Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ φτιάχνω Light, αλλά δε φταίει αυτό λέμε.

Τώρα δε μου φορτώνει κανάλια, ούτε μπορώ να κάνω σέρβερ στους Ιταλικούς.

Μπες στον 344 ME TON INQUISITOR

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα κατάφερα, έφτιαξα Seraphin. Έχει τόσο lag που έπρεπε να περιμένω 4 λεπτά. Τώρα βέβαια δεν συνδέεται με τίποτα στο lobby.

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 12 : 44 : 29-----

Είμαι μέσα και δεν βλέπω 344. 342 και 345 βλέπω. Ούτε εσένα σε βλέπω. Τι στον πέο φταίει? :mad:

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 12 : 53 : 48-----

Δεν μπορώ να του δώσω άλλο χρόνο, με εκνεύρισε./ Πάω για ποτάκι. Sorry Tuko, ελπίζω next time να έχουμε καλύτερη τύχη.

Και τελευταίο offtopic για GW: Είδα στο Media Markt μία έκδοση του Guilds Wars που είχε 4 καμπάνιες στα 39?. Αξίζει να το πάρω? Αν όχι, πείτε μου ποιά καμπάνια να αγοράσω και να ανοίξουμε και ένα thread, αν δεν υπάρχει ήδη.

Καλη συνέχεια.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι μπαίνεις στο

eu.sacred.net port 6800 ;;

Τον Valliant τον βλέπω, μπήκα και στο game του αλλά ενώ του μιλούσα, δεν έβλεπα το πορτραίτο του, σα να είναι αόρατος μεσα στο παιχνίδι ένα πράγμα.

Δημοσ.
Εγώ φτιάχνω Light, αλλά δε φταίει αυτό λέμε.

Τώρα δε μου φορτώνει κανάλια, ούτε μπορώ να κάνω σέρβερ στους Ιταλικούς.

Μπες στον 344 ME TON INQUISITOR

Tuko είσαι ακόμα μέσα; Θα ψάξω να σε βρω. Ίσως μέχρι να σταθεροποιηθούν οι σέρβερ τους να είναι καλύτερο να βρισκόμαστε με το Xfire. Αμέσως δείχνει κατάσταση (ποιος είναι online και τι παίζει) και μπορούμε να κάνουμε και τσατ.

Σε ψάχνω...

Δημοσ.

Ποιο x-fire ρε τρελέ, αφού σου έδωσα ΜΣΝ και δε με έχεις κάνει ακόμα Add.

Ξαναμπαίνω τώρα.

:lol:

Ρε σου μιλάω στο Lobby και δε το βλέπεις.

Κάνε με add "Diego-Deza"

Δημοσ.
Με τι χαρακτήρα είσαι μέσα? Μόλις μπήκα αλλά δεν βλέπω τέτοιο game...

BTW δεν βλέπω γενικά κανένα όνομα στους servers...

Λές να φταίει ο inquisitor που δεν σε βλέπω?

Όχι, δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα. Αν ο σέρβερ είναι για παιχνίδι shadow εμφανίζεται ένα σκοτεινό (μαύρο) προσωπάκι (:-) στα δεξιά, διαφορετικά άσπρο.

Γενικά αργεί ΠΟΛΥ να συνδεθεί στα κανάλια και να δείξει τον κόσμο που είναι μέσα, ειδικά αν είναι τσεκαρισμένο το Show All Servers [Χ] πάνω αριστερά και ΔΕΝ έχουν φιλτραριστεί (Country Filter Off).

Επέλεξε Italian Servers αφού ο Tuko πάει για εκεί (κι εγώ το ίδιο) και ψάξε μετά στα ονόματα (Channel στα δεξιά).

Tuko> Επιτέλους βρεθήκαμε! Έστω και στο λόμπυ.

Λοιπόν, έχω κάνει (shadow) Temple Guard με όνομα "Templar Death"

και (light) Druid με όνομα Dru Burrymore.

Αναβάλλεται λοιπόν για αύριο, με καλύτερη συνεννοηση. Να πούμε εδώ στο φόρουμ γύρω στις 23:00-23:30 ?

Δημοσ.

Αφού ο τρελός είχε αλλάξει νικ και έψαχνα Dru Barrymore :lol:

Ναι, βρεθήκαμε τελικά, αλλά δε παίξαμε, ώρα για λίγο ύπνο, δουλειά και σαββατιάτικα ( γκρρρρ)

Την επόμενη, ανοίγουμε και μπύρες να γιορτάσουμε τη συνάντηση :lol:

Υ.Γ Το σύστημα chat του lobby πρέπει να φτιαχτεί άμεσα, είναι ΑΘΛΙΟ ....

Δημοσ.
Αφού ο τρελός είχε αλλάξει νικ και έψαχνα Dru Barrymore :lol:

Προσοχή στο συλλαβισμό: είναι Dru Burrymore και όχι Dru Berrimore... (google it!) :X

:o

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι μπαίνεις στο

eu.sacred.net port 6800 ;;

Τον Valliant τον βλέπω, μπήκα και στο game του αλλά ενώ του μιλούσα, δεν έβλεπα το πορτραίτο του, σα να είναι αόρατος μεσα στο παιχνίδι ένα πράγμα.

