Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σκέψου ότι εγώ έχω μόνο την 6800 ανοιχτή και όχι την 7011 και μπαίνω κανονικά :lol:

Δε γίνεται να μπεις αν έχουν μεγάλη διαφορά level οι χαρακτήρες, γιατί δε θα μπορεί ο low level να κάνει τα quest, αφού προσαρμόζονται στο επίπεδο του τύπου που έφτιαξε τον σέρβερ.

Γι αυτό λέει και στο εγχειρίδιο ότι πρέπει ο παίχτης που έχει το χαμηλότερο level να κάνει σέρβερ.

I have never RTFM. :P

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

read the fucking manual είναι αυτό;; :lol:

Ντροπηηηηηή!!

(Ε, δε σου είπε κανα πουλάκι ότι ισχύει αυτό;; :lol: )

-----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 01 : 29 : 58-----

Πάντως όσο το παίζω τόσο μου αρέσει. Έχει κάποιες πανέμορφες περιοχές και τώρα που συνήθισα και τα μενού / shortucs κλπ, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Δημοσ.

Ναι το παιχνίδι εχεί πολύ ενδιαφέρον!

Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι ακόμα πολύ σταθερό, καθώς μια φορά την μέρα θα φάω ένα crash, classic.. :rolleyes:

Από την άλλη σε 1280*800 με όλα τα setting τέρμα, χωρίς aaf και aa παίζω σε average 23 (min έως 8, max έως 43) fps με μια μικρούλα x1800gto :-)

Αν και θα ήθελα να του βάλω τα elite (πήρα το collectors), δυστυχώς, από όσο ξέρω, η 4870 στα 1600 βγάζει ήδη 25fps, εγώ θα διαβάζω comic... :cry:

Κάτι ακόμα, πώς βλέπεις όλο τον χάρτη; (όχι αυτόν που δείχνει με το tab τις περιοχές, αλλά σαν το minimap, να βλέπω και τους δρόμους :)) Έχασα την μπάλα!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαίνω (όταν μπαίνω στο παιχνίδι) κοντά σε κάποια περιοχή της επιλογής μου; Είναι κουραστικό να κάνω τηλεμεταφορά από το νησί και μετά ποδαρόδρομο..πόσο μάλλον μετά από ένα crashάρισμα :mad:

Τα αντικείμενα διαφέρουν ανά επίπεδο δυσκολίας;

Τέλος υπάρχει τρόπος reset των stats,skills και combat arts;

Αυτά τα λίγα :o

Δημοσ.

Από ότι ξέρω υπάρχουν τρία maps, το mini-map,το tab και το world map(m). Διάλεξε και πάρε. Επίσης νομίζω πως όταν ξεκινάς το παιχνίδι εμφανίζεσαι στο κοντινότερο resurrection monolith (κάτι γκρί πέτρες που γίνονται μπλέ μετα από κλικ:) ). Ναι τα αντικείμενα διαφέρουν, γιατί ουσιαστικά η δυσκολία είναι ανάλογη με τα lvl. Τέλος, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις reset, γι' συτό κσνείς πρέπει να προσέχει.

Δημοσ.
Από ότι ξέρω υπάρχουν τρία maps, το mini-map,το tab και το world map(m). Διάλεξε και πάρε. Επίσης νομίζω πως όταν ξεκινάς το παιχνίδι εμφανίζεσαι στο κοντινότερο resurrection monolith (κάτι γκρί πέτρες που γίνονται μπλέ μετα από κλικ:) ). Ναι τα αντικείμενα διαφέρουν, γιατί ουσιαστικά η δυσκολία είναι ανάλογη με τα lvl. Τέλος, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις reset, γι' συτό κσνείς πρέπει να προσέχει.

Ευχαριστώ :)

Δεν είχα το manual μαζί μου για αυτό ρωτούσα :)

Περίεργο με τα monolith stones καθώς έχω ενεργοποιήσει και άλλα πέρα του νησιού, αλλά κάθε φορά που μπαίνω είναι απενεργοποιημένα και βγαίνω στην αρχή...

