Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες πιο πάνω, έχει πρόβλημα απόψε.

Τη Δευτέρα έμπαινα αμέσως στα Lobby, απόψε δε μπορώ καθόλου.

Ανακοίνωση από 8/10/08

New details about the lobby problems in Sacred 2 - Fallen Angel

As announced today by arvato systems, developers of the "Tincat" lobby software, the newly emerged problems with the multiplayer lobby for the action RPG Sacred 2 - Fallen Angel are the result of a complex interplay between the "Tincat" lobby software, the game code and the hardware.

In an extensive beta test conducted by Ascaron, the functionality of the lobbying apparatus using a TOTAL of 2000 players tested positive. The post release volume of more than 30,000 players unfortunately made some sporadic database problems with the lobby apparent. This is not something that could have been predicted from the test results we saw in the beta process.

In daily meetings between arvato systems, Ascaron and other participating companies, all problem areas have been analyzed and are now undergoing further changes and optimizations to provide a long-term stable environment for our players. The online game problems are being resolved. We will keep you updated on the progress of this via announcements on the website http://www.sacred2.com.

Your Sacred Team

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα σε open net όπου με έβαλε κατευθείαν. Όνομα server Homeworld. Δυστυχώς, με μόλις 12 παίχτες μέσα, το παιχνίδι είχε τρελό lag, με χαρακτηριστικότερη τη στιγμή που πάλευα με έναν λύκο για 5 λεπτά. Στο τέλος με πέταξε και στην αρχή και βγήκα.

Στο closed με βάζει και μόλις προσπαθώ να δημιουργήσω χαρακτήρα μου πετάει error 71: account or username already exists και δεν γίνεται highlighted η επιλογή join lobby ενώ υπάρχουν μόνο empty slots. Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά, ή το mp κομμάτι του παιχιδιού είναι τόσο τραγικό?

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να αλλάξεις Nick;

κάποιος θα χει ίδιο Nickname με αυτό που προσπαθείς να βάλεις.

Είπαμε, έχουν προβλήματα πολλά. Θα δείξει σύντομα. Το γεγονός πάντως ότι βγάζουν τόσο γρήγορα patches / fixes είναι θετικό.

ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.....!

Εβάζα λάθος παύλα στο όνομα του λογαριασμού μου "-" αντί για "_" και έβγαζε ότι είχα λάθος κωδικό... :lol:

Έκανα game, δε ξέρω αν μπορούν να μπουν άλλοι.

Μπήκα σε Server άλλου, όλα οκ.

Chat και ποιοι παίχτες είναι μέσα, όταν μπούμε στο παιχνίδι, πώς γίνεται;

Δημοσ.

Είπαμε, έχουν προβλήματα πολλά. Θα δείξει σύντομα. Το γεγονός πάντως ότι βγάζουν τόσο γρήγορα patches / fixes είναι θετικό.

ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.....!

Εβάζα λάθος παύλα στο όνομα του λογαριασμού μου "-" αντί για "_" και έβγαζε ότι είχα λάθος κωδικό... :lol:

Έκανα game, δε ξέρω αν μπορούν να μπουν άλλοι.

Μπήκα σε Server άλλου, όλα οκ.

Chat και ποιοι παίχτες είναι μέσα, όταν μπούμε στο παιχνίδι, πώς γίνεται;

Ένα ένα, είναι και η ώρα δύσκολη.

