Προς το περιεχόμενο

Τι ξέρετε για ΣΕΛΕΤΕ?

MenamareL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να ξέρει από ΣΕΛΕΤΕ και πως μπορώ να πάω από ΤΕΙ στη ΣΕΛΕΤΕ?

Λεώ να πάω για καθηγητριούλα φωτογραφίας σε κανα ΙΕΚ κανα ΤΕΕ!!

Παίζει να ξέρει κανείς?:confused:

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

νομίζω πως για να πας σε ιεκ δεν χρειάζεται να πας σελετε (ασπαιτε μου φαίνεται λέγεται τώρα)

ίσως να χρειαστεί να πιστοποιηθείς μέσω http://www.ekepis.gr

για να πας σε τεε ή επαλ όπως τα λένε πλέον πρέπει να δώσεις εξετάσεις στην σελετε και αφού περάσεις και τελειώσεις τις σπουδές εκεί να δώσεις στον διαγωνισμό του ασεπ για διοριστείς στο δημόσιο ή να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και ωρομίσθια ή να πας σε κάποιο ιδιωτικό και να κάνεις αίτηση

Δημοσ.

Πράγματι Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. ονομάζεται πλέον.Πρέπει να πας,να κάνεις τα χαρτιά σου και επειδή περιμένει κόσμος στην ουρά μπαίνεις με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον βαθμό πτυχίου νομίζω.

Δημοσ.
Υπάρχει κανείς που να ξέρει από ΣΕΛΕΤΕ και πως μπορώ να πάω από ΤΕΙ στη ΣΕΛΕΤΕ?

Λεώ να πάω για καθηγητριούλα φωτογραφίας σε κανα ΙΕΚ κανα ΤΕΕ!!

Παίζει να ξέρει κανείς?:confused:

Ευχαριστώ..

Για να πας να διδαξεις σε ΙΕΚ ή ΤΕΕ , δεν χρειαζεται να πας ΠΑΤΕΣ(οχι ΑΣΠΑΙΤΕ). Εξαλλου για να μπεις μονιμη σε ΤΕΕ χρειαζεται να δωσεις ΑΣΕΠ. Χωρις ΑΣΕΠ μονο ωρομισθια θα δουλευεις και μπαινεις μονο με το χαρτι της σχολης σου.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια!!! ειμαι στο τελος της σχολης ενος δημοσιου ιεκ (τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης δικτυων και αυτοματισμου γραφειων)... ετσι και τελειωσω και ενα δημοσιο ή ενα ιδιωτικο ιεκ προγρμματιστης μπορω μετα να παω να δωσω τα χαρτια για σελετε???

σας παρακαλω βοηθειααααααα.. :'(

Δημοσ.
παιδια μια βοηθεια!!! ειμαι στο τελος της σχολης ενος δημοσιου ιεκ (τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης δικτυων και αυτοματισμου γραφειων)... ετσι και τελειωσω και ενα δημοσιο ή ενα ιδιωτικο ιεκ προγρμματιστης μπορω μετα να παω να δωσω τα χαρτια για σελετε???

σας παρακαλω βοηθειααααααα.. :'(

Για να μπείς Ασπαίτε πρέπει να δώσεις πανελλήνιες.Μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας.no milk today...

Δημοσ.

Δ.Ε.Η., ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κ.Α.Π.Η., Ο.Τ.Ε.,

ΚΥ.ΣΥΜ., ΚΥ.Σ.Ε.Α., Γ.Ε.Ε.Θ.Α., Γ.Ε.Σ.,

Κ.Κ.Ε., ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ., Κ.Α.Τ.Ε.

tzimakos.gr:-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα..!!!

γνωρίζει κανείς πως γίνεται τελειώνοντας ένα πανεπιστήμιο να εργαστείς σε τεί ή ιεκ ή τεε ως καθηγητής?

Δημοσ.

και εμενα παιδια με ενδιαφερει αυτο !!! επανηλθε το θεμα την καταλληλη στιγμη :P

και εγω εχω τελειωσει εφαρμοσμενο μαθηματικο και ενδιαφερομαι να διδαξω σε ΙΕΚ , ΤΕΙ , ΕΠΑΛ οτιδηποτε καθως με ενδιαφερει καθαρα ο εκπαιδευτικος τομεας (καθηγητης σε γυμνασιου-λυκειο :-)) αλλα δε ξερω τι χρειαζεται προηγουμενως απο θεμα πιστοποιησεων , χαρτιων και διαδικασιων

Δημοσ.

Μέχρι τώρα μέσω Α.Σ.Ε.Π. Όποιος ήθελε έδινε στον διαγωνισμό εκπαιδευτικών. Δεν ήθελε πιστοποιήσεις κ.τ.λ. Προτεραιότητα είχαν οι κάτοχοι παιδαγωγικής επάρκειας (ΣΕΛΕΤΕ, μεταπτυχιακό στην παιδαγωγικοί κ.τ.λ.). Δηλαδή αν έγραφε κάποιος Άριστα χωρίς παιδαγωγικό και κάποιος με παιδαγωγικό ίσα που περνούσε την βάση διορίζονταν αυτός.

Τώρα είπαν ότι θα δίνουν στον Α.Σ.Ε.Π. μόνο οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση. Καταργούνται οι διορισμοί από πίνακα κ.τ.λ. Ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά, δεν ξέρω αν πέρασαν το νομοσχέδιο αυτούσιο.

Μην ελπίζετε όμως σε διορισμό ή απασχόληση σε σχολείο του δημοσίου τομέα. Τα πράγματα είναι δραματικά.

Δημοσ.

έχω ακούσει ότι αν βγάλεις την σελετε και πάρεις χαρτί εκπαιδευτικού μπορείς να διοριστείς...απαιτεί δλδ και ασεπ???

εγω δεν αναφέρομαι σε δευτεροβάθμια κυρίως μιλάω για τει ή τεε ή ακόμα και για κάποια ιδιωτική σχολή

είμαι σε πανεπιστήμιο νοσηλευτικής..τελειώνοντας τι πρέπει να κάνω για να εξασκήσω κάτι τέτοιο??

τι χαρτιά απαιτεί??

Δημοσ.
Τώρα είπαν ότι θα δίνουν στον Α.Σ.Ε.Π. μόνο οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση. Καταργούνται οι διορισμοί από πίνακα κ.τ.λ. Ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά, δεν ξέρω αν πέρασαν το νομοσχέδιο αυτούσιο.

Το ερώτημα είναι,η ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) δίνει την πολυπόθητη "Παιδαγωγική Επάρκεια" σε απόφοιτους άλλων σχολών (π.χ. τμημάτων Σ.Τ.ΕΦ. των Τ.Ε.Ι.) ώστε να έχουν κι εκείνοι το προβάδισμα των "ΑΣΠΑΙΤΕτζίδων";!

Ή μήπως η "ΑΣΠΑΙΤΕτζίδες" έχουν ετούτο το προνόμιο "από κούνια";

Δημοσ.

Το έχουν από κούνια, αλλά πλέον δε θα έχει σημασία διότι θα είναι απαιτούμενο για όλους, όπως και η επιτυχία στο ΑΣΕΠ.

Δημοσ.

δλδ στην περιπτωση μου θα πρεπει να εχω χαρτια και απο σετετε και απο ασεπ για να διοριστω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...