Προς το περιεχόμενο

Sacred 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tuko> Κατάφερες να παίξεις ΜΡ? Χτες προσπαθούσα μ' ένα φίλο μου μέχρι τις 2 περίπου, χωρίς αποτέλεσμα! Παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα και στα 3 είδη ΜΡ που υποστηρίζει. Αρνούμαι πεισματικά να καταφύγω σε λύσεις τύπου Hamachi (χτες διάβασα και για το BattleLAN) -αν ήταν να κάνω εικονικό δίκτυο ποιος ο λόγος να το αγοράσω;

ΥΓ Είμαι στον eu.sacred2 server , φυσικά.

Τέτοια πές μου, να μείνω με την έκδοση του θείου, να γουστάρουμε. :mad:

Πώς γίνεται να αναφέρεις ότι δεν μπορείς να παίξεις mp παραπάνω και στο ΥΓ να λές ότι παίζεις κανονικά? Τί δεν καταλαβαίνω?

- To Eshop Μουργόλυκε γράφει ότι θα το φέρει 11 ΝΟΕΜΒΡΗ.

Σωστά αναφέρεις όμως ότι Πλαίσιο και Παπασωτηρίου γράφουν ότι το χουν διαθέσιμο.

Μόλις μίλησα με το Πλαίσιο και με ενημέρωσαν πώς στο κατάστημα Βουλιαγμένης (αυτό είναι πιο κοντά σ' εμένα) υπάρχουν διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα 7 κομμάτια.

Μην τα αφανίσετε όλα, θα πάω γύρω στις 17:00 να τσιμπήσω κι εγώ ένα, εφόσον μου λύσει την απορία ο valliant. ;)

• Απαντ. 531
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ το πήρα απο Παπασωτηρίου όπου υπάρχει και η απλή έκδοση και η συλλεκτική. Η απλή κοστίζει 35 ευρώ ενώ η συλλεκτική 59 ευρώ. Το παιχνίδι υπάρχει και στο mediamarkt. Κατάφερα να λύσω το πρόβλημα και τραβούσα και τα μαλλιά μου γιατί ήταν κουφό τελείως. Λοιπόν όταν ξεκίνησα το παιχνίδι πήγα να φτιάξω τις ρυθμίσεις. Πήγα στις ρυθμίσεις του ήχου και επέλεξα 5.1 που είναι η onboard κάρτα ήχου μου. Απο κεί και πέρα μόλις επέλεγα παίκτη με πέτουσε πίσω στην επιφάνεια εργασίας. Εψαχνα να βρώ τι φταίει έπι 2 ώρες έκανα και επανεκκινήσεις και διάφορα αλλά τίποτα. Στο forum του παιχνιδιού μου έλεγαν διάφορα και κάθησα και σκέφτηκα τι αλλαγές είχα κάνει εγώ....η ρύθμιση ήχου φυσικά! Μόλις τη γύρισα σε default το παιχνίδι φόρτωσε αμέσως και έπαιζα έπι 4 ώρες. Μετά αντιμετώπισα ένα μικροπροβληματάκι. Είχα τις ρυθμίσεις γραφικών στο custom και έπαιζα εντάξει. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το αλλάξω σε medium για να δώ διαφορά στα γραφικά. Επαιξα καμιά ώρα και ξαφνικά κόλλησε το σύμπαν, όλο το pc και πάτησα alt+ctrl+del για επανεκκίνηση. Μου πέταξε στιγμιαία μια μπλέ οθόνη που ίσα ίσα πρόλαβα να τη δώ και έκανε την επανεκκίνηση. Πήγα και γύρισα αμέσως τις ρυθμίσεις σε custom. Μήπως πρέπει να βάλω Low για να αποφύγω τέτοια κρασαρίσματα;

Τα χαρακτηριστικά μου είναι:

PentiumD 820 (2.8)

2Gb RAM

Nvidia 9600GT (512)

Δημοσ.

Οχι αυτούς που έχει το cd έχω βάλει. Συνήθως δεν κατεβάζω updates για τους drivers της κάρτας γιατί αντί να βελτιώνουν τα πράγματα τα κάνουν χειρότερα!