Κατ'αρχήν έμαθα ότι σε όλη την Ευρώπη έχουν πρόβλημα και είναι γενικό του λογισμικού των σέρβερ τους (όπως φαίνεται και από το λίνκ που έστειλα πιο πριν, που... αναδημοσίευσε ο Tuko!). Το τελευταίο hotfix ουσιαστικά βελτίωσε τα πράγματα, πολύ. Ο λόγος που δεν μπορούσαμε να μπούμε απόψε ήταν γιατί είχαν κατεβάσει τους σέρβερ τους για 24 ώρες!!! Επανήλθαν μεταξύ 00:00 και 01:00 απόψε (δεν είμα σίγουρος για την ακριβή ώρα). Εγώ κατάφερα και έκανα και join αλλά και create, ενώ μπήκαν και βγήκαν στο δικό μου παιχνίδι 2-3 άτομα. Με τον έναν από αυτούς παίξαμε μαζί για μία περίπου ώρα, χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς καθόλου lag. Δεν είδα το ping, αλλά κύλαγε σαν single player. Το chat λειτουργούσε άψογα επίσης, όπως και τα teleport-on-character. Τα drops ήταν όπως λέει το manual (όποιου κάνει το killing blow). Παρατήρησα μόνο ότι ελατώθηκαν ΠΟΛΥ τα drops των Combat Art runes. Δεν ξέρω αν το πείραξαν αυτό, τα read me των hotfix δεν λένε τπτ τέτοιο.

Τέλος πάντων, κλείνω γι'απόψε με -μάλλον- θετικές εντυπώσεις. Θα συμφωνήσω με τον Tuko ότι οι άνθρωποι το κυνηγάνε και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα άμεσα. Υπομονή χρειάζεται...

Τα λέμε αύριο βράδυ!

B)

ΥΓ Σόρρυ Tuko είχα ανοιχτό το φόρουμ σε άλλο Η/Υ και δεν είδα το μήνυμά σου παρά μόνο ΤΩΡΑ! Ελπίζω να 'βρεθούμε' αύριο!

Δημοσ.

Μα έχω κάνει κανονικά registration με το συγκεκριμένο nickname και φυσικά δεν γίνεται να το αλλάξεις. Προσπάθησα να δημιουργήσω νέο account με άλλο Nickname και μου λέει ότι το activation key χρησιμοποιείται ήδη. Έχεις δεί πουθενά καμία επιλογή για αλλαγή μόνο του nick?

Δημοσ.

Σήμερα θα δοκιμάσω και LAN στο σπίτι, αν παίζει και στο 2ο πισί μου (είναι οριακά στα μίνιμουμ ρεκς). Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα απόψε...

Ερωδιέ> δοκίμασε το FAQ του επίσημου site. Σαν δεύτερη επιλογή δες στα φόρουμ τους.

Δημοσ.

Το απογευματάκι, μόλις σχολάσω, θα ξαναδοκιμάσω και αναλόγως θα πράξω. Πάντως μου φαίνεται πολύ κουλό.

Αν ήταν reserved το nickname, γιατί δεν μου το έβγαλε κατά τη διάρκεια του activation?

Δημοσ.
Το απογευματάκι, μόλις σχολάσω, θα ξαναδοκιμάσω και αναλόγως θα πράξω. Πάντως μου φαίνεται πολύ κουλό.

Αν ήταν reserved το nickname, γιατί δεν μου το έβγαλε κατά τη διάρκεια του activation?

Έχεις δίκιο, αυτό έπρεπε να κάνει. Δεν ξέρω αν το nick είναι case sensitive, αλλά δοκίμασε να το γράψεις και με κεφαλαία ή κεφαλαίο το πρώτο, ίσως φταίει αυτό.

Δημοσ.
Μα έχω κάνει κανονικά registration με το συγκεκριμένο nickname και φυσικά δεν γίνεται να το αλλάξεις. Προσπάθησα να δημιουργήσω νέο account με άλλο Nickname και μου λέει ότι το activation key χρησιμοποιείται ήδη. Έχεις δεί πουθενά καμία επιλογή για αλλαγή μόνο του nick?

Δε γίνεται να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό με το ίδιο ACTIVATION KEY.

Μπορεί να έκανες και εσύ καμια γκάφα με το όνομα σαν εμένα, ή να έπαιζε κάτι άλλο.

Πάντως ήταν θεϊκή η γκάφα μου και γενικά κουφό το όλο θέμα. Γιατί νόμιζε ότι προσπαθούσε άλλος παίχτης να μπει μέσα και μου βγαζε λάθος κωδικό :lol:

Είναι 1 παλικάρι που το Username του διαφέρει με 1 παύλα από το δικό μου :lol:

@ Valliant = Πρόσθεσε με όποτε θες να σφάξουμε τπτ :lol:

Υ.Γ Με ιεροεξεταστή παίζω, κορυφή :lol:

Υ.Γ 2 Έχουν δίκιο πάντως για τις αδερφίστικες φωνές που έβαλαν στου χαρακτήρες. Χάθηκε να έβαζαν τον Stephen Russell (από το Thief) που έκανε τον Garrett να τις κάνει;;

Δημοσ.
Δε γίνεται να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό με το ίδιο ACTIVATION KEY.

