Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

check2fire - :lol: Υπερβάλλεις τρελά τώρα :lol:

Έκανα πάντως ποστ στα επίσημα fora αν μπορούμε να αλλάξουμε τις φωνές των χαρακτήρων - να βάλουμε δικές μας, και μου είπαν ότι προς το παρόν απαγορεύεται να συζητάμε για οποιουδήποτε είδους Modding.

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oταν πήγα Πίνακα Ελέγχου να το κάνω επεγκατάσταση το πρώτο που μου ζήτησε ήταν να κάνω Revoke Key. Αυτό βοηθάει σε περίπτωση που θέλει κάποιος να επαγκαταστήσει το παιχνίδι να κάνει format ή οτιδήποτε. Εάν γίνει απεγκατάσταση παραλείποντας το Revoke Key, στην επανεγκατάσταση βγάζει μήνυμα οτι το κλειδί χρησιμοποιείται απο άλλο pc (τιμημένο SecuRom με τις βλακείες σου). Είναι πολύ απλή η διαδικάσία απλώς ακολούθησε τις οδηγίες και θα πάνε όλα μια χαρά. Πάντως θεωρώ το παιχνίδι απαράδεκτο απο θέμα απόδοσης και bugs. Είναι φανερό οτι δεν είναι έτοιμο αφού έχει όλων των ειδών τα προβλήματα και τα patches δημιουργούν και νέα!

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι οτι όλοι μιλάνε ασταμάτητα και δεν βγάζουν το σκασμό να συγκεντρωθούμε λιγάκι στη μάχη, έλεος πια! Πάντως και αυτό που λένε οτι μπορεί να τρέξει σε ένα pc Pentium 4, 1gb RAM και τα ρέστα είναι μύθος. Το δοκίμασα σε τέτοιο pc φίλου μου και το παιχνίδι όχι απλώς σέρνεται...είναι για κλάματα και όλα στο Low!

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι υπερβάλεις Athinamj. Απαράδεκτο και μυριάδες προβλήματα κλπ. Που τα είδες όλα αυτά; :lol:

Και η απόδοση του είναι 1 χαρά.

Και επίσης πες μου 1 παιχνίδι τέτοιου είδους που δε βγαίνουν συνέχεια patch.

Υ.Γ και αν είσαι η ίδια Αθηνά με αυτή που ποστάρει στο επίσημο φόρουμ και γκρινιάζει για το "μπλα-μπλα" των εχθρών, το έχουν ήδη φτιάξει (βελτιώσει) αυτό στο τελευταίο hotfix.

Δημοσ.

Εγώ είμαι η Αθηνά που γκρινιάζω για το μπλα μπλα :)

Δεν βάζω patch και hotfix γιατί όπως προανέφερα μου κρασάρουν το παιχνίδι!

Μπορεί οι υπολογιστές όλων να είναι με 2CoreDuo & Quad και να παίζουν μια χαρά το παιχνίδι. Αλλά εμένα που είναι Pentium D το παίζω μόνο σε Low Settings ενώ σε Pentium 4 ακόμα και στα Low σέρνεται. Δεν προτίθεμαι να αλλάξω επεξεργαστή για να παίζω ένα παιχνίδι, απλώς θα περιμένω να πάρω στα χέρια μου το Mac :)

Δημοσ.
Αν είχα κάνει γκάφα δεν θα μπορούσα να παίζω ούτε στο open net. :P

Με το ίδιο ακριβώς account μπαίνω και παίζω κανονικότατα.

Η διαδικασία στο closed net πώς γίνεται, για να δω μήπως κάνω καμιά άλλη βλακεία?

Εμένα μου έχει πάνω αριστερά empty slots από κάτω create character και δεξιά κάτω enter lobby (ή join lobby, δεν θυμάμαι).

Κάνω create character και μου πετάει το γνωστό error. :mad:

Ακολουθώ σωστά τη διαδικασία?

Ωπα, μισό: οι χαρακτήρες του Open είναι οι ίδιοι με του Single Player Coop και του Single Player (σκέτο). Οι χαρακτήρες για το Closed Net όμως είναι ξεχωριστοί, κι αυτό γιατί αποθηκεύονται στους servers της εταιρίας (για τους γνωστούς λόγους). ΟΚ ως εδώ;

Τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις χαρακτήρα για το Closed Net με το ίδιο όνομα που έχει χαρακτήρας από τα SP/MP-Open. Μήπως τελικά αυτό είναι το πρόβλημα και όχι στο account name?

Αν κατάλαβα καλά το τι κάνεις, ίσως παίζει κι αυτό...