Μα δεν υπάρχει άλλος closed server. Ένας είναι. Και να ήθελα να μπώ σε άλλον, σιγά μην με άφηνε. Εδώ ένας υπάρχει κι αυτός υπολειτουργεί. Έλεος.

PS Περιεμένω απάντηση για το Guild Wars... :P

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις τις ip / server ports κλπ, γι αυτό σε ρώτησα μήπως είχες κάνει κάτι τέτοιο ή απο λάθος σου έβγαζε άλλα - δε ξέρω αν υπάρχει άλλος closed, απλά είδα ότι γίνεται αυτό, οπότε είτε σε open είτε σε closed, μπορεί να αλλάξει. Κάποιος τύπος στο επίσημο φόρουμ έλεγε ότι είχε πρόβλημα με το αρχικό πορτ του παιχνιδιού και το έκανε 6850 ή κάτι τέτοιο.

Δε καταλαβαίνω γιατί έχεις προβλήματα ακόμα πάντως, χθες πρέπει να μπήκα και 10 φορές χωρίς πρόβλημα.

Τα κανάλια δε φόρτωναν πάντα για κεντρικό chat, αλλά παίχτες / σέρβερς έβλεπα κανονικά...

Το έχεις κάνει forward το 6800 port ;

Από τα επίσημα φόρα:

Try connecting to Lobby using telnet (telnet eu.sacred2.net 6800 in cmd line for example/English lobby). If You get an error - something like that

Quote:Connecting To eu.sacred2.net...Could not open connection to the host, on port 6800: Connect failed

this means your firewall (KIS for example) blocks connection to Lobby. Simply disable/uninstall your firewall then try again.

Δημοσ.

1. Δεν ξέρω πόσοι σέρβερ (closed) υπάρχουν, αλλά το φίλτρο που αφορά στις χώρες τι είναι;

2. Χτες ειδικά έμπαινε καρφί τόσο σε closed όσο και στο open λομπυ.

3. Η μόνη ρύθμιση που έχω κάνει είναι ένα port forward των UDP στην 7011, το οποίο μάλιστα πολύ αμφιβάλλω αν χρειάζεται.

4. Παίζω με κλειστό το firewall (ZoneAlarm) γιατί με ενοχλεί που ρωτάει κάθε τρεις και λίγο. Ωστόσο δε νομίζω ότι μπλοκάρει κάτι. Είναι πιο γρήγορο όμως, σίγουρα.

ΥΓ. Απόψε χλωμό. Είμαι τέζα από χτες (κοιμήθηκα στις 4 και έχω κρεπάλη και το μεσημέρι :devil:). Ποτέ δε λέω ποτέ όμως...

Tuko> Δεν ξέρω αν έφταιγε για το ότι δεν βλεπόμασταν μέσα στο παιχνίδι το ότι δεν το είχα δημιουργήσει εγώ αλλά κάποιος άλλος, ο οποίος έφυγε κάποια στιγμή. Ίσως μπερδεύτηκε με το όνομα του host που άλλαξε... Θέλει πολύ φτιάξιμο το σύστημά τους, ας δείξουμε όμως την πρέπουσα καρτερικότητα :rolleyes:

Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα, βρέθηκε ο ένοχος. Net One λέγεται, αλλά για να μην είμαι και απόλυτος, ίσως φταίει το portforward που έχω κάνει εγώ. Έχω ανοίξει μόνο την 6800 και όχι την 7011. Έχω το Speedtouch WL 780 και θα ελέγξω και το firewall του router.

Μπήκα πρίν λίγω με Conn-X και συνδέθηκε αμέσως. Έπαιξα 2 λεπτά και βγήκα.

Το τραγικό στο lobby είναι ότι προστίθενται συνέχεια παιχνίδια και δεν σ'αφήνει να κάνεις άνετα scroll down, για να δείς τους κάτω servers.

Όταν λέει ότι το παιχνίδι στο οποίο επιχειρώ να μπώ έχει skills, πιο advanced από τα δικά μου, τι εννοεί? Αφού τώρα ξεκινάω ως lvl 1, πώς θα μπορούσα να έχω advanced skills.

Δημοσ.

Σκέψου ότι εγώ έχω μόνο την 6800 ανοιχτή και όχι την 7011 και μπαίνω κανονικά :lol:

Δε γίνεται να μπεις αν έχουν μεγάλη διαφορά level οι χαρακτήρες, γιατί δε θα μπορεί ο low level να κάνει τα quest, αφού προσαρμόζονται στο επίπεδο του τύπου που έφτιαξε τον σέρβερ.

Γι αυτό λέει και στο εγχειρίδιο ότι πρέπει ο παίχτης που έχει το χαμηλότερο level να κάνει σέρβερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...