώρα (σε έναν χαρακτήρα) και έχει κρασάρει δύο μόνο φορές. Δεν ξέρω τι φταίει φυσικά, αλλά μπορείς να κάνεις το εξής: μόλις σου κρασάρει (που το απεύχομαι) κάνε ΑΜΕΣΩΣ alt+ctrl+del και δες στα processes τι τρέχει. Κάνε short κατά χρήση μνήμης και δες αν θα τερματίσει κάποιο λίγο μετά που σου κράσαρε το παιχνίδι. Μπορεί να είναι κανένα updater ή κανένας έλεγχος του skato-Securom. :X

Προς Mourgolikos: καλό το High Elf αλλά μην υποτιμάς τα aoe του Temple Guardian. Θα ανεβάσω screenshot του Icy Evanescence σε level 14 να δεις τι 'χάσιμο' γίνεται! Μαζεύω δυο-τρία χωριουδάκια τριγύρω μου και... ΤΕΖΑ ! Βροχή τα ΧΡ ! Απλά και ξεκούραστα. Μου θυμίζει τον Necro στο Diablo2 που εξαπόλαγε κατάρες και μάζευε μετά το loot :devil:

Όσον αφορά στα εφέ, όλα είναι θέμα ρυθμίσεων. Το παιχνίδι μπορεί να γίνει ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αν βάλετε κάποιες ρυθμίσεις στο High. Θυμάμαι είχα παράπονο ότι δεν ανεμίζονταν τα σπαρτά όταν περνούσα ανάμεσά τους (κάτι που το έκανε το Titan Quest με υπέροχο τρόπο). Μόλις ανέβασα το Grass Detail τέρμα... ζωντάνεψε το μόνιτορ! Έκανα ένα spell της μάγισσας θυμάμαι και άρχισαν να στροβιλιζονται τα δέντρα με τόση ορμή που λες θα τα ξερίζωνε! Το Icy Evanescence (με το Weather ενεργοποιημένο) φέρνει βροχές και καταιγίδες για ώρα πολύ!

Είμαι ευτυχισμένος :-D

Δημοσ.

Πήγαινέ το πίσω και αγόρασε κάτι άλλο... το Diablo 2 battle chest για παράδειγμα! :whistle:

Φυσικά αυτό αν καταφέρεις να πείσεις τους υπεύθυνους ότι κατά βάθος πάντα ήθελες να αγοράσεις το Diablo 2 battle chest και όχι το Sacred 2 κλπ γιατί αν σε πάρουν μυρωδιά ότι το πήρες ενώ στο κουτί γράφει καθαρά ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ δεν σου το αλλάζουν με τίποτα!

Αλλιώς κάνε αυτό που πρότεινε ο super_Vegeta παραπάνω. Βλακώδες να γίνεσαι πειρατής ενώ το έχεις αγοράσει, αλλά τι άλλο να κάνεις;

:cry:

Δημοσ.

Ναι, τα εφφέ του είναι εντυπωσιακά, τυφώνες κλπ :lol:

Το ίδιο τρελό είναι το ξόρκι "maelstrom" ή κάπως έτσι του Ιεροεξεταστή.

Μαζευεις 10-15 άτομα, χτυπάει παλαμάκια ο Μέγας Ιεροεξεταστής

Diego-Deza και ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ - μιλάμε για τρελή καραμπόλα :lol: Συγκρούονταν οι σκελετοί μεταξύ τους και ακουγόταν ήχος απο σπασμένα κόκαλα :lol:

Δημοσ.