-----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 09 : 56 : 38-----

Ναι, αυτό έκανα και εγώ 1η φορά και μπήκε αμέσως.

Δε ξέρω γιατί σου βγάζει error.

Το μόνο πορτ που άνοιξα ήταν το 6800 που έλεγε το game όταν έκανα τον λογαριασμό.

Πότε έλεγε ότι πρέπει να ανοίξουμε κάποια θύρα; Και που την άνοιξες; Στο firewall σου ή στο router? Χρειάζεται port forward? Στο Open Net γράφει για την θύρα 7011...

ΥΓ. Δεν έχω χαρακτήρα για το Shadow Campaign. Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή...

-----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 10 : 03 : 38-----

Oταν πήγα Πίνακα Ελέγχου να το κάνω επεγκατάσταση το πρώτο που μου ζήτησε ήταν να κάνω Revoke Key. Αυτό βοηθάει σε περίπτωση που θέλει κάποιος να επαγκαταστήσει το παιχνίδι να κάνει format ή οτιδήποτε. Εάν γίνει απεγκατάσταση παραλείποντας το Revoke Key, στην επανεγκατάσταση βγάζει μήνυμα οτι το κλειδί χρησιμοποιείται απο άλλο pc (τιμημένο SecuRom με τις βλακείες σου). Είναι πολύ απλή η διαδικάσία απλώς ακολούθησε τις οδηγίες και θα πάνε όλα μια χαρά. Πάντως θεωρώ το παιχνίδι απαράδεκτο απο θέμα απόδοσης και bugs. Είναι φανερό οτι δεν είναι έτοιμο αφού έχει όλων των ειδών τα προβλήματα και τα patches δημιουργούν και νέα!

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι οτι όλοι μιλάνε ασταμάτητα και δεν βγάζουν το σκασμό να συγκεντρωθούμε λιγάκι στη μάχη, έλεος πια! Πάντως και αυτό που λένε οτι μπορεί να τρέξει σε ένα pc Pentium 4, 1gb RAM και τα ρέστα είναι μύθος. Το δοκίμασα σε τέτοιο pc φίλου μου και το παιχνίδι όχι απλώς σέρνεται...είναι για κλάματα και όλα στο Low!

Αθηνά αλλά και Ερωδιέ, προσοχή: μην χρησιμοποιήτε το Revoke Key για ψύλλου πήδημα γιατί δεν εμπιστεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ τον τρόπο που λειτουργεί το SecuRom. Μπορεί να λέει για δύο ενεργοποιήσεις στο ίδιο κλειδί και ότι όσο το επιστρέφεις είσαι εντάξει, αλλά δεν θα ήθελα να βρω τον εαυτό μου στη θέση να χρειάζεται να τους εξηγήσω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ δύο ενεργοποιήσεις αλλά το #@%$-πρόγραμμα τους μου διέλυσε τον υπολογιστή με μπλε-ηλεκτρίκ οθόνες γεμάτες κινέζικα και δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω Revoke πριν το format...

:fear:

:eek:

Δημοσ.

Σήμερα δεν μπορώ να μπω ούτε καν στo lobby. Connection time out ο λόγος. Καμία ιδέα? Μήπως έβγαλαν πάλι κανένα hotfix?

edit: Συνδέθηκα, αλλά πάλι τα ίδια...

Δεν την παλεύω λέμε... :mad:

Ξανάedit: Μπήκα... Μην με ρωτήσετε πώς... Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξανακάνω... Είναι κανείς μέσα?

Δημοσ.
Εγώ είμαι η Αθηνά που γκρινιάζω για το μπλα μπλα :)

Δεν βάζω patch και hotfix γιατί όπως προανέφερα μου κρασάρουν το παιχνίδι!

Μπορεί οι υπολογιστές όλων να είναι με 2CoreDuo & Quad και να παίζουν μια χαρά το παιχνίδι. Αλλά εμένα που είναι Pentium D το παίζω μόνο σε Low Settings ενώ σε Pentium 4 ακόμα και στα Low σέρνεται. Δεν προτίθεμαι να αλλάξω επεξεργαστή για να παίζω ένα παιχνίδι, απλώς θα περιμένω να πάρω στα χέρια μου το Mac :)

:lol::lol:

Τι γκρινιάζεις τότε για επιδόσεις άμα είσαι οριακά :) Κακώς φωνάζεις. Δε λέω σκάστα να πάρεις καινούρια κλπ, αλλά μπορούσες να παίξεις το demo πριν το αγοράσεις.

Αν δε το αγόρασες και γκρινιάζεις πάντως στα επίσημα φόρα...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ... (!)