Δημοσ.
Η απλή κοστίζει 35 ευρώ ενώ η συλλεκτική 59 ευρώ. Το παιχνίδι υπάρχει και στο mediamarkt.

Ειδικά στα mediamarkt που μου το παίζουν και καταστήματα ευκαιριών, το απλό 38,50? και το συλλεκτικό 64? :confused:

Δημοσ.
Τέτοια πές μου, να μείνω με την έκδοση του θείου, να γουστάρουμε. :mad:

Πώς γίνεται να αναφέρεις ότι δεν μπορείς να παίξεις mp παραπάνω και στο ΥΓ να λές ότι παίζεις κανονικά? Τί δεν καταλαβαίνω?

Μόλις μίλησα με το Πλαίσιο και με ενημέρωσαν πώς στο κατάστημα Βουλιαγμένης (αυτό είναι πιο κοντά σ' εμένα) υπάρχουν διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα 7 κομμάτια.

Μην τα αφανίσετε όλα, θα πάω γύρω στις 17:00 να τσιμπήσω κι εγώ ένα, εφόσον μου λύσει την απορία ο valliant. ;)

Διαβάζω στα διάφορα φόρουμ ότι παρουσιάζονται λογιών λογιών προβλήματα στο ΜΡ κομμάτι. Στη δική μου περίπτωση μπαίνω κανονικά στο MP-Online (όχι LAN, άλλη ιστορία αυτή), συνδέομαι στον server που λέω παραπάνω (εκεί που έκανα create account δηλαδή, όχι ότι σου δίνει και επιλογή σε ποιον Ευρωπαϊκό ή άλλο σέρβερ θα μπεις) και από εκεί και ύστερα αρχίζουν τα σκούρα. Τόσο στη δημιουργία παιχνιδιού όσο και στο join. ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΡ ακόμα, απλά συνδέομαι στον σέρβερ και στα λόμπυ...

Ελπίζω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...

-----Προστέθηκε 15/10/2008 στις 09 : 48 : 38-----

Λοιπόν εγώ το πήρα απο Παπασωτηρίου όπου υπάρχει και η απλή έκδοση και η συλλεκτική. Η απλή κοστίζει 35 ευρώ ενώ η συλλεκτική 59 ευρώ. Το παιχνίδι υπάρχει και στο mediamarkt. Κατάφερα να λύσω το πρόβλημα και τραβούσα και τα μαλλιά μου γιατί ήταν κουφό τελείως. Λοιπόν όταν ξεκίνησα το παιχνίδι πήγα να φτιάξω τις ρυθμίσεις. Πήγα στις ρυθμίσεις του ήχου και επέλεξα 5.1 που είναι η onboard κάρτα ήχου μου. Απο κεί και πέρα μόλις επέλεγα παίκτη με πέτουσε πίσω στην επιφάνεια εργασίας. Εψαχνα να βρώ τι φταίει έπι 2 ώρες έκανα και επανεκκινήσεις και διάφορα αλλά τίποτα. Στο forum του παιχνιδιού μου έλεγαν διάφορα και κάθησα και σκέφτηκα τι αλλαγές είχα κάνει εγώ....η ρύθμιση ήχου φυσικά! Μόλις τη γύρισα σε default το παιχνίδι φόρτωσε αμέσως και έπαιζα έπι 4 ώρες. Μετά αντιμετώπισα ένα μικροπροβληματάκι. Είχα τις ρυθμίσεις γραφικών στο custom και έπαιζα εντάξει. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το αλλάξω σε medium για να δώ διαφορά στα γραφικά. Επαιξα καμιά ώρα και ξαφνικά κόλλησε το σύμπαν, όλο το pc και πάτησα alt+ctrl+del για επανεκκίνηση. Μου πέταξε στιγμιαία μια μπλέ οθόνη που ίσα ίσα πρόλαβα να τη δώ και έκανε την επανεκκίνηση. Πήγα και γύρισα αμέσως τις ρυθμίσεις σε custom. Μήπως πρέπει να βάλω Low για να αποφύγω τέτοια κρασαρίσματα;

Τα χαρακτηριστικά μου είναι:

PentiumD 820 (2.8)

2Gb RAM

Nvidia 9600GT (512)

Μου έκανε κι εμένα ένα πέταγμα στην επιφάνεια εργασίας, μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού. Τα έχω όλα στο φουλ και δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο άσχημο. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν 'τυχαίο συμβάν'. Παρεπιπτόντως, συνέβει ΠΡΙΝ πατσάρω το παιχνίδι. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με τα πατς του μέσα.