Δημοσ.
Ευχαριστώ :)

Δεν είχα το manual μαζί μου για αυτό ρωτούσα :)

Περίεργο με τα monolith stones καθώς έχω ενεργοποιήσει και άλλα πέρα του νησιού, αλλά κάθε φορά που μπαίνω είναι απενεργοποιημένα και βγαίνω στην αρχή...

Και σ'εμένα συμβαίνει αυτό...

Δημοσ.
Ναι το παιχνίδι εχεί πολύ ενδιαφέρον!

Κάτι ακόμα, πώς βλέπεις όλο τον χάρτη; (όχι αυτόν που δείχνει με το tab τις περιοχές, αλλά σαν το minimap, να βλέπω και τους δρόμους :)) Έχασα την μπάλα!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαίνω (όταν μπαίνω στο παιχνίδι) κοντά σε κάποια περιοχή της επιλογής μου; Είναι κουραστικό να κάνω τηλεμεταφορά από το νησί και μετά ποδαρόδρομο..πόσο μάλλον μετά από ένα crashάρισμα :mad:

Τα αντικείμενα διαφέρουν ανά επίπεδο δυσκολίας;

Τέλος υπάρχει τρόπος reset των stats,skills και combat arts;

Αυτά τα λίγα :o

Υπάρχει ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο feature το οποίο δεν αναφέρεται στο εγχειρίδιο (το οποίο θεωρώ επιοικώς ανεπαρκές!). Αν ανοίξεις τον μεγάλο χάρτη (Μ) και κρατήσεις πατημένο το μεσαίο κουμπί του ποντικιού σε κάποιο σημείο του το οποίο έχεις ήδη εξερευνήσει σου εμφανίζει σε ΖΟΟΜ το μέρος αυτό με δυνατότητα scroll-αρίσματος σε αυτό (συνεχώς κρατώντας πατημένο το μεσαίο κουμπί).

Και φυσικά, άλλο ένα απαραίτητο κουμπί που δεν το γράφει το manual είναι το F12 που σε τηλεμεταφέρει στο πλησιέστερο μονόλιθο!

Δημοσ.

Valliant, απλά Respect.

Από ότι ξέρω υπάρχουν τρία maps, το mini-map,το tab και το world map(m). Διάλεξε και πάρε.

Το mini map πώς ενεργοποιείται? Εγώ ξέρω μόνο το tab και το M...

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 01 : 08 : 40-----

Ξέρω ότι θα φωνάζει πάλι ο Tuko :P αλλά πρέπει να ρωτήσω: Έχει κανείς σας trial guest key από guildwars?

Δημοσ.

:lol:

Επίσης στον χάρτη διάβασα ότι μπορείς να κάνεις PIN διάφορα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Θα το τσεκάρω σε λίγο :)

Εν τω μεταξύ είχα κάνει το σφάλμα στην αρχή να παίζω σε Bronze δυσκολία και ήταν πολύ εύκολο. Αφού έπαιξα 5-6 level έτσι, το άλλαξα σε Silver και μου ξαναέβγαλε την εισαγωγή ( βίντεο) και με ξεκίνησε απο το αρχικό σημείο ΑΛΛΑ με τον χάρτη που είχα ανοίξει ήδη ανοιγμένο. Το μόνο που άλλαξε ήταν τα quest που μου είχαν δώσει ( δεν υπήρχαν πλέον).

Όλα καλά και ωραία λοιπόν :)

Υ.Γ Μέχρι στιγμής δε μου έχει κρασάρει όυτε 1 φορά πάντως.

( Xp sp3, 8800gt, e6600, 2gb ram, 1280x1024 όλα τέρμα @178.16 drivers - ΟΧΙ Elite textures )

Δημοσ.
:lol:

Επίσης στον χάρτη διάβασα ότι μπορείς να κάνεις PIN διάφορα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Θα το τσεκάρω σε λίγο :)

Εν τω μεταξύ είχα κάνει το σφάλμα στην αρχή να παίζω σε Bronze δυσκολία και ήταν πολύ εύκολο. Αφού έπαιξα 5-6 level έτσι, το άλλαξα σε Silver και μου ξαναέβγαλε την εισαγωγή ( βίντεο) και με ξεκίνησε απο το αρχικό σημείο ΑΛΛΑ με τον χάρτη που είχα ανοίξει ήδη ανοιγμένο. Το μόνο που άλλαξε ήταν τα quest που μου είχαν δώσει ( δεν υπήρχαν πλέον).