Tuko, πήγα να πνίξω την πίκρα μου στο MP του Sacred και μετά από 5 λεπτά παιχνιδιού, με πέταξε έξω... Δεν βάζουν μυαλό αυτοί της Ascaron... :mad:

Δημοσ.
ρε παιδια εχω το sacred 2 αυθεντικο και δεν μπορω με τιποτα να το ενεργοποιησω...εχω το activate key αλλα το βαζω σε ενα πλαισιο που μου δινει το παιχνιδι αλλα τιποτα...επισης μου δινει εναν code και μου ζηταει να του κανω unlock αλλα δεν ξερω πως.....τι να κανω?????σημειωτεον οτι δεν εχω internet για να το ενεργοποιησω μεσω διαδικτυου...οποιος ξερει ας βοηθησει.....:cry:

Μπορεί πολύ απλά το παιδί να ανοίξει μια pstn (ή isdn) σύνδεση ίσα ίσα να κάνει την ενεργοποίηση ;) Ένα modem χρειάζεται, το οποίο συνήθως το βρίσκεις εύκολα ως δανεικό και ένα λογαριασμό από αυτούς που σε χρεώνουν με την ώρα (αστική κλήση), νομίζω έχει ένα στο teletext του mega!

...

...

Προς Mourgolikos: καλό το High Elf αλλά μην υποτιμάς τα aoe του Temple Guardian. Θα ανεβάσω screenshot του Icy Evanescence σε level 14 να δεις τι 'χάσιμο' γίνεται! Μαζεύω δυο-τρία χωριουδάκια τριγύρω μου και... ΤΕΖΑ ! Βροχή τα ΧΡ ! Απλά και ξεκούραστα. Μου θυμίζει τον Necro στο Diablo2 που εξαπόλαγε κατάρες και μάζευε μετά το loot :devil:

Όσον αφορά στα εφέ, όλα είναι θέμα ρυθμίσεων. Το παιχνίδι μπορεί να γίνει ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αν βάλετε κάποιες ρυθμίσεις στο High. Θυμάμαι είχα παράπονο ότι δεν ανεμίζονταν τα σπαρτά όταν περνούσα ανάμεσά τους (κάτι που το έκανε το Titan Quest με υπέροχο τρόπο). Μόλις ανέβασα το Grass Detail τέρμα... ζωντάνεψε το μόνιτορ! Έκανα ένα spell της μάγισσας θυμάμαι και άρχισαν να στροβιλιζονται τα δέντρα με τόση ορμή που λες θα τα ξερίζωνε! Το Icy Evanescence (με το Weather ενεργοποιημένο) φέρνει βροχές και καταιγίδες για ώρα πολύ!

Είμαι ευτυχισμένος :-D

καλό το Icy Evanescence αλλά στο ίδιο level το Incendiary Shower πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο. Επιπλεόν το combo Blazing Tempest με Raging Nimbus είναι πολύ φονικό για πολύ πράμμα από τερατίνια :-)

Το hp ρεγενερατιον μου είναι απίστευτα μεγάλο... καθώς το Grand Invigoration το έχω lvl 9, ενώ εγώ είμαι 18.

Τα εφφέ από τα spells είναι φοβερά, ειδικά κατά την διάρκεια του Raging Nimbus όπου βλέπεις τα δέντρανα αντιδρούν από τον στρόβηλο πολύ έντονα :-)

Το κακκό είναι πως όταν κάνω το Incendiary Shower και είμαι κάτω από δέντρο, όλα σταματάνε στα κλαδιά :o έπρεπε τουλάχιστον να έσπαζαν κανένα :-)

Ωραία τα γραφικά αλλά αυτά τα bugs, ειδικα όταν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να επιτεθείς με τσατίζουν.. μην αναφέρω το έντονο lag.. Τα crashαρίσματα ok πλεον τα συνήθισα, 1 την ημέρα.. :rolleyes:

Αν δεν κάνει κάτι σύντομα η ascaron βλέπω να μειώνεται η online κοινώτητα... Εγώ το πήρα αυθεντικό για το online κομμάτι του!

Δημοσ.

Παιδιά, σας είπα ότι έχω αναφέρει στο επίσημο φόρουμ για το Lobby / Online προβλήματα και εξάλλου ΕΙΠΕ DEVELOPER ότι μέσα στη βδομάδα βγάζουν ΝΕΟ hotfix/patch. και μέσα στον Νοέμβρη μεγάλο patch + content update !

