Προς το περιεχόμενο

μερικες σελιδες ανοιγουν μονο οταν παταω ανανεωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα :

Ενω εχω 1024 adsl (otenet kit) και ενω εχω δοκιμασει την ταχυτητα που κατεβαζω και ειναι περιπου 110 kbps (στα καλα sites) οταν ανοιγω καποιες σελιδες δεν ανοιγουν παρα μονο οταν πατησω ανανεωση μερικες φορες.

Δεν ειναι προβλημα του pc γιατι εχω και laptop προσφατα αγορασμενο και κανει το ιδιο πραγμα .

Επισης εχω βαλει και τον firefox ,τα ιδια και αυτος.

Αν ανοιξω τωρα μια σελιδα πχ ανοιξα το in.gr χωρις να το εχει ο explorer στην cache (δεν το ειχα ανοιξει αλλη φορα) και ανοιξε αστραπη, ενω πχ στο http://www.cdcovers.cc που εχει εξωφυλλα cd k dvd αν παω πχ dvd και μετα πατησω ενα γραμμα πχ B τοτε τις περισοτερες φορες δεν ανοιγει η σελιδα.

Εγω πιστευω οτι το κανει γιατι οι τοποθεσιες που εχουν προβλημα ειναι πολυ αργες και γιαυτο ανοιγουν μονο οταν πατησεις μερικες φορες ανανεωση , αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη αν εχει συναντησει κανεις αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Aυτο ειναι προβλημα στα dns.Δοκιμασε να τα βαλεις καρφωτα οπως ειπε ο Poulinos.Eπισης ελεγξε στα internet options στα setting το check for newer versions of stored pages.Υπαρχει και μια dos εντολη για να σου καθαριζει την cache των dns:ipconfig /flushdns

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε με upgrate firmware το ειχα γραψει σε απαντηση αλλα δεν ξερω πως ,απο χθες εξαφανιστηκε η απαντηση μου απο το forum.

thans παντως σε ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...