Γενικά για τις μπλε οθόνες, επειδή συνήθως δεν προλαβαίνουμε να δούμε τι πήγε στραβά, κάνε τα εξής:

Δεξί κλικ ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες->Για προχωρημένους-Εκκίνηση και Αποκατάσταση:Ρυθμίσεις->Αποτυχία συστήματος:Ξετσεκάρισε το "Αυτόματη Επανεκκίνηση".

Τώρα παλεύω να συνδεθώ στο λόμπυ πάλι... Θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε κάπως αν οι σέρβερ τους είναι up/down :mad:

Περισσότερα σε λίγο.

Δημοσ.

Valliant, έχω κι εγώ προβλήματα. Δημιούργησα επιτυχώς account αλλά τώρα μου βγάζει Network error 64: unable to connect to network. Το δοκίμασα χωρίς το patch. Να βάλω το patch? Εσύ δοκίμασες καθόλου χωρίς το patch? Portforward χρειάστηκε?

Δημοσ.
Valliant, έχω κι εγώ προβλήματα. Δημιούργησα επιτυχώς account αλλά τώρα μου βγάζει Network error 64: unable to connect to network. Το δοκίμασα χωρίς το patch. Να βάλω το patch? Εσύ δοκίμασες καθόλου χωρίς το patch? Portforward χρειάστηκε?

Χτες έμπαινα κανονικά σε όλα τα λόμπυ (και στα 3), σχετικά γρήγορα (10-20''). Δεν μπορούσα να κάνω create game σε Closed Net, ενώ στα άλλα δύο έκανα κανονικά αλλά δεν φαινόταν το παιχνίδι μου στη λίστα για να μπει κι ο φίλος μου. Μετά ξεκίνησε και στο Open Νετ να κάνει νερά (port not found και άλλα κουλά). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ PATCH .

Σήμερα δεν δοκίμασα καθόλου χωρίς patch. Κατευθείαν πατσάρισα και ξεκίνησα δοκιμές. Ως τώρα έχω τα εξής:

A. Single Player Coop

Time out during connection (error 63), μετά από αρκετή αναμονή...

Β. Closed Net

Πάει στην οθόνη επιλογής/δημιουργίας χαρακτήρα μετά από πολύ αναμονή (~1λεπτό!) και όταν πατήσεις Enter Lobby μπαίνει στο λόμπυ (πάλι μετά από αρκετή ώρα) όπου προσπαθεί να κάνει "Connecting to channel" (κάτω μισό της οθόνης) και αποτυγχάνει (timeout:63). Ωστόσο, αν τσεκάρεις το "Show all servers" εμφανίζεται η λίστα κανονικά. Δεν μπορείς να κάνεις όμως create game σε κανέναν τους αφού βγάζει μήνυμα "Unable to create game: No configurable server available". Αν πας το δείκτη του ποντικιού πάνω στο όνομα του σέρβερ βγάζει τη βερσιόν του, ενώ αν πας το ποντίκι σε ένα κεραυνό που έχει δεξιά σε κάθε γραμμή θα δεις μήνυμα "Sacred 2 version on server not compatible with client server".

Έχω κουφαθεί τελείως. Άλλα patch έχουν οι άγγλοι και οι γερμανοί (τέτοιους σέρβερ βλέπω) και άλλα εμείς?!?!!

Η βερσιόν που γράφει για τους σέρβερ τους είναι v2.11.2 build 1410.

Τα δύο patch αναβαθμίζουν το παιχνίδι στην έκδοση 2.10.1.0.

Θα τρελαθώ Στρουμφίτα, θα τρελαθώωωωω.ω..:shock: :cry:

Η επιλογή Join Game δεν είναι διαθέσιμη για κανέναν σέρβερ, ούτε καν για τους ξεκλείδωτους. Πάλι πιθανόν λόγω ασυμβατότητας client/server version...