Και όποιος διαβάζει στο επίσημο φόρουμ θα πρόσεξε ότι απαντούν συνέχεια οι Developers σε προβλήματα :) Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υποστήριξη τους πάντως.

Υ.Γ Το περίεργο είναι ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα με το Online, αλλά δεν έχω παίξει και πάνω απο ώρα σύνολο :P

Δημοσ.
A new hotfix is available from the automatic updater and the download page. Hope it fixes the lag and crashing.

Τρεχάτε, πρίν το μετανιώσουν και το πάρουν πίσω... :P

Δημοσ.

Μου έκανε auto-update, με πέταξε ενώ έπαιζα το παιχνίδι και μου είπε ότι υπήρχε διαθέσιμο Update όπως αναφέρει και ο Ερωδιός πιο πάνω :lol:

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=49451

The developers have been following community feedback and are making every effort to wipe out the most pressing problems as quickly as possible. One further step in these efforts is this release of Hotfix 2.12.0.

This Hotfix must be installed to access online play!

This update includes the following changes (changes for all updates can be found here):

1 - Some players suffered lags while clicking on NPCʼs and objects since hotfix 2. This has been fixed.

2 - Under specific circumstances it could happen that a savegame overwrote another character. This has been fixed.

3 - Sometimes players were not able to join servers, and getting the message that there was a version conflict incorrectly. This has been fixed.

4 - It is now possible to use the character slots [8] and above in closedNet Lobby.

5 - Some cases, in which quests that require a certain amount of collected items didnʼt grant enough items have been improved.

6 -The function of [f12] has been improved. [f12] now teleports the character to the resurrection point. This works for both singleplayer and multiplayer.

7 - Quests, in which a certain amount of items must be collected, sometimes didnʼt grant enough items to be collected. This has been fixed.

8 - The sidequest arrow does not point to completed sidequests anymore.

The removal of the fog of war has been improved.

9 - In multiplayer campaign servers it was possible that the progress of the server was interfered with by clients who accomplished sidequests. This has been fixed.

10 - Corpses no longer block projectiles.

11 - Mounts sometimes lost XP after exit/load. This has been fixed.

12 - An occasional problem with sounds on the 5.1-subwoofer-channel has been fixed.

13 - An exploit with hero statues has been closed.

14 - An exploit with which the smith could be used to duplicate items has been closed.

15 - An exploit with which the buddy list could be used to duplicate items has been closed.

16 - A redundant window concerning the connection to the chat server has been removed.

Hotfix 3 introduces an auto-updater that will facilitate future updates.

Hotfix 3 can be downloaded via the homepage http://update.sacred2.com manually or by executing the “sacred2updater.exe” located in the root-folder of the game.

We hope you enjoy your time in Ancaria.

Your Sacred 2 Team

Δημοσ.

1 - Some players suffered lags while clicking on NPCʼs and objects since hotfix 2. This has been fixed.

6 -The function of [f12] has been improved. [f12] now teleports the character to the resurrection point. This works for both singleplayer and multiplayer.

16 - A redundant window concerning the connection to the chat server has been removed.

Γιούπι!!!! Αυτά ήταν που με ενοχλούσαν τόσο πολύ :P

:-)

To καλό είναι πως πραγματικά ενδιαφέρονται οι developers και δεν κοίταξαν μόνο πως να μας πάρουν τα euro μας :-)

Είναι το καλύτερο σύγχρονο rpg (hack 'n' slash) που έχω παίξει και δεν θα άντεχα μία χαοτική κατάσταση...

Δημοσ.

Πέρασα και εγώ το HotFix.

Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κρασάρει καθόλου.

Το κακό είναι ότι σε μερικά σημεία τα frames πεφτουν κατακόρυφα και σέρνεται. Πριν δεν συνέβαινε αυτό!

Έχει βρει κανείς κανένα part από κάποιο set;

Δημοσ.

Μόλις διάβασα και ένα review για το παιχνίδι από το GameWorld και μάλλον μιλάμε για άλλο παιχνίδι.

