MenamareL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Υπάρχει κανείς που να ξέρει από ΣΕΛΕΤΕ και πως μπορώ να πάω από ΤΕΙ στη ΣΕΛΕΤΕ? Λεώ να πάω για καθηγητριούλα φωτογραφίας σε κανα ΙΕΚ κανα ΤΕΕ!! Παίζει να ξέρει κανείς? Ευχαριστώ..
nektarios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 νομίζω πως για να πας σε ιεκ δεν χρειάζεται να πας σελετε (ασπαιτε μου φαίνεται λέγεται τώρα) ίσως να χρειαστεί να πιστοποιηθείς μέσω http://www.ekepis.gr για να πας σε τεε ή επαλ όπως τα λένε πλέον πρέπει να δώσεις εξετάσεις στην σελετε και αφού περάσεις και τελειώσεις τις σπουδές εκεί να δώσεις στον διαγωνισμό του ασεπ για διοριστείς στο δημόσιο ή να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και ωρομίσθια ή να πας σε κάποιο ιδιωτικό και να κάνεις αίτηση
Hlapatsas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Πράγματι Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. ονομάζεται πλέον.Πρέπει να πας,να κάνεις τα χαρτιά σου και επειδή περιμένει κόσμος στην ουρά μπαίνεις με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον βαθμό πτυχίου νομίζω.
electroasd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Υπάρχει κανείς που να ξέρει από ΣΕΛΕΤΕ και πως μπορώ να πάω από ΤΕΙ στη ΣΕΛΕΤΕ?Λεώ να πάω για καθηγητριούλα φωτογραφίας σε κανα ΙΕΚ κανα ΤΕΕ!! Παίζει να ξέρει κανείς? Ευχαριστώ.. Για να πας να διδαξεις σε ΙΕΚ ή ΤΕΕ , δεν χρειαζεται να πας ΠΑΤΕΣ(οχι ΑΣΠΑΙΤΕ). Εξαλλου για να μπεις μονιμη σε ΤΕΕ χρειαζεται να δωσεις ΑΣΕΠ. Χωρις ΑΣΕΠ μονο ωρομισθια θα δουλευεις και μπαινεις μονο με το χαρτι της σχολης σου.
teta89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 παιδια μια βοηθεια!!! ειμαι στο τελος της σχολης ενος δημοσιου ιεκ (τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης δικτυων και αυτοματισμου γραφειων)... ετσι και τελειωσω και ενα δημοσιο ή ενα ιδιωτικο ιεκ προγρμματιστης μπορω μετα να παω να δωσω τα χαρτια για σελετε??? σας παρακαλω βοηθειααααααα.. :'(
De@th L0rd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 παιδια μια βοηθεια!!! ειμαι στο τελος της σχολης ενος δημοσιου ιεκ (τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης δικτυων και αυτοματισμου γραφειων)... ετσι και τελειωσω και ενα δημοσιο ή ενα ιδιωτικο ιεκ προγρμματιστης μπορω μετα να παω να δωσω τα χαρτια για σελετε???σας παρακαλω βοηθειααααααα.. :'( Για να μπείς Ασπαίτε πρέπει να δώσεις πανελλήνιες.Μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας.no milk today...
tomasss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δ.Ε.Η., ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κ.Α.Π.Η., Ο.Τ.Ε., ΚΥ.ΣΥΜ., ΚΥ.Σ.Ε.Α., Γ.Ε.Ε.Θ.Α., Γ.Ε.Σ., Κ.Κ.Ε., ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ., Κ.Α.Τ.Ε. tzimakos.gr:-D
mosx90 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 καλησπέρα..!!! γνωρίζει κανείς πως γίνεται τελειώνοντας ένα πανεπιστήμιο να εργαστείς σε τεί ή ιεκ ή τεε ως καθηγητής?
ikskarda Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 και εμενα παιδια με ενδιαφερει αυτο !!! επανηλθε το θεμα την καταλληλη στιγμη και εγω εχω τελειωσει εφαρμοσμενο μαθηματικο και ενδιαφερομαι να διδαξω σε ΙΕΚ , ΤΕΙ , ΕΠΑΛ οτιδηποτε καθως με ενδιαφερει καθαρα ο εκπαιδευτικος τομεας (καθηγητης σε γυμνασιου-λυκειο ) αλλα δε ξερω τι χρειαζεται προηγουμενως απο θεμα πιστοποιησεων , χαρτιων και διαδικασιων
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέχρι τώρα μέσω Α.Σ.Ε.Π. Όποιος ήθελε έδινε στον διαγωνισμό εκπαιδευτικών. Δεν ήθελε πιστοποιήσεις κ.τ.λ. Προτεραιότητα είχαν οι κάτοχοι παιδαγωγικής επάρκειας (ΣΕΛΕΤΕ, μεταπτυχιακό στην παιδαγωγικοί κ.τ.λ.). Δηλαδή αν έγραφε κάποιος Άριστα χωρίς παιδαγωγικό και κάποιος με παιδαγωγικό ίσα που περνούσε την βάση διορίζονταν αυτός. Τώρα είπαν ότι θα δίνουν στον Α.Σ.Ε.Π. μόνο οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση. Καταργούνται οι διορισμοί από πίνακα κ.τ.λ. Ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά, δεν ξέρω αν πέρασαν το νομοσχέδιο αυτούσιο. Μην ελπίζετε όμως σε διορισμό ή απασχόληση σε σχολείο του δημοσίου τομέα. Τα πράγματα είναι δραματικά.
mosx90 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έχω ακούσει ότι αν βγάλεις την σελετε και πάρεις χαρτί εκπαιδευτικού μπορείς να διοριστείς...απαιτεί δλδ και ασεπ??? εγω δεν αναφέρομαι σε δευτεροβάθμια κυρίως μιλάω για τει ή τεε ή ακόμα και για κάποια ιδιωτική σχολή είμαι σε πανεπιστήμιο νοσηλευτικής..τελειώνοντας τι πρέπει να κάνω για να εξασκήσω κάτι τέτοιο?? τι χαρτιά απαιτεί??
MyDiversion Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τώρα είπαν ότι θα δίνουν στον Α.Σ.Ε.Π. μόνο οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση. Καταργούνται οι διορισμοί από πίνακα κ.τ.λ. Ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά, δεν ξέρω αν πέρασαν το νομοσχέδιο αυτούσιο. Το ερώτημα είναι,η ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) δίνει την πολυπόθητη "Παιδαγωγική Επάρκεια" σε απόφοιτους άλλων σχολών (π.χ. τμημάτων Σ.Τ.ΕΦ. των Τ.Ε.Ι.) ώστε να έχουν κι εκείνοι το προβάδισμα των "ΑΣΠΑΙΤΕτζίδων";! Ή μήπως η "ΑΣΠΑΙΤΕτζίδες" έχουν ετούτο το προνόμιο "από κούνια";
Ather Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Το έχουν από κούνια, αλλά πλέον δε θα έχει σημασία διότι θα είναι απαιτούμενο για όλους, όπως και η επιτυχία στο ΑΣΕΠ.
mosx90 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δλδ στην περιπτωση μου θα πρεπει να εχω χαρτια και απο σετετε και απο ασεπ για να διοριστω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.