gusteg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 καλα εγω παντως δεν αντεξα τις αναβολες το σαββατοκυριακο ξαναρχισα το παλιο (αφου ακυρωσα πριν μερες την προπαραγγελια) τωρα ειμαι καπου 25lev. μολις το τελειωσω θα παω να παρω το καινουριο.
athinamj Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν το αγόρασα σήμερα και μπορώ να πώ οτι είμαι εντελώς απογοητευμένη. Το έκανα εγκατάσταση μια χαρά, το ενεργοποίησα χειροκίνητα και το έβαλα να ξεκινήσει. Μου έβγαλε την γνωστή αρχική οθόνη με τις επιλογές και επέλεξα High Elf χαρακτήρα. Το έβαλα να φορτώσει και μετά απο 2 λεπτάκια με γύρισε στην Επιφάνεια Εργασίας! Δεν παίζει δηλ....Αν δεν καταφέρω να το λύσω θα το γυρίσω αύριο πίσω! Τι να πώ τόσα λεφτά τσάμπα....όλο προβλήματα και ήθελα να παίξω!!! Το Demo έτρεχε πάντως....
Erwdios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν το αγόρασα σήμερα και μπορώ να πώ οτι είμαι εντελώς απογοητευμένη. Το έκανα εγκατάσταση μια χαρά, το ενεργοποίησα χειροκίνητα και το έβαλα να ξεκινήσει. Μου έβγαλε την γνωστή αρχική οθόνη με τις επιλογές και επέλεξα High Elf χαρακτήρα. Το έβαλα να φορτώσει και μετά απο 2 λεπτάκια με γύρισε στην Επιφάνεια Εργασίας! Δεν παίζει δηλ....Αν δεν καταφέρω να το λύσω θα το γυρίσω αύριο πίσω! Τι να πώ τόσα λεφτά τσάμπα....όλο προβλήματα και ήθελα να παίξω!!! Το Demo έτρεχε πάντως.... Δεν μας λές και τα specs του PC σου, μήπως ξέρει κάποιος από εδώ μέσα τί μπορεί να φταίει? Είναι κρίμα για παλιούς drivers π.χ. να γυρίσεις πίσω το παιχνίδι.
dantouan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν το αγόρασα σήμερα και μπορώ να πώ οτι είμαι εντελώς απογοητευμένη. Το έκανα εγκατάσταση μια χαρά, το ενεργοποίησα χειροκίνητα και το έβαλα να ξεκινήσει. Μου έβγαλε την γνωστή αρχική οθόνη με τις επιλογές και επέλεξα High Elf χαρακτήρα. Το έβαλα να φορτώσει και μετά απο 2 λεπτάκια με γύρισε στην Επιφάνεια Εργασίας! Δεν παίζει δηλ....Αν δεν καταφέρω να το λύσω θα το γυρίσω αύριο πίσω! Τι να πώ τόσα λεφτά τσάμπα....όλο προβλήματα και ήθελα να παίξω!!! Το Demo έτρεχε πάντως.... Aπο που το πηρες γιατι το ψαχνω και δεν το εχει κανενα μαγαζι και μου φαινεται πολυ περιεργο που το βρηκες...
Erwdios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aπο που το πηρες γιατι το ψαχνω και δεν το εχει κανενα μαγαζι και μου φαινεται πολυ περιεργο που το βρηκες... ????????????
the_valliant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Όλα πάνε ρολόϊ -φτου μη το ματιάσω. Ενεργοποιείται άμεσα, τα updates γίνονται χειροκίνητα (από το site Sacred 2 -> Patch It, σε πάει στον update server, κατεβάζεις τα δύο αρχεία -patch & hotfix- και τα εγκαθιστάς). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εγώ δεν το πατσάρισα και δεν είχα πρόβλημα στη σύνδεση με τους online servers . Διαβάζω σε άλλα φόρουμ ότι κάποιοι αντιμετώπιζαν... Αν εξαιρέσεις ένα κρασάρισμα στην επιφάνεια εργασίας, δεν έχω μέχρι στιγμής προβλήματα. Ένας φίλος μου ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει δημιουργία account κι επομένως ούτε να συνδεθεί στο λόμπυ. Τελικά το πρόβλημά του λύθηκε κάνοντας port forward την θύρα 7011 (TCP/UDP) στην εσωτερική του ΙΡ. Το θέτω υπόψιν. Α, του έβγαζε σφάλμα σύνδεσης "Error 64-Network... κάτι" Συγνώμη τώρα, επιστρέφω στο λιώσιμο!
