athinamj Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά και είχα δοκιμάσει το Demo πριν πάρω το κανονικό παιχνίδι, παίζω παιχνίδια χρόνια δεν είμαι και τόσο αρχάρια! Βέβαια στο επίσημο forum γινεται σκοτωμός απο προβλήματα όλων των ειδών. Οσο για να παίξουμε Online όλοι μαζί είμαι μέσα 100% απο τις 10 το βράδυ και μετά (είμαι βραδυνός τύπος ή μάλλον νυχτερίδα). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω παίξει ποτέ multiplayer απολαμβάνω την μοναξιά μου, αλλά αν με καθοδηγήσετε που να έρθω να σας βρώ θα κάνουμε χαβαλέ!
the_valliant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Θα δούμε παιδιά Valliant - Ο Inquisitor = Μόνο dark και Seraphim = Μόνο light Όλοι οι άλλοι διαλέγουν τι θέλουν από τα 2. Το ξέρω, γι'αυτό σου είπα ότι παίζουμε light αρχικά. Αν η πλειοψηφία θέλει shadow όμως, θα αλλάξω χαρακτήρα. Τι 5, τι 6, τι 7 φορές να ξαναπαίξω τις πρώτες αποστολές... -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 02 : 15 : 59----- Φυσικά και είχα δοκιμάσει το Demo πριν πάρω το κανονικό παιχνίδι, παίζω παιχνίδια χρόνια δεν είμαι και τόσο αρχάρια! Βέβαια στο επίσημο forum γινεται σκοτωμός απο προβλήματα όλων των ειδών.Οσο για να παίξουμε Online όλοι μαζί είμαι μέσα 100% απο τις 10 το βράδυ και μετά (είμαι βραδυνός τύπος ή μάλλον νυχτερίδα). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω παίξει ποτέ multiplayer απολαμβάνω την μοναξιά μου, αλλά αν με καθοδηγήσετε που να έρθω να σας βρώ θα κάνουμε χαβαλέ! Να υποθέσω τότε ότι στο πρώτο Sacred έπαιζες σαν Βαμπίρισα; (μιας και είσαι νυχτερίδα) Νομίζω ότι το μετά τα μεσάνυχτα είναι λογικό, μιας και φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι -και είναι και πιο γρήγορη η σύνδεση με τους σέρβερ. Τα τελευταία 3 βράδυα δεν έχω κοιμηθεί πριν τις τρεις εξάλλου... "What's another night" που θα έλεγε και ο Τζώνυ Λόγκαν αν έπαιζε RPG
athinamj Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγώ κοιμάμαι κάθε βράδυ γύρω στις 3-3.30 γιατί παίζω και Guild Wars η καμμένη! Στο Sacred 1 όντως είχα Vampire χαρακτήρα! Καλά ήταν φοβερός χαρακτήρας και τον απολάμβανα ιδιαίτερα!
Tuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Valliant - Ναι, οκ, κάνω και εγώ 1ν light αν είναι και παίζουμε light, δε τρέχει. Πρόσθεσε με στο MSN όμως για να συντονιστούμε απόψε.
Erwdios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγώ κοιμάμαι κάθε βράδυ γύρω στις 3-3.30 γιατί παίζω και Guild Wars η καμμένη! Μην λές τη φράση Guild Wars Είχα αποφασίσει να ξεκινήσω WoW, αγόρασα και το battlechest, πήρα έναν night elf και τον έφτασα 27lvl όπου και τον παράτησα, μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο μακάκας αισθανόμουν, με το να σκάω 15? κάθε μήνα. Μου πρότειναν το Guild Wars, που δεν έχει συνδρομή, αλλά δεν το δοκίμασα επειδή ξέρω ότι αν δεν με καλύψει, θα ξανακυλήσω στο WoW και θα πάει τσάμπα η απεξάρτηση. Από τότε το GW με έχει στοιχειώσει...
athinamj Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Πάρτο και δεν θα χάσεις. Εγώ έχω καταντήσει σαν ζόμπι να παίζω κάθε βράδυ αντί να κοιμάμαι....Ο αδελφός μου παίζει WoW απο το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν το ζηλεύω καθόλου. Σιγά μη σκάω λεφτά κάθε μήνα για να παίζω ένα παιχνίδι. Πάρε μια καμπάνια απο τις 3 του Guild Wars και θα σε βοηθήσω κι εγώ!
Tuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω χαρακτήρα Inquisitor, άλλος προσπαθεί να προσηλυτίσει κόσμο...
the_valliant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγώ κοιμάμαι κάθε βράδυ γύρω στις 3-3.30 γιατί παίζω και Guild Wars η καμμένη! Στο Sacred 1 όντως είχα Vampire χαρακτήρα! Καλά ήταν φοβερός χαρακτήρας και τον απολάμβανα ιδιαίτερα! Μη μιλάς στου κρεμασμένου το σπίτι για σχοινί... Ο λόγος που σταματήσαμε το GW ήταν γιατί χτυπήσαμε πέτρα (γρανίτη μάλλον) με τα δόντια: τρια άτομα και δεν μπορούσαμε να τα φέρουμε βόλτα στα τελευταία missions! Αν δούμε ενδιαφέρον, παίζει αναθέρμανση. ΠΑΝΤΑ βρίσκεται εγκατεστημένο και έτοιμο για εκτόνωση! Τι χαρακτήρας είσαι; -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 10 : 06 : 36----- Μην λές τη φράση Guild Wars Μου πρότειναν το Guild Wars, που δεν έχει συνδρομή, αλλά δεν το δοκίμασα επειδή ξέρω ότι αν δεν με καλύψει, θα ξανακυλήσω στο WoW και θα πάει τσάμπα η απεξάρτηση. Από τότε το GW με έχει στοιχειώσει... Αν υπάρχει ΕΝΑ MMORPG που αξίζει κάποιος να παίξει (αν όχι και να καεί), αυτό είναι το GW. Τελεία. Και μιλάω τόσο για τα δωρεάν (χωρίς συνδρομή) όσο και για τα άλλα. Τελεία ξανά. Διακινδυνεύω αφορισμό, το καταλαβαίνω, ωστόσο θα συνεχίζω να το διατυμπανίζω ακόμα και με ολόκληρη την Ιερά Εξέταση (λέγε με WoW) στο κατόπι μου. Ιδίως το πακέτο GW+GWEN που βγήκε πριν λίγους μήνες είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! Έτρωγα τους φίλους μου να το δοκιμάσουν και μου απαντούσαν με διάφορα ψόφια, εδώ και 3 σχεδόν χρόνια (έχω από τους παλιότερους χαρακτήρες!). Το δοκίμασαν τελικά πριν κανά 2μηνο και ... μούτζωναν τον καθρέφτη που έχαναν τέτοιο διαμάντι τόσο καιρό Ηθικό Δίδαγμα: αν δεν σε πειράζει να χάσεις τον ύπνο σου, πάρτο με κλειστά μάτια.
Tuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά...το Sacred 2 είναι το θέμα μας Θα γίνει τπτ απόψε τελικά ;
athinamj Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο Guild Wars ο top χαρακτήρας μου είναι Dervish αλλά έχω και Warrior, Necro, Monk, Ranger, Ritualist όλοι 20 lvl και στις επάλξεις. Εχω τελειώσει όλες τις καμπάνιες, 3 με Dervish! Στο Sacred 2 έχω High Elf!
the_valliant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 O Tuko έχει δίκιο: το θέμα είναι το Sacred 2. Ίσως να ανοίγαμε ένα νέο thread με θέμα GW και να μετακομίζαμε σιγά-σιγά προς τα εκεί; ΟΚ. σοβαρά τώρα. Μόλις χλαπάκιασα ένα κοκορέτσι (κομπλέ με πατάτες, τζατζίκια και τα παρελκόμενα) και είμαι ντάγκλα. Ίσως για καμμιά ωρίτσα ακόμα. Κάνω μια δοκιμή να μπω λοιπόν: Closed Net - Italian Servers (filter) - Διαλέξτε Channels - Ψάξτε για Dru Burrymore !!! Φαντεζί όνομα, έτσι; ΥΓ Δεν υπάρχει ελεύθερος σέρβερ ούτε για δείγμα! Έκανα join λοιπόν στο παιχνίδι κάποιας xxxLinaxxx. Είμαστε οι δυο μας μέσα και είναι Free (όχι campaign). Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και φανεί κανείς σας...
Tuko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ρε τρελέ, σε βλέπω μέσα, σε πρόσθεσα, αλλά δε φορτώνει το κανάλι να σου μιλήσω. Μπήκα στο παιχνίδι σου, αλλά δεν είσαι μέσα. Diego_Deza είναι το Nick μου.
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Με τι χαρακτήρα είσαι μέσα? Μόλις μπήκα αλλά δεν βλέπω τέτοιο game... BTW δεν βλέπω γενικά κανένα όνομα στους servers... Λές να φταίει ο inquisitor που δεν σε βλέπω?
Tuko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ρε εγώ τον βλέπω, μπαίνω και στο game του με Light χαρακτήρα και δε βλέπω το πορτραίτο του. Ερωδιέ Diego_Deza είναι το νικ μου, θα κάνω game Free to play με όνομα HELLAS Μπες μέσα η μίλησε μου. ITALIAN SERVERS πάντα.
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Καλά κρασιά. Προσπαθώ να φτιάξω μία Seraphin για light campaign και μου πετάει Status Error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.