streethoop Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 καλημέρα στο forum Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το εξής: ενδιαφέρομαι να συνδεσω ένα εξωτερικό σκληρό (200-300gb) στο laptop μέσω firewire γιατι χρειάζομαι χώρο για video capturing από minidv camera. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι τόσο ο σκληρός όσο και η minidv θα πρεπει να συνδέονται στο laptop μεσω firewire και έχω μόνο 1 τέτοια εισοδο. Διαβασα σε ξένο forum οτι υπαρχουν κουτια για δημιουργία εξψτερικών σκληρων με σύνδεση firewire και 1 ακόμα extra έξοδο firewire για τη σύνδεση αλλης συσκευής. Ξέρει κανείς κάτι τέτοιο? Και από που μπορώ να το προμηθευτώ (προτιμώ plaisio/multirama ή από ηλεκτρονικά καταστήματα κάποιο επώνυμο π.χ. e-shop)? Ευχαριστώ προκαταβολικά Streethoop
SCidER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 giati den tsekareis ta site ton magazion pu anafereis?
streethoop Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 giati den tsekareis ta site ton magazion pu anafereis? Φιλε SCidER, προφανως τα έχω τσεκάρει αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (τουλάχιστον στους online καταλόγους τους). Γι'αυτο κανω την ερώτηση εδω πριν αναγκαστώ να πάω να ρωτήσω στο κατάστημα...
worldcitizen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Α, γι'αυτό έχει 2 firewire εσοχές πάνω.. Εχώ έχω το RAIDSONIC Κουτί 3,5' USB 2.0 + 1394 ICY BOX - Black έχει πάνω 2 εσοχές firewire οπότε μάλλον κάτι τέτοιο ζητάς...
streethoop Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Α, γι'αυτό έχει 2 firewire εσοχές πάνω.. Εχώ έχω το RAIDSONIC Κουτί 3,5' USB 2.0 + 1394 ICY BOX - Black [/url'] έχει πάνω 2 εσοχές firewire οπότε μάλλον κάτι τέτοιο ζητάς... Αρχηγε μου, μαλλον εκανες διάνα!!! Thanks a lot - θα το κοιταξω στο Πλαισιο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.