dantouan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ???????????? Δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο, μουφες λεει το site τους -----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 11 : 49 : 15----- Όλα πάνε ρολόϊ -φτου μη το ματιάσω. Ενεργοποιείται άμεσα, τα updates γίνονται χειροκίνητα (από το site Sacred 2 -> Patch It, σε πάει στον update server, κατεβάζεις τα δύο αρχεία -patch & hotfix- και τα εγκαθιστάς). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εγώ δεν το πατσάρισα και δεν είχα πρόβλημα στη σύνδεση με τους online servers . Διαβάζω σε άλλα φόρουμ ότι κάποιοι αντιμετώπιζαν... Αν εξαιρέσεις ένα κρασάρισμα στην επιφάνεια εργασίας, δεν έχω μέχρι στιγμής προβλήματα. Ένας φίλος μου ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει δημιουργία account κι επομένως ούτε να συνδεθεί στο λόμπυ. Τελικά το πρόβλημά του λύθηκε κάνοντας port forward την θύρα 7011 (TCP/UDP) στην εσωτερική του ΙΡ. Το θέτω υπόψιν. Α, του έβγαζε σφάλμα σύνδεσης "Error 64-Network... κάτι" Συγνώμη τώρα, επιστρέφω στο λιώσιμο! Δεν μας ειπες ακομα απο πιο μαγαζι το αγορασες...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο, μουφες λεει το site τους Εμένα πάντως μου έστειλαν σήμερα την Collectors Edition. Τώρα αν δεν έχουν την απλή έκδοση, δεν ξέρω.
Tuko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, χθες το πρωί στο Πλαίσιο, όταν πήρα την Collector's απο Στουρνάρη είχε 5-6 CE ακόμα στο ράφι. Αποκλείεται να μην έχει και σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας.
dantouan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μηπως εχουν μονο το CE και οχι το απλο? Το απλο σε οσα μαγαζια και αν εψαξα δεν υπηρχε... Δεν ρωτησα καν για το CE γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να δωσω 50 ευρω ενω κανω την δουλεια μου και με 35...
Tuko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ρώτησες αν υπάρχει σε άλλα καταστήματα Πλαίσιο; Ρώτα τους αν ξέρουν αν έχει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Πλαίσιο στοκ. Αν δε ξέρουν, πάρε μόνος σου μερικά τηλ.
Mourgolikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Είναι ανάγκη από Πλαίσιο; Υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως: Παπασωτηρίου e-shop.gr play.com
the_valliant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο, μουφες λεει το site τους -----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 11 : 49 : 15----- Δεν μας ειπες ακομα απο πιο μαγαζι το αγορασες... Το λέω στο πρό-τελευταίο μου πόστ: Παπασωτηρίου (Μυτιλήνης) -----Προστέθηκε 15/10/2008 στις 09 : 50 : 28----- Tuko> Κατάφερες να παίξεις ΜΡ? Χτες προσπαθούσα μ' ένα φίλο μου μέχρι τις 2 περίπου, χωρίς αποτέλεσμα! Παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα και στα 3 είδη ΜΡ που υποστηρίζει. Αρνούμαι πεισματικά να καταφύγω σε λύσεις τύπου Hamachi (χτες διάβασα και για το BattleLAN) -αν ήταν να κάνω εικονικό δίκτυο ποιος ο λόγος να το αγοράσω; ΥΓ Είμαι στον eu.sacred2 server , φυσικά.
Tuko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Valliant, μπήκα στο Lobby σε Closed server, αλλά δεν είχα χρόνο να παίξω. Το έχω απο Δευτέρα πρωί και έχω παίξει 15 λεπτά Single Player μόνο, καταραμένες δουλειές Τι πρόβλημα έβγαζε ακριβώς; Όταν έκανες server; - To Eshop Μουργόλυκε γράφει ότι θα το φέρει 11 ΝΟΕΜΒΡΗ. Σωστά αναφέρεις όμως ότι Πλαίσιο και Παπασωτηρίου γράφουν ότι το χουν διαθέσιμο.
the_valliant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Valliant, μπήκα στο Lobby σε Closed server, αλλά δεν είχα χρόνο να παίξω. Το έχω απο Δευτέρα πρωί και έχω παίξει 15 λεπτά Single Player μόνο, καταραμένες δουλειές Τι πρόβλημα έβγαζε ακριβώς; Όταν έκανες server; Στο lobby μπαίνω άνετα, τόσο σε closed όσο και σε open. Τα προβλήματα εμφανίζονταν μετά, ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού που προσπαθούσα να κάνω create/join! Από network error 256 μέχρι port not found ... Άλλαξες κάτι σε ρυθμίσεις ρούτερ ? (i.e. port forward ή κάτι αντίστοιχο?) Θα ξαναδοκιμάσω το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι και θα γράψω αναλυτικά. Stay tuned...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.