DarkKnight Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τα παραπάνω είναι ο λόγος που μπαίνω όλο και λιγότερο στο Hardware και πιο συχνά κοιτάζω για κανένα post του Μύθου ή του Αίλουρου στις Κάρτες γραφικών' date=' να ξεστραβωθώ και λίγο... Σαν Infinite Loop των 30 post έχει γίνει, είναι καλές οι θερμοκρασίες μου, κάρτα γραφικών ως XYZ euro και φυσικά απαντήσεις στα προβλήματα του κόσμου εντελώς άσχετες...[/quote'] Συμφωνώ κ εγώ με αυτά που λες κ συ κ ο LL, αλλά έχω να σημειώσω κάτι, όχι κ ότι είμαι ο παλαιότερος του forum, αλλά όλοι πρέπει να αρχίσουν από κάπου είτε αυτό λέγεται θερμοκρασία είτε αγορά νέου pc, είτε ο/c. Σιγά-σιγά όμως αρχίζει το ερέθισμα για περισσότερη ενασχόληση με το θέμα pc, σε επίπεδο hardware κ κατανόηση περισσοτέρων πραγμάτων έτσι ώστε να ανεβαίνει το επίπεδο γνώσεων των χρηστών κ στο τέλος ο κάθε χρήστης να μπορεί να απαντήσει σε κάποιον με άνεση στο μέλλον κ να τον βοηθήσει, θυμάμαι από τα πρώτα μου post στο forum ήταν αν μπορεί να πάθει τπτ o σκληρός δίσκος με o/c του cpu κ η απάντηση ήταν από τον LL που μου έλεγε όχι αλλά ας περιμένουμε μια πιο σίγουρη απάντηση (εποχές Palomino). Sorry LL για το ''πήδημα'' του θέματούς σου καλές αγορές κ καλά Modding!!!
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ κ εγώ με αυτά που λες κ συ κ ο LL' date=' αλλά έχω να σημειώσω κάτι, όχι κ ότι είμαι ο παλαιότερος του forum, αλλά όλοι πρέπει να αρχίσουν από κάπου είτε αυτό λέγεται θερμοκρασία είτε αγορά νέου pc, είτε ο/c. Σιγά-σιγά όμως αρχίζει το ερέθισμα για περισσότερη ενασχόληση με το θέμα pc, σε επίπεδο hardware κ κατανόηση περισσοτέρων πραγμάτων έτσι ώστε να ανεβαίνει το επίπεδο γνώσεων των χρηστών κ στο τέλος ο κάθε χρήστης να μπορεί να απαντήσει σε κάποιον με άνεση στο μέλλον κ να τον βοηθήσει, θυμάμαι από τα πρώτα μου post στο forum ήταν αν μπορεί να πάθει τπτ o σκληρός δίσκος με o/c του cpu κ η απάντηση ήταν από τον LL που μου έλεγε όχι αλλά ας περιμένουμε μια πιο σίγουρη απάντηση (εποχές Palomino).Sorry LL για το ''πήδημα'' του θέματούς σου καλές αγορές κ καλά Modding!!![/quote'] Έχω κάψει δίσκο με OC, την εποχή που έτρεχα με 41,8MHz PCI...
ItsToasted Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Den exw provlima me ta ipervolika pc, kai poli tha ithela na dw na bootaroun 4 Raptor X se Striped Raid. Alla oso anafora ta trofodotika to pragma exei paraginei. Rotaei atomo ti trofodotiko na parei gia ton P3 celeron gia na allaksei to Qtek 250 Watt kai vlepw apantiseis tou still, enermax 400-580 kai lipa watt, i Hyper X 750 4 rails etc. Apla epidei exoun polla watt kai oxi giati o allos ta xriazete. Se autin tin periptosi lene oti to pc tha xrisimopoiisi osa watt tou xriazontai.OMOS ena PSU xontrika vgazei sto 75% tou fortou tou tin kaliteri apodosi kai douleuontas parakato apla parageis perisoteri thermotita kai tpta parapano. Giauto eimai iper tis sostis skepseis. An pragmatika to PC xriazete kai 1KW valte tetoio PSU. Apla na xriazete, oxi gia na leme oti to trofodotiko mou einai 1KW.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτοί που λένε να βάλεις 500άρι στον Ρ3 είναι και αυτοί που δίνουν τις κουφές απαντήσεις σε προβλήματα και ότι άλλο κουφό γίνεται εδώ μέσα...
