pc_admin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εχω το εξης προβλημα : Ενω εχω 1024 adsl (otenet kit) και ενω εχω δοκιμασει την ταχυτητα που κατεβαζω και ειναι περιπου 110 kbps (στα καλα sites) οταν ανοιγω καποιες σελιδες δεν ανοιγουν παρα μονο οταν πατησω ανανεωση μερικες φορες. Δεν ειναι προβλημα του pc γιατι εχω και laptop προσφατα αγορασμενο και κανει το ιδιο πραγμα . Επισης εχω βαλει και τον firefox ,τα ιδια και αυτος. Αν ανοιξω τωρα μια σελιδα πχ ανοιξα το in.gr χωρις να το εχει ο explorer στην cache (δεν το ειχα ανοιξει αλλη φορα) και ανοιξε αστραπη, ενω πχ στο http://www.cdcovers.cc που εχει εξωφυλλα cd k dvd αν παω πχ dvd και μετα πατησω ενα γραμμα πχ B τοτε τις περισοτερες φορες δεν ανοιγει η σελιδα. Εγω πιστευω οτι το κανει γιατι οι τοποθεσιες που εχουν προβλημα ειναι πολυ αργες και γιαυτο ανοιγουν μονο οταν πατησεις μερικες φορες ανανεωση , αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη αν εχει συναντησει κανεις αυτο το προβλημα.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 exeis dokimasei na doseis kalou kakou karfota ta dns stin sindesi ?mia dokimoula ine kai auto.episis pio new drivers gia to modem an breis i an mporeis na kaneis dokimi me router.
Panos83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Aυτο ειναι προβλημα στα dns.Δοκιμασε να τα βαλεις καρφωτα οπως ειπε ο Poulinos.Eπισης ελεγξε στα internet options στα setting το check for newer versions of stored pages.Υπαρχει και μια dos εντολη για να σου καθαριζει την cache των dns:ipconfig /flushdns
aristos98 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Αν εχεις το sagem 1500WG ,βαζεις το καινουργιο firmware και καθαρισες
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 sostos.ena firmware update genikos kalo einai na ginetai an iparxei neotero.isos na min fteei auto alla den exeis kati na xaseis.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 sostos.ena firmware update genikos kalo einai na ginetai an iparxei neotero.isos na min fteei auto alla den exeis kati na xaseis.
pc_admin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 το προβλημα λυθηκε με upgrate firmware το ειχα γραψει σε απαντηση αλλα δεν ξερω πως ,απο χθες εξαφανιστηκε η απαντηση μου απο το forum. thans παντως σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.