sotos65 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Και πιο ενεργοβόροι! Το σημείο αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο από τη τιμή τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Καλά όλα αυτά, τροφοδοτικά για κουζίνες, 8 GPU, 4 core CPU... και χιλίαδες ευρώ να πηγαίνουν για games. Αλλά είναι γελοιά αν σκεφτείς ότι σε ένα σχετικά κοντινό χρονικό διάστημα οι επιδώσεις αυτές θα ξεπερνιούνται από low-end συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beretta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Σκας ενα φορτηγό λεφτα για να το αγοράσεις και έρχεται μετα η ΔΕΗ και μια υπερτασάρα σου παίρνει σβάρνα UPS kai τροφοδοτικό μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εγω θα το χαρακτηριζα εκπληκτικο οχι γελοιο... Η τεχνολογια αναπτυσσεται τοσο ραγδαια που κανεις δε μπορει να προβλεψει τι μας περιμενει στο μελλον. Δε φανταζομαι παντως πως θα μας χρειαστουν 1kw τροφοδοτικα, αφου στους επεξεργαστες τουλαχιστον η αποδοση ανα watt ειναι μεγαλο στοιχημα και πιστευω η ιδια ταση θα παει και στους κατασκευαστες των καρτων γραφικων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά αν είδατε είπα ότι το σκέφτομαι επειδή πάω για quad sli. κοινώς μετά απο ενάμιση χρόνο χωρίς αναβάθμιση είμαι διατεθειμένος (και το κυριότερο πλέον αυτοχρηματοδοτούμενος) να πετάξω ένα σκασμό λεφτά για να κάνω αυτό που γουστάρω. Οπότε γίνεται να μην το γυρίσουμε το τόπικ σε οικονομοτεχνική μελέτη; Ίσως εν μέρει το λάθος να είναι και λίγο δικό μου που δεν το πόσταρα στο extreme pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 και χιλίαδες ευρώ να πηγαίνουν για games. Μα και μένα αυτό μου τη σπάει βρε φίλε....Να πετάμε ένα σωρό λεφτά μόνο και και μόνο για τα παιχνίδια.....Ε άμα πια......:evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια αν ο αλλος θελει να το κανει με τα χρηματα του και το γουσταρει αυτο, εσεις γιατι του χαλατε την χαρα? Αν δε θελει καποιος να αναβαθμισει το pc του σε στο high end μηχανημα της εποχης του, ειναι δικαιωμα του εσεις τι κοπτεστε? Προσωπικα με την 5500 μου παιζω αυτα που θελω σε ανεκτες για εμενα αναλυσεις και δε ψηνομαι για καποια αναβαθμιση τωρα. Καποια στιγμη θα γινει αλλα οχι τωρα. Αν δε θες να κανεις αναβαθμιση κανεις δε σε υποχρεωνει, ζυγιζεις αυτα που θελεις και κανεις τις επιλογες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Pragmatika auto to sistima den xriazete se kanenan. An iparxei kapoio home pc pou na mborei na faei tosa watt parakalo peste mou. Kai perimeno tis metriseis gia na dw apodosi sta 200-300 watt pou einai to max idle sta perisotera sistimata. a re vlakies pou vgazoun! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ζω ένα δράμα φίλε μου. Έχω αποφασίσει να πάρω το LianLi V2000(νομίζω ότι εμπίπτει στην κατηγορία "κάτι παραπάνω απο καλό κουτί). Έλα όμως που το Galaxy παρέα με το ψυγείο της Thermochill 120.3 πολύ απλά δε χωράνε παρέα. Για να βάλω το τριπλό ψυγείο θα θέλω είτε το enermax liberty είτε το tagan. Αν ντε και καλά θέλω το galaxy θα πρέπει να τσιμπήσω το διπλό thermochill Έλα να μοντάρουμε το Lian P.S. Γιατί δεν πας καλύτερα σε κανά PC Power & Cooling ? [ or Zippy/eMacs ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Τα αποτελέσματα του καπιταλισμού (μέ ή και χωρίς LOL! - όπως το θέλει κανείς...). Ματαιότης, ματαιοτήτων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Σωστός ο LL_NEO!!! +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Έλα να μοντάρουμε το Lian Ρε συ bill λέω να κάνω ένα worklog (σκέφτομαι πχ να αντιστρέψω το PSU Bezel του lianli για να πάει στο πάνω μισό του κάτω διαμερίσματος) αλλά φαντάζεσαι τι έχει να γίνει; Θα αρχίσουν να λένε, άχου καλέ γιατί πήρες 6800 extreme, γιατί έβαλες 2GB ram, τι θέλεις τους 150 raptors σε raid κτλ κτλ κτλ οπότε θα πάει η παναγία γόννα και γω για banια για κανα μήνα. Btw to pc p&c είναι ένα εκατοστό μακρύτερο ( το είχα ήδη στα υπόψην) και θα τσεκάρω τι παίζει και με το zippy. Τα αποτελέσματα του καπιταλισμού (μέ ή και χωρίς LOL! - όπως το θέλει κανείς...).Ματαιότης, ματαιοτήτων... Δεδομένου ότι θα δουλέψω σε investment bank στη Σκωτία, μάλλον έχεις κάτι παραπάνω απο δίκιο (αν και δε νομίζω να το είχες έτσι στο μυαλό σου όταν το πόσταρες). Ναι με έχει φάει ο καπιταλισμός, ο καταναλωτισμός και έχω και μικρό πουλί. Άρα θα σκάσω 2500 λίρες για να μου περάσει. Ικανοποιημένοι; Άν δεις τι έγραψες θα καταλάβεις ποιος ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης......Άντε γεια σου.Δεν θα μπω στη λογική να τσακωθώ μαζί σου.Εγώ δεν έβρισα εσύ βρίζεις....Κάτι αποδεικνύει αυτό..... Ναι είμαι τραμπούκος, όξω ρε απο το τόπικ ΜΟΥ. Μουαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εγω πιστεύω είναι πιο δύσκολο ( ψυχολογικά κυρίως ) να αποφασίσεις να κάνεις επεμβάσεις στο "κουτάκι" ( λέγε με LianLi που τα σκάς καλά ) παρά την δυσκολία του να "καταλήξεις" σε κάποιο project plan. Και αυτά τα τροφοδοτικά...και οι VGAs...και όλα γενικώς...μακραίνουν τον τελευταίο καιρό Μήπως είναι η ώρα να μακρύνουν και τα περισσότερα κουτιά ? [ ή να πάμε στο BTXintel ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μπααααα σιγά μωρέ, εμπρός καλό μου dremel. Εδώ είχα ανοίξει blowholes με ποτηροδράπανο στην οροφή του pc70, στο παλιό v2000 θα κολλήσω; Πιο πολύ προβληματίζομαι για το εξής: σκέφτομαι να κόψω τα ράφια των σκληρών και να τα ξαναβάλω στη θέση τους (μιας και το thermochill σε Push pull αφήνει χώρο για τρεις+τρεισ σκληρούς απο πάνω του). Αυτό θα μου αφήσει ένα κενό πάνω απο τους ανεμιστήρες του ψυγείου, της τάξης των 4 εκατοστών. Δεν ξέρω αν αυτό θα έχει επιπτώσεις στις επιδόσεις του ψυγείου. Γμτ θέλει δουλειά το θέμα και μάλλον τελικά θα πέσει γείωμα σε όλους και θα το κάνω το ξεψωριστό τόπικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 All in all πάντως φαίνεται εξαιρετικό... Εξαιρετικό! Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά πραγματικά σε ρωτώ: Τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη; Δλδ, πώς το βλέπεις, να βάλεις πάνω 6 κάρτς γραφικών σε Crossfire & SLI μαζί και 4 Quad Core και Core Duo. Ωραία η τεχνολογία, όλοι μας και δη εδώ μέσα, πορωνόμαστε (για να μην πω, κ@...) μαζί της, αλλά με μέτρο ρε