Tuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Συνεχίζεις από το επιπέδο που ήσουν, το Bronze = δεν αξίζει μια, υπερβολικά εύκολο. Κάνε την αλλαγή και πήγαινε ΑΣΗΜΙ ΤΩΡΑ Το animation στους εχθρούς είναι συχνό,αλλά τπτ που να προκαλεί πρόβλημα. Ο χάρτης και γενικότερα το εφφέ του είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Πολλές φορές πατάω tab ή Μ μόνο και μόνο για το εφφέ - Δε πρόλαβα να τσεκάρω αν γίνεται αυτό που έλεγα το μεσημέρι ( θα το κάνω τώρα) να τσεκάρεις σημεία ενδιαφέροντος χειροκίνητα στον χάρτη. Νομίζω με CTRL+Left Click γίνεται.
Erwdios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Tuko, το SP το παίζεις κι αυτό σε Ασημί ή εκεί είσαι στο Χάλκινο? Νομίζω το Silver, εάν χάσεις δεν σ'αφήνει να ξεκινήσεις από εκεί που το είχες αφήσει. Κάνω λάθος?
Tuko Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το Sp παίζω σε ασημί, ναι και ΚΩΛΑΞΙΖΕΙ, παίρνεις επίπεδα και αντικείμενα σφαίρα (!) Πήγα από επίπεδο 8 σε 12 μέσα σε 1,5 ώρα χωρίς να πάω σε σημεία που είχαν πολλούς εχθρούς κλπ, και έκανα και χαζο-quest. Δε ξέρω, δεν έχω χάσει ακόμα. Αν εννοείς να χάνΕΙς εντελώς, ΜΟΝΟ στο hardcore γίνεται αυτό απ όσο ξέρω. Δε ξέρω τι πέναλτυ έχει στο Ασημί.
Erwdios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Οπότε για να είμαι σίγουρος ξαναρωτάω: Αν πάω Silver, η 10 lvl Serafeim μου, με όλα τα skills που έχω αποκτήσει μέχρι τώρα και τα ίδια armor που φοράει τώρα, θα μείνει έτσι ακριβώς και δεν θα πάθουμε καμία πλάκα, να τραβάμε τα μαλλιά μας. Απλώς θα εξαφανιστούν τα quests, σωστά?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σωστά. Δεν χάνεις τίποτα. Σήμερα, αρκετές φορές, όταν πατάω να δω τον μεγάλο χάρτη, μου κολλάει και δείχνει μόνο τα quests. Το παιχνίδι δεν κολλάει, απλά αντι να μου δείχνει τον χάρτη μου δείχνει μόνο τα κυκλάκια! Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό;
Erwdios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σωστά. Δεν χάνεις τίποτα. Σήμερα, αρκετές φορές, όταν πατάω να δω τον μεγάλο χάρτη, μου κολλάει και δείχνει μόνο τα quests. Το παιχνίδι δεν κολλάει, απλά αντι να μου δείχνει τον χάρτη μου δείχνει μόνο τα κυκλάκια! Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Μου κράσαρε πρίν λίγο μία φορά. Υπάρχουν αρκετά προβληματάκια πάντως. Πρίν λίγο πατώντας το M μου έβγαλε το χάρτη, δείχνοντάς μου μόνο τα σημεία των quests (ο χάρτης δεν εμφανιζόταν), ενώ πολλές φορές όταν σκοτώνεις κάποιο creature, αυτό συνεχίζει να κινείται και εμφανίζεται θαμμένο στο έδαφος από τη μέση και κάτω, ενώ στο minimap, εμφανίζεται το κόκκινο βελάκι, ένδειξη δηλαδή ότι υπάρχει ακόμα εχθρός. Δυστυχώς εγώ...
Tuko Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δε παθαίνεις τπτ, μην αγχώνεσαι Ασημί και πάλι ΑΣΗΜΙ λέμε. Άλλο παιχνίδι εντελώς (!)