Όλα καλά και ωραία λοιπόν :)

Υ.Γ Μέχρι στιγμής δε μου έχει κρασάρει όυτε 1 φορά πάντως.

( Xp sp3, 8800gt, e6600, 2gb ram, 1280x1024 όλα τέρμα @178.16 drivers - ΟΧΙ Elite textures )

Μου κράσαρε πρίν λίγο μία φορά. :mad:

Υπάρχουν αρκετά προβληματάκια πάντως. Πρίν λίγο πατώντας το M μου έβγαλε το χάρτη, δείχνοντάς μου μόνο τα σημεία των quests (ο χάρτης δεν εμφανιζόταν), ενώ πολλές φορές όταν σκοτώνεις κάποιο creature, αυτό συνεχίζει να κινείται και εμφανίζεται θαμμένο στο έδαφος από τη μέση και κάτω, ενώ στο minimap, εμφανίζεται το κόκκινο βελάκι, ένδειξη δηλαδή ότι υπάρχει ακόμα εχθρός. :confused:

Tuko, ξεκινώντας σε Silver, ο χαρακτήρας σου μηδενίστηκε? Δηλαδή ξεκίνησες πάλι από lvl 1?

Δημοσ.
...

...

Tuko, ξεκινώντας σε Silver, ο χαρακτήρας σου μηδενίστηκε? Δηλαδή ξεκίνησες πάλι από lvl 1?

Εγώ άρχισα σε bronze και σήμερα συνέχισα σε silver χωρίς να χάσω τα lvl μου, όμως είχα όλα τα quests από την αρχή! (πράγμα πολύ καλό!) Επίσης σήμερα στο silver βρήκα πολλά κίτρινα αντικείμενα :P (έχω +10% συνολικά για valuables :P)

Δημοσ.

Με ποιόν χαρακτήρα? Εγώ έχω μία Serafeim 10 lvl.

Δηλαδή αν μεταβώ σε Silver θα πρέπει να αρχίσω όλα τα quests από την αρχή?

Και γιατί αυτό είναι καλό? Εμένα σκυλοβαρετό κου ακούγεται...

Δημοσ.
Valliant, απλά Respect.

Το mini map πώς ενεργοποιείται? Εγώ ξέρω μόνο το tab και το M...

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 01 : 08 : 40-----

Ξέρω ότι θα φωνάζει πάλι ο Tuko :P αλλά πρέπει να ρωτήσω: Έχει κανείς σας trial guest key από guildwars?

Ερωδιέ, για να ηρεμήσουν τα νεύρα του Tuko :X

ρίξε μια ματιά εδώ:

>http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2372160#post2372160 

:-D :-D :-D

Δημοσ.
Με ποιόν χαρακτήρα? Εγώ έχω μία Serafeim 10 lvl.

Δηλαδή αν μεταβώ σε Silver θα πρέπει να αρχίσω όλα τα quests από την αρχή?

Και γιατί αυτό είναι καλό? Εμένα σκυλοβαρετό κου ακούγεται...

Σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε σε closed server.

Αν θες τα κάνεις ;) Πάντως δίνουν καλά φράγκα και exp ;)

Τα quest στο bronze δεν νομίζω να χάνονται, απλώς κάνεις δεύτερη φορά quests στο silver.

Εγώ πάντα όταν παίζω κάνω server με όνομα ELLADA! και είμαι μα χαρακτήρα 9lvl Temple Guardian σε Light

Δημοσ.

Ε, πές το έτσι. Εγώ νόμιζα ότι εννοείς σε SP και όχι σε MP. Το MP αν δεν το διορθώσουν θεαματικά ,δεν με βλέπω να ξανασχολούμαι. Τρελό lag και κρασαρίσματα, ενώ πετάει και κάτι ανεξήγητα μηνύματα που και που, όπως Network status error κλπ.

Εκεί έχω φτάσει lvl 2 με έναν inquisitor και μετά άρχισαν τα προβλήματα. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...