@ Valliant - Μέσα στο παιχνίδι, όταν κάνεις λογαριασμό για multiplayer 1η φορά ή κάθε φορά που πας να συνδεθείς, λέει

eu.sacred.net / port 6800

Αυτό το πορτ άνοιξα στον ρούτερ. Τώρα, δε ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά χθες μπήκα κανονικά σε παιχνίδι στο closed net.

Μόλις μπήκα πάλι σε παιχνίδι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Και είδα και το εξής κουφό...

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΑΡΧΗΓΟΣ !!....;;;;;!!

Δημοσ.
:lol::lol:

@ Valliant - Μέσα στο παιχνίδι, όταν κάνεις λογαριασμό για multiplayer 1η φορά ή κάθε φορά που πας να συνδεθείς, λέει

eu.sacred.net / port 6800

Αυτό το πορτ άνοιξα στον ρούτερ. Τώρα, δε ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά χθες μπήκα κανονικά σε παιχνίδι στο closed net.

Μόλις μπήκα πάλι σε παιχνίδι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Και είδα και το εξής κουφό...

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΑΡΧΗΓΟΣ !!....;;;;;!!

Ας ξεκινήσω από... τα κουφά: θα μας τρελάνεις; Στο αρχικό νησί έβγαλε εχθρό; Και μάλιστα τέτοιο πράγμα; Που μπήκες; Δεν πιστεύω να διάλεξες κάποια από τις εισόδους που είναι στο κυκλικό δωμάτιο, γιατί εκεί μία φορά μπήκα και με έκαναν ασήκωτο :fear:

Επιπλέον, επιβεβαιώνω κι εγώ ότι σήμερα λειτουργεί ΡΟΛΟϊ. Είχα πάνω από μία ώρα που ήμουν μέσα με φιλαράκι και παίζαμε ωραιότατα τα δυο μας. Σε Closed Net φυσικά. Αργεί λίγο να κάνει connect αλλά μετά πάει καλά. Όταν κάνεις create game παρουσιάζεται το κουλό ότι αν ορίσεις password για το *δικό σου παιχνίδι* σου βγάζει μύνημα "incorrect password"!!! Συμπέρασμα: μην βάζετε -προς το παρόν- κωδικό στα παιχνίδια που δημιουργείται στο Closed Net.

Μόλις πριν λίγο δοκίμασα και το Open Net. Μπαίνει καρφί, πολύ πιο γρήγορα από ότι στο Closed, και το ίδιο γρήγορα δημιουργεί και το παιχνίδι. Δεν δοκίμασα το join, θεωρώ ότι λειτουργεί αφού κάνει create.

Το SP Coop ακόμα δεν δουλεύει, αλλά εδώ μάλλον πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στις πόρτες του router μου.

Αυτά για απόψε, άντε να κοιμηθούμε και λίγο.

ΥΓ. Tuko μάλλον αύριο θα τα πούμε πια. Θα σου κάνω ΡΜ την ώρα και το όνομα του χαρακτήρα μου, οκ?

Δημοσ.

Άντε να μαζευτούμε για κανένα online :)

Εγώ παίζω σε closed servers και πάντα κάνω host με όνομα: ELLADA!

Στους closed δεν βλέπω πολλά άτομα... με μια γρήγορη ματιά μέτρησα κάτω από 30 άτομα να παίζουν σε κάποιο server... εχω απενεργοποιημένα τα φίλτρα...

Επίσης παρατήρησα πως κάθε φορά που ανοίγω κουτιά ή ανεβαίνω lvl ή παίρνω/ολοκληρώνω ένα quest κολλάει για 1-3 sec.. (δεν το δοκίμασα σε single player) Κατέβασα τα γραφικά στο low αλλά τα ίδια.. Το συστημά μου είναι σαφώς πάνω από τα min (x2 3800+,2gb,x1800), περασμένο το έως το τελευταίο hotfix. Πιστεύω πάντως πως είναι lag από τους data server τους..

Δημοσ.

ΥΓ. Tuko μάλλον αύριο θα τα πούμε πια. Θα σου κάνω ΡΜ την ώρα και το όνομα του χαρακτήρα μου, οκ?

Κι εμένα, κι εμένα pm. Να παίξουμε όλοι μαζί να ξεχαρμανιάσουμε. :lol:

Δημοσ.
Κι εμένα, κι εμένα pm. Να παίξουμε όλοι μαζί να ξεχαρμανιάσουμε. :lol:

Αν όλα πάνε καλά, μέσα στο Σ-Κ μας βλέπω 5-6 άτομα να... ξεχαρμανιάζουμε παρεούλα :-D

Ενας φίλος μου πήγε άρον-άρον να παραγγείλει καινούργιο μηχάνημα (ακούς Αθηνά;... ;ρ)

Για να το πετύχουμε αυτό, ποιες ώρες βολεύεστε; Μάλλον βράδυ να υποθέσω;

Δημοσ.

Εγώ τελειώνω δουλίτσα κατά 22:00 απόψε, οπότε κάπου 22:30 θα μπορώ.

Valliant - Το κουφό ξέρεις τι ήταν τελικά;;

Είμασταν 2 Inquisitor Level 1 στο closed net, και ο άλλος ο παπάρας έκανε spell Sakkara Demon ... και τον έβγαλε στο νησί.... (!)

:lol:

Το έχω από τη Δευτερά το πρωί και δεν έχω προλάβει να παίξω πάνω απο μισάωρο, μόλις Level 3 στο Sp και περισσότερο δοκιμές στο Multi...

Δημοσ.
Εγώ τελειώνω δουλίτσα κατά 22:00 απόψε, οπότε κάπου 22:30 θα μπορώ.

Valliant - Το κουφό ξέρεις τι ήταν τελικά;;

Είμασταν 2 Inquisitor Level 1 στο closed net, και ο άλλος ο παπάρας έκανε spell Sakkara Demon ... και τον έβγαλε στο νησί.... (!)

:lol:

Το έχω από τη Δευτερά το πρωί και δεν έχω προλάβει να παίξω πάνω απο μισάωρο, μόλις Level 3 στο Sp και περισσότερο δοκιμές στο Multi...

Έχω δημιουργήσει 5 χαρακτήρες (4 SP+1 ΜΡ μόνο) οι οποίοι βρίσκονται σε επίπεδα 2-17. Κάνω τις δοκιμές μου στο SP κομμάτι για να μην κάνω λάθη στο ΜΡ. Ο μόνος που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι ο Inquisitor, κι αυτό γιατί δεν θέλω ακόμα να ασχοληθώ με το Shadow Campaign. Φαίνεται όμως ΠΟΛΥ ενδιαφέρον χαρακτήρας! Ο αγαπημένος μου ως τώρα είναι ο Temple Guardian, αν και είμαι περισσότερο Druid τύπος.

Οι υπόλοιποι τι παίζουν; Light ή Shadow?

ΥΓ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ isnomnia NA MH ME KANEI DISCONNECT ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ; ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ! :mad:

Δημοσ.
ΥΓ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ isnomnia NA MH ME KANEI DISCONNECT ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ; ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ! :mad:

Κάθε φορά που κάνεις log in κάτω από το πεδίο του password έχει ένα τετραγωνάκι που λέει υπενθύμιση ή εναλλακτικά, πάνω αριστερά, κάτω από το logo του insomnia, όπου είναι τα πεδία του username και pass, γράφει Remember me. Το τικάρεις. ;)

PS Δεν στο συνιστώ αν χρησιμοποιείς κοινόχρηστο PC.

ov0x90srd4ka9r5jk7g7.jpg

Έχω δημιουργήσει 5 χαρακτήρες (4 SP+1 ΜΡ μόνο) οι οποίοι βρίσκονται σε επίπεδα 2-17. Κάνω τις δοκιμές μου στο SP κομμάτι για να μην κάνω λάθη στο ΜΡ. Ο μόνος που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι ο Inquisitor, κι αυτό γιατί δεν θέλω ακόμα να ασχοληθώ με το Shadow Campaign. Φαίνεται όμως ΠΟΛΥ ενδιαφέρον χαρακτήρας! Ο αγαπημένος μου ως τώρα είναι ο Temple Guardian, αν και είμαι περισσότερο Druid τύπος.

Οι υπόλοιποι τι παίζουν; Light ή Shadow?

Εγώ παίζω με seraphin στο sp και με inquisitor στο mp.

Στο mp χθές με πέταξε έξω, αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω και πρός πού πρέπει να πάω. Μπήκα κι εγώ σε μία πόρτα και με κάναν του αλατιού.

Στο sp είμαι lvl 6 και θα ανέβω αρκετά γρήγορα, καθώς τα quests τα θυμάμαι από το demo. :devil:

Πάντως 22:30 μου φαίνεται ότι θα σέρνεται το σύμπαν. Χθες είχαν lag μέχρι και τα chatrooms. Οι καλύτερες ώρες για mp είναι από τη 1 και μετά, αν αντέχετε. :P

Δημοσ.

Θα δούμε παιδιά :)

Valliant - Ο Inquisitor = Μόνο dark

και Seraphim = Μόνο light

Όλοι οι άλλοι διαλέγουν τι θέλουν από τα 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...