admin.iekep Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ela ypervoli mporei na einai gia mas oxi gia ekeinon makari na to kanei kai na to doume. oso gia auto pou les me autokinito den einai tpt auto pou les exo dei atomo apo tin proin douleia na agorazei autokinito me 50.000 euro kai na dinei alla tosa gia na to kanei PYRAYLO kai se epidoseis kai se eksoplismo tora vevaia psaxnei PARKING dioti kaneis den analamvanei autokinito na fylaei pou kostizei 100.000 euro. auta ego pantos leo sto LL_NEO an mporei kai exei to xrima kai ta mesa na to kanei to epixeirima na to kanei kai na to doume etoimo makari kai ego na mporousa na ftiakso to DREAM PC mou alla otan exeis OIKOGENEIA ta oneira pethainoun gia xari tis.
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Φοβερό το τροφοδοτικό από άποψη ποιότητας και ασφάλειας, αν δεν χρειάζεσαι τόσα WATΤ καλό είναι να ψάξεις για κάτι με την ίδια ποιότητα σε λιγότερα WATTS. Στο λέω αυτό γιατί σε ένα topic που συζητάγαμε πως θα φτιάξουμε έναν file server πάλι κάποια αρχίσαν είναι υπερβολικό και διάφορα τέτοια και γιατί δεν γράφερε CD. Λοιπόν πολλές φορές δεν έχουμε σωστά υπολογισμένη την κατανάλωση. π.χ. Για να φάνε οι δίσκοι σου 700W θα χρειαστεί να έχεις 30 Raptor οι οποίοι μάλιστα να δουλεύουν στην full κατανάλωση τους γιατί αν είναι σε IDLE κατάσταση θα χρειαστείς 95 Raptor και στις δύο περιπτώσεις δεν ξεπερνάνε τα 700W. (από εδώ πήρα τις πληροφορίες ) Οπότε πριν την επιλογή τροφοδοτικού κάνε έναν προσεκτικό υπολογισμό σε WATT, διότι βλέπεις πόσο σε δυσκολεύει σε μέγεθος. edit: Για να ξεκινήσουν θέλεις 30 δίσκους σε μέγιστη κατανάλωση μπορείς να βάλεις 57. (σε όλα τα παραδείγματα χρησιμοποιήθηκαν Raptor 360GB) Offtopic: Νώντας και λοιποί είστε απαράδεκτοι, τι σχέση έχει πως ξοδεύει ο άλλος τα χρήματα του, άσχετο και δεν έχει καμία δουλιά με σας. Αν το θεωρείτε υπερβολή μην το κάνετε εσείς.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Offtopic: Νώντας και λοιποί είστε απαράδεκτοι' date=' τι σχέση έχει πως ξοδεύει ο άλλος τα χρήματα του, άσχετο και δεν έχει καμία δουλιά με σας. Αν το θεωρείτε υπερβολή μην το κάνετε εσείς.[/quote'] Εγώ σίγουρα ΔΕΝ θα το κάνω,καθώς δεν έχω λεφτά για πέταμα φίλε μου.... Από εκεί και πέρα όντως είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει και γι'αυτό ζήτησα συγγνώμη για την παρέμβασή μου.....Επίσης ξαναλέω ότι αν κάποια μηνύματά μου θεωρούνται ανούσια ας σβηστούν.Κανένα πρόβλημα.......:-| Τέλος το αν είμαι απαράδεκτος ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ οπότε να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ.
