Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σήμερα έλιωσα ρε, που είχαμε απεργία. Από αύριο, τα κεφάλια μέσα πάλι...

Πάω να ξαναλιώσω τώρα, αρκετά με το Champions League. :-D

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χτες ήταν η απεργία για μένα αλλά (εκτός από ένα καφέ το πρωϊ) έλοιωσα στο... baby sitting :-)

Σήμερα που ήταν κλειστά τα μαγαζιά πέρασαν όλοι οι φίλοι μου από τη δουλειά να πάρουν το αίμα τους πίσω! Ούτε κεφάλι δεν προλάβαινα να σηκώσω... (άσε που δεν ήθελα να δω τα χαιρέκακα βλέματά τους κιόλας!).

Τι έγινε Ερωδιέ, με έφτασες ή ακόμα; Εγώ είμαι στο 25 ακόμα, αλλά 'ανοίγω χάρτη' και οι περιοχές που περνάω είναι μικρά lvl εχθροί και δεν δίνουν ΧΡ. Αύριο όμως... μου χα χα χα. Και που να το γυρίσω και Silver ! Ναι, ακόμα πειραματίζομαι στο 'Μπρούτζο'.

Tuko> Διάβασα το thread για το hamachi εδώ, όμως δεν βρήκα απάντηση σ'αυτό που έψαχνα. Ωστόσο βρήκα χτες ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ site με βήμα-βήμα οδηγό για το σετάρισμα του, το οποίο περιέχει και εκπληκτικές πληροφορίες για τις ρυθμίσεις των ΧΡ στα δίκτυα γενικά (firewall, routers, file sharing, ICS κλπ). Ψάξτε στο google για το "logmein wiki" και πηγαίνετε στην ενότητα που είναι για Gaming.

B)

Δημοσ.

:lol:

Κάποια πράγματα είναι Sacred όμως, πρέπει να τα σεβαστείς.

Σου είπα ότι μου κανε και μένα 1 crash σήμερα;; βέβαια το σκίζω συνέχεια στο alt-tab κλπ αλλά... :lol:

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα στο Bronze (μόνο την κύρια αποστολή) και τώρα πάω για Silver.

Inquisitor lvl37.:-)

To Shared Belongings τί είναι; Έχει δυο καρτέλες το μπαούλο που αποθηκεύουμε και η δεύτερη λέει "Shared Belongings".

Έπεξε κανείς την αποστολή με τους Blind Guardian; Όλα τα λέφτά είναι.

Βρήκα μόνο δυο parts από sets, αλλά το θέμα είναι ότι και τα δυο είναι πού χαμηλότερο lvl και δεν αξίζει να τα φορέσω. Τσάμπα τα βρήκα;:-(

Edit: Κάτι άλλο που παρατήρησα (στο Bronze τουλάχιστον) είναι το γεγονός ότι τα όπλα αν τους προσθέσω πχ poison ή fire εμφανισιακά δεν αλλάζουν. Θυμάμαι στο 1 ότι όταν το έκανες αυτό εμφανίζονταν και το ανάλογο glow! Πχ αν έβαζα ψωτιά, τότε το όπλο φαινόταν σαν να έβγαζε φωτιές!

Ορίστε και ένα screenshot.

inqux8.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.

ρε παιδια εχω το sacred 2 αυθεντικο και δεν μπορω με τιποτα να το ενεργοποιησω...εχω το activate key αλλα το βαζω σε ενα πλαισιο που μου δινει το παιχνιδι αλλα τιποτα...επισης μου δινει εναν code και μου ζηταει να του κανω unlock αλλα δεν ξερω πως.....τι να κανω?????σημειωτεον οτι δεν εχω internet για να το ενεργοποιησω μεσω διαδικτυου...οποιος ξερει ας βοηθησει.....:cry:

Δημοσ.

Αν δεν έχεις INTERNET ΔΕΝ μπορείς να το ενεργοποιησεις δυστυχώς!!! Αυτα είναι τα σπαστικά το συστημάτων προστασίας! Για αυτο και εγω δεν προκειται ποτέ να τους δώσω ούτε ευρο ούτε να παίξω τα παιχνίδια με τέτοιου είδους προστασία!

Δημοσ.

Και τελευταίο offtopic για GW: Είδα στο Media Markt μία έκδοση του Guilds Wars που είχε 4 καμπάνιες στα 39?. Αξίζει να το πάρω? Αν όχι, πείτε μου ποιά καμπάνια να αγοράσω και να ανοίξουμε και ένα thread, αν δεν υπάρχει ήδη.

Καλη συνέχεια.

Aξίζει αγαπητέ μου πάρτο κι εδώ είμαι εγώ για βοήθεια! :-D

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 12 : 51 : 07-----

Εγώ είμαι lvl 10 το παλεύω σιγά σιγά γιατί φοβάμαι μη μου κρασάρει. Υπομονή χρειάζεται και που θα πάει θα την φτάσω lvl 30 κάποτε!

Δημοσ.

Εε...και τι σχέση έχει το σιγα-σιγά με το κρασάρισμα; :lol:

Επίσης αν θες να ανέβεις πιο γρήγορα επίπεδα, βάλε ασημί δυσκολία.

Μου κράσαρε 2η φορά σήμερα και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Και τον χάρτη που είχα ανοίξει είχε αποθηκεύσει, και τα αντικείμενα κλπ ήταν οκ.

Επίσης, παρατήρησα ότι κολλούσε το παιχνίδι και ΤΙ ΒΛΕΠΩ.. έτρεχε στο background Sacred 2 updater :lol:

"You're using the latest version μπλα μπλα μπλα "

Δημοσ.

Εμένα έκανε abort το update, γιατί έβγαλε μήνυμα ότι το folder δεν είναι writable!!! Τι είναι πάλι τούτο?

@Indiko_Xoiridio, εμένα μου βγάζει κανονικά τις φωτιές πάντως και στο τόξο που έχω και στο σπαθί...

Και για του λόγου το αληθές, φωτο με φλεγόμενο staff:

xdxds8hwrgkud0gylq0s.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...