Ο κύριος που ασχολήθηκε με το παιχνίδι το αντιμετώπισε προκατειλημμένα και το έκρινε, παίζοντας μόνο τα πρώτα levels από κάθε χαρακτήρα κι αυτό κάνει μπαμ κι από τα screenshots που παραθέτει, με αποτέλεσμα να το θάβει το παιχνιδάκι.

Δεν υποστηρίζω ότι όλα είναι τέλεια στο παιχνίδι, ούτε πώς ότι γράφει ο εμπνευστής του άρθρου είναι υπερβολές και λάθη, αλλά μόνο και μόνο οι ανακρίβειες που παραθέτει μου αρκούν για να κρατήσω τη δική μου καλή γνώμη που έχω για το παιχνίδι. ;)

Δημοσ.
...

...Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κρασάρει καθόλου.

Το κακό είναι ότι σε μερικά σημεία τα frames πεφτουν κατακόρυφα και σέρνεται. Πριν δεν συνέβαινε αυτό!

...

Νόμιζα κι εγώ πως κουράστικε η καρτούλα μου :-)

Σε πολλές περιπτώσεις είμαι κάτω 20fps από πριν!

Αλλά ελπίζω στην μελλοντική δουλειά της ascaron :-)

Μόλις διάβασα και ένα review για το παιχνίδι από το GameWorld και μάλλον μιλάμε για άλλο παιχνίδι.

Ο κύριος που ασχολήθηκε με το παιχνίδι το αντιμετώπισε προκατειλημμένα και το έκρινε, παίζοντας μόνο τα πρώτα levels από κάθε χαρακτήρα κι αυτό κάνει μπαμ κι από τα screenshots που παραθέτει, με αποτέλεσμα να το θάβει το παιχνιδάκι.

Δεν υποστηρίζω ότι όλα είναι τέλεια στο παιχνίδι, ούτε πώς ότι γράφει ο εμπνευστής του άρθρου είναι υπερβολές και λάθη, αλλά μόνο και μόνο οι ανακρίβειες που παραθέτει μου αρκούν για να κρατήσω τη δική μου καλή γνώμη που έχω για το παιχνίδι. ;)

LOL!

Σε όλες τις εικόνες είναι lvl 1! Στο silver με 3-4 λυκάκια πας 2 lvl! Τόσο πολύ έπαιξε ο τύπος! Εκτός από την τρίτη όπου πήρε lvl!! Pr0!

Το περιβάλλον του νέου Sacred θυμίζει αρκετά αυτό του World of Warcraft

huh?

Τα χρώματα του περιβάλλοντος είναι σε μεγάλο βαθμό επαναλαμβανόμενα και μονότονα. Για παράδειγμα, τα δάση είναι τελείως ομοιόμορφα και καταπράσινα, χωρίς να υπάρχει σε κανένα σημείο λίγο χώμα χωρίς βλάστηση.

Η κάρτα μου είναι ελλατωματική μάλλον, καθώς άλλα βλέπω εγώ.. :rolleyes:

Θα σας φανεί παράξενο αλλά όλο αυτό το σκηνικό σε συνδυασμό με το αστείο σύστημα μάχης, μας θύμισε αρκετά το MU Online

:rolleyes:

Ρε άλλο παιχνίδι πήρα έγω τελικά;

Το Single-player game δεν θα έπρεπε να παίζεται online

Εγώ πάντως για αυτό έσταξα 59?..

Ένα αποτυχημένο μείγμα Diablo 2 και World of Warcraft το οποίο θα σας αφήσει παγερά αδιάφορους

To wow που κολλάει ρε παιδιά; Μια μανία όλοι να βρίσκουν τρόπο να το χώσουν σε μια σύγκριση..

Πάντως το CoD 5 μοιάζει με το wow αλλά έχει περισσότερα στοιχεία red alert 2, με κλεμμένο σύστημα μάχης από το Hitman 3!

:X

+++++++++++++

Στα μόνα που συμφωνώ είναι για το invetory και για τα bugs και lag...

Δεν έκανε αναφορά για τους Blind Guardian ε; Μάλλον ακούει μόνο έντεχνο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...