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Όχι,ένας απλός φοιτητής που δε γουστάρει τις απαράδεκτες σπατάλες......Σου λύθηκε η απορία?? Επειδή θα σκάσω: Μπορείς να μου προσδιορίσεις το "απαράδεκτες"; Ποιος θέτει τις γραμμές που διαχωρίζουν παραδεκτό με απαράδεκτο; Διότι αν ας πούμε το να χαλάσω 2 εκατομύρια για το pc μου σου φαίνεται απαράδεκτο, για ένα παιδάκι της Αφρικής που πεθαίνει απο την έλλειψη αντιβιοτικών τα 25 ευρώ που χαλάς για την ADSL του φαίνεται εξωφρενικό. Αν λοιπόν εσύ αδυνατείς να πάρεις κάτι τέτοιο, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ξεδιπλώνεις εδώ τον κομπλεξισμό σου. Και γω ήμουν φοιτητής το 2001, είδα το LianLi PC70 και είπα θα το πάρω. Ε σόρρυ αλλά το ήθελα και το πήρα. Ξέρεις πως; Ένα Πάσχα πούλαγα αγγινάρες στη Λαική και είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Το πήρα με δικά μου χρήματα και το χάρηκα. (Και είναι στο forum και ο μαγαζάτορας που ήξερε αν γούσταρα το κουτί ή όχι και πόσο καιρό το ζαχάρωνα.) Αμ εμένα αυτές οι υπερβολές μου τη σπάνε Ξύδι Τεσπα το τόπικ δεν ήθελα να πάρει χαρακτήρα επίδειξης για το αν έχω χρήματα για μαλακίες. Άλλωστε δε νομίζω να είχα δώσει ποτέ παρόμοια δείγματα. Θα έπαιρνα το τροφοδοτικό χωρίς δεύτερη κουβέντα αν χώραγε ως έχειν στο V2000. Γι' αυτό πόσταρα με την ελπίδα να μου πουν για εναλλακτικές λύσεις ίδιου επιπέδου. Αντ' αυτού πιάσαμε χίλια δυο άλλα. admin.iekep πρώτα ο Θεός μέσα Οκτωβρίου (προέχει να τελειώσω πτυχιακή και να κάνω τη μετακόμιση μου) όλα τα κομμάτια θα είναι μαζεμένα και επομένως τέλη Οκτώβρη όλα* θα είναι up and running και θα ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου με το να ποστάρω αναλυτικό worklog (και όποιον πάρει ο Χάρος). *με μια μικρή επιφύλαξη για το υπόσυστημα γραφικών, όπου μπορεί για λίγες βδομάδες να έχω κάτι low budget προς αναμονή των dx10 που μας τις έχουν τάξει για Νοέμβριο. Ρε Μενέλαε θυμάμαι παλιά Post εδώ και πραγματικά με πιάνει μελαγχολία. Γμ την τρέλα μου, μου χει λείψει ακόμα και το γεγονός ότι τσακωνόσουν με τον dirtygaz για Intel και AMD. TonyMontana, Yositosi, Paravatis, Pyroman (ακόμα θυμάμαι που διάβαζα τον τίτλο Vapo vapo vapochilll και έλεγα τι σκατά είναι αυτό το vapochill) και τόσα άλλα παιδιά που δε θυμάμαι τώρα. Θυμάσαι συζητήσεις για το αν είναι καλύτερη η Swiftech ή η SLK-800? Tespa το τόπικ έγινε πουτάνα. Απο το galaxy (Γενική Συζήτηση) ξεκινήσαμε, προχωρήσαμε στα του καινούργιου μου Υπολογιστή (Extreme pc) και αναλύσαμε και λίγο το επίπεδο του forum (Insomnia site forum). Ναι ΟΚ σαν co-founder του offtopic.gr μπορώ να νοιώθω υπερήφανος (λέμε τώρα)