Erwdios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παίζω σε Ασημί τώρα, αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα. Νιώθω ότι όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα και θα πληθύνουν οι αντίπαλοι, θα μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή. Αλήθεια, αν επιστρέψω κάποτε σε Bronze, θα έχουν εξαφανιστεί κι εκεί τα quests?
Tuko Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μη φοβάσαι λέμεεε. Κοίτα απλά να φτιάχνεις δυνατό χαρακτήρα και θα ΣΠΕΡΝΕΙΣ!
the_valliant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μη φοβάσαι λέμεεε. Κοίτα απλά να φτιάχνεις δυνατό χαρακτήρα και θα ΣΠΕΡΝΕΙΣ! Το άκρον άωτον της αισιοδοξίας, ακούει στο όνομα... Tuko ! Και τι συμβουλή, τι εξαιρετικό κομμάτι σοφίας, βγαλμένο κατευθείαν από τους καλύτερους οδηγούς για το τέλειο build χαρακτήρα: "Κοίτα να φτιάχνεις δυνατό χαρακτήρα"! Εεεε... πώς; lol lol lol
Erwdios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Είχε δίκαιο μπάντως ο Tuko. Έπαιξα ένα τετράωρο χθές το βράδυ κι ένα τρίωρο σήμερα στο Silver και ανέβηκα 9 lvls. Μου ξαναέκανε πάντως το πρόβλημα με τον χάρτη. Ελπίζω να βγάλουν γρήγορα κι άλλο patch, γιατί δεν τους βλέπω καλά...
the_valliant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν εντάξει, ψηθήκαμε, θα παίξουμε όλοι Silver Ωστόσο δε βλέπω να παίζουμε ΜΑΖΙ ! Εγώ αγόρασα το παιχνίδι για να παίξω ΜΡ με φιλαράκια, αλλιώς τη βόλευα διαφορετικά Είχε κανείς άλλος τύχει στο θέμα αυτό; Έχω εδώ και 3-4 μέρες που παλεύω να βρω άκρη με LAN, μέσω hamachi. Μέχρι σήμερα δε με είχε προδώσει ποτέ (σαν τη Ρεξόνα ένα πράμα!). Τώρα τα'χουμε βρει μπαστούνια. Ενώ συνδεόμαστε κανονικά στο δίκτυο του hamachi και κάνουμε ping ο ένας στον άλλον, δεν βρισκόμαστε μέσα στο λόμπυ (μιλάω για Multiplayer LAN φυσικά). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ ο φίλος μου κάνει κανονικά Ping σ'εμένα (στην κανονική μου, εξωτερική ΙΡ) το δικό μου ping σ'αυτόν αποτυγχάνει. Μου ορκίζεται ότι έχει κλείσει το firewall του. Τι σκτ συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω... Κατά τ'άλλα... level 25 και ανεβαίνουμε!
Tuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ασήμι λέμεεεεε Ερωδιέ - Ανακοίνωσε σήμερα στα επίσημα φόρα ένας εκ των προγραμματιστών ότι ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ θα έχουμε νέο φιξ και τον Νοέμβρη μεγάλο Patch με Content Update όπως είπε Για να δούμεεε Χτύπα ξύλο πάντως, 19 επίπεδα και μέχρι στιγμής δεν είχα κανα σοβαρό πρόβλημα. Υ.Γ Ο doppelganger και η...παρέα του ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Υ.Γ 2 Ανδρείο μου παλικάρι Valliant (έτσι με το έντονο Λ, το κάνουμε και διπλό, σαλονικιώτικο ) έχουν στα επίσημα φόρα ένα θέμα για Hamachi, ρίξε 1 ματιά εκεί.
Tuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δε λιώνω ρε απατεώνα Έχουμε και δουλειές δυστυχως Για σας είναι η ζωή ρεεεεεεε Καληνυχτίζωωω, αύριο πάλιι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.