Γ. Open Net

Μια από τα ίδια. Με τη διαφορά ότι το Create Game στην προτεινόμενη πόρτα port 7011 έχει ως αποτέλεσμα απλά "Game could not be created".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Έχουν γνώση οι... δημιουργοί για το πρόβλημα με τα λόμπυ τους. Διαβάστε εδώ:

>http://www.sacred2.com/en/news/show/detail/Neue_Details_zu_den_Lobbyproblemen_bei_Sacred_2_Fallen_Angel.html

Επιπλέον ΣΗΜΕΡΑ έβγαλαν νέο hotfix -> βέρσιον 2.11.2 !!!

Το κατεβάζω να δούμε τι γίνεται και μ'αυτό...

Δημοσ.
Σε λίγο ίσως δω και εγώ, βλέπω μπαλίτσα.

Πάω να βάλω το 2.11.2

Τη φάγαμε τη μπαλίτσα (δύο μπαλίτσες για την ακρίβεια) άντε να δούμε αν θα έχουμε καλύτερη τύχη με το παιχνίδι. Βάζω το 2.11.2 τώρα και ξαναρχίζω τα τεστ...

Λοιπόν, μέχρι τώρα καμμία διαφορά. Κάνει timeout στα 2' (μετρημένο) τόσο σε SP Coop όσο και στο Create Game του Open Net. Chat channel δεν κάνει join με τίποτα.

Closed Net test...

Α Λ Λ Ε Λ Ο Υ Ϊ Α

Συνδέθηκε (με λίγη προσπάθεια και επιμονή), οι σέρβερ ήταν πλέον διαθέσιμοι για επιλογή (άλλο χρώμα, χωρίς προειδοποιητικά μυνήματα), διάλεξα στο φίλτρο Αγγλικούς σέρβερ, βρήκα ένα χωρίς κωδικό με ένα παίχτη μέσα και έκανα join. Λίγη ακόμα υπομονή (μαύρη οθόνη και δείκτης ποντικιού όπως στο παιχνίδι) και να'μαι!!!

Θα δοκιμάσω να κάνω create game τώρα να δω τι γίνεται.

Κανείς άλλος που την παλεύει ή μόνος μου βασανίζομαι?

Tuko?

Δημοσ.

Πρέπει να έχει χοντρά προβλήματα σήμερα. Ούτε στο Lobby δε μπορώ να μπω.

Βγάζει είτε "timeout", είτε "invalid password".

Θα τα φτιάξουν που θα πάει :)

Δημοσ.
Πρέπει να έχει χοντρά προβλήματα σήμερα. Ούτε στο Lobby δε μπορώ να μπω.

Βγάζει είτε "timeout", είτε "invalid password".

Θα τα φτιάξουν που θα πάει :)

Μου θυμίζει πολύ Titan Quest η ιστορία αυτή, τουλάχιστον για αρχή, όταν έβγαζαν μέχρι και... 2 πάτς την ημέρα. Για μένα εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα action-RPG που έχω παίξει, αναμφίβολα το καλύτερο μετά τα Diablo. Παρά τα τόσα όσα προβλήματα, είχε εξαιρετικό gameplay & art direction.

Θα κάνουμε υπομονή λοιπόν, ιδίως αφού το παραδέχτηκαν κι οι ίδιοι ότι είναι ενήμεροι του προβλήματος και προσπαθούν να το λύσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι beta test έκαναν με 2000 παίκτες και κλάταρε στις πρώτες μέρες του με (υποτίθεται) 30000+ παίκτες. Πάντως αν επιμείνεις θα μπεις Tuko. Ψάχνω κάποιον να τεστάρω αν φαίνεται το παιχνίδι που θα κάνω create -ΑΝ καταφέρω και κάνω create !

Επίλογος (?) Κάνει και create (αρκετά γρήγορα). Όνομα σέρβερ Dryad-Act I , για 15 λεπτά περίπου ακόμα αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει να μου κάνει παρέα! Όνομα χαρακτήρα: Δρουϊδίτσα!

Δημοσ.

Οκ ξαναδοκιμάζω και τεστάρουμε μαζί.

Σου στέλνω το ΜΣΝ σε ΠΜ.

Τίποτα, μου βγάζει συνέχεια Invalid Password Network error 221, ενώ είναι σωστός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...