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και γω ήμουν φοιτητής το 2001, είδα το LianLi PC70 και είπα θα το πάρω. Ε σόρρυ αλλά το ήθελα και το πήρα. Ξέρεις πως; Ένα Πάσχα πούλαγα αγγινάρες στη Λαική και είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Το πήρα με δικά μου χρήματα και το χάρηκα. (Και είναι στο forum και ο μαγαζάτορας που ήξερε αν γούσταρα το κουτί ή όχι και πόσο καιρό το ζαχάρωνα.) Δεν το ήξερε μόνο ο Στράτος, σε όλο τον κόσμο τα είχες πρήξει... Θυμάσαι τον άλλο που δεν έπερνε γιατί δεν του χώραγε στο ντουλάπι και το σχετικό δούλεμα; Ρε Μενέλαε θυμάμαι παλιά Post εδώ και πραγματικά με πιάνει μελαγχολία. Γμ την τρέλα μου' date=' μου χει λείψει ακόμα και το γεγονός ότι τσακωνόσουν με τον dirtygaz για Intel και AMD. TonyMontana, Yositosi, Paravatis, Pyroman (ακόμα θυμάμαι που διάβαζα τον τίτλο Vapo vapo vapochilll και έλεγα τι σκατά είναι αυτό το vapochill) και τόσα άλλα παιδιά που δε θυμάμαι τώρα. Θυμάσαι συζητήσεις για το αν είναι καλύτερη η Swiftech ή η SLK-800? Tespa το τόπικ έγινε πουτάνα. Απο το galaxy (Γενική Συζήτηση) ξεκινήσαμε, προχωρήσαμε στα του καινούργιου μου Υπολογιστή (Extreme pc) και αναλύσαμε και λίγο το επίπεδο του forum (Insomnia site forum). Ναι ΟΚ σαν co-founder του offtopic.gr μπορώ να νοιώθω υπερήφανος (λέμε τώρα)[/quote'] Ναι ρε γμτ, και έχουν εξαφανιστεί και πολλοί... Το Δημήτρη ούτε στο MSN δεν τον βλέπω πια, τον Pyro έχω κάτι χρόνια να τον δω εδώ μέσα κτλ... Και καθόμασταν και αναλύαμε αρχιτεκτονικές, pipelines π@π@ριές... Τώρα πλέον τίποτα, ότι λίγο προχωρημένο παρουσιάσεις, ΄τι να το κάνεις, και δε χρειάζεται΄...
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δεν το ήξερε μόνο ο Στράτος, σε όλο τον κόσμο τα είχες πρήξει... Θυμάσαι τον άλλο που δεν έπερνε γιατί δεν του χώραγε στο ντουλάπι και το σχετικό δούλεμα; Λες τον agnostos090 που είχε πάρει την αηδία το XaserIII. Χαχαχα ναι του έλεγα να πετάξει την παπαριά τη Neoset. Τελικά πήγε στο σπίτι του icy είδε το LianLi και κάτι έσπασε μέσα του. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το πήρε τελικά... Και για να δεις ότι θυμάμαι και άλλα, η μητρική που είχε φάει τα 40τόσα Mhz στο pci bus δεν ήταν η 8Κ5Α3+? Btw SLK800 ownz Swiftech's ass (ειδικά σε configs με πολλά cfm)
ItsToasted Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Tes pa. Mipos tha sou ftasei to Hyper X 750 watt me 4 rails? Einai kai se kirile megethos. Apo case zaharwnw to P-180 tis antec edo kai kamposo kairo gia ton melontiko Core Duo silent pc mou.Mou exoun minei psihologika apo ton torino ipologisti mou pou vgazei kamia 60 db sto boot 50 Idle kai otan paizw aneta 90!!! Pantos san orimotita kala ta pame, mborei na krazomaste aneu logou kai etias alla mazeuomaste monoi mas, prin ban kai svisimata. Xeromai
dpolal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ζω ένα δράμα φίλε μου. Έχω αποφασίσει να πάρω το LianLi V2000(νομίζω ότι εμπίπτει στην κατηγορία "κάτι παραπάνω απο καλό κουτί). Έλα όμως που το Galaxy παρέα με το ψυγείο της Thermochill 120.3 πολύ απλά δε χωράνε παρέα. Για να βάλω το τριπλό ψυγείο θα θέλω είτε το enermax liberty είτε το tagan. Αν ντε και καλά θέλω το galaxy θα πρέπει να τσιμπήσω το διπλό thermochill Κάνεις ότι έκανα και εγώ στο V1000 μου. Αφαιρείς το ένα tray για τους δίσκους και ο χώρος που ανοίγει είναι πλέον αχανής. (βιδωτά είναι και βγαίνουν σχετικά εύκολα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.