Μπορεί να έκανες και εσύ καμια γκάφα με το όνομα σαν εμένα, ή να έπαιζε κάτι άλλο.

Πάντως ήταν θεϊκή η γκάφα μου και γενικά κουφό το όλο θέμα. Γιατί νόμιζε ότι προσπαθούσε άλλος παίχτης να μπει μέσα και μου βγαζε λάθος κωδικό :lol:

Είναι 1 παλικάρι που το Username του διαφέρει με 1 παύλα από το δικό μου :lol:

Αν είχα κάνει γκάφα δεν θα μπορούσα να παίζω ούτε στο open net. :P

Με το ίδιο ακριβώς account μπαίνω και παίζω κανονικότατα.

Η διαδικασία στο closed net πώς γίνεται, για να δω μήπως κάνω καμιά άλλη βλακεία?

Εμένα μου έχει πάνω αριστερά empty slots από κάτω create character και δεξιά κάτω enter lobby (ή join lobby, δεν θυμάμαι).

Κάνω create character και μου πετάει το γνωστό error. :mad:

Ακολουθώ σωστά τη διαδικασία?

Δημοσ.

Ναι, αυτό έκανα και εγώ 1η φορά και μπήκε αμέσως.

Δε ξέρω γιατί σου βγάζει error.

Το μόνο πορτ που άνοιξα ήταν το 6800 που έλεγε το game όταν έκανα τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα το patch και ξεκίνησα το παιχνίδι. Μέσα σε μισή ώρα με πέταξε με application error sacred 2.exe κτλ γνωστά! Εκανα unregister activation key απεγκατέστησα το παιχνίδι και το ξαναέκανα εγκατάσταση χωρίς το patch. Αυτή τη φορά μου έκανε την ενεργοποίηση αυτόματα, δεν χρειάστηκε να την κάνω χειροκίνητα όπως την πρώτη φορά και έπαιξα καλά για 4 ώρες. Προς το παρόν παίζει καλά χωρίς κρασαρίσματα. Πάντως διάβασα στο forum οτι πολλά προβλήματα δημιουργούνται απο τη χειροκίνητη ενεργοποίηση!

Δημοσ.
Λοιπόν έβαλα το patch και ξεκίνησα το παιχνίδι. Μέσα σε μισή ώρα με πέταξε με application error sacred 2.exe κτλ γνωστά! Εκανα unregister activation key απεγκατέστησα το παιχνίδι και το ξαναέκανα εγκατάσταση χωρίς το patch. Αυτή τη φορά μου έκανε την ενεργοποίηση αυτόματα, δεν χρειάστηκε να την κάνω χειροκίνητα όπως την πρώτη φορά και έπαιξα καλά για 4 ώρες. Προς το παρόν παίζει καλά χωρίς κρασαρίσματα. Πάντως διάβασα στο forum οτι πολλά προβλήματα δημιουργούνται απο τη χειροκίνητη ενεργοποίηση!

Όπα, πώς το είπες αυτό? Unregister το activation key? Πώς γίνεται αυτό?

Θεωρητικά, αν έχει γίνει κάποια βλακεία στο registration, αν κάνω unregister, θα μπορώ να ξανακάνω registration και να επιλέξω νέο username, οπότε θα λυθεί και το πρόβλημά μου με το closed net...

Δημοσ.

Nα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου για το game. Το εγκατέστησα το δοκίμασα για λίγο αλλά μόλις άκουσα την γκόμενα που είχα πάρει σε μια μάχη να λέει

"0seraphim one monsters zero"

το game έφαγε unistall με την μια...

Μπορεί να το ξαναδοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή και να παίξω μόνο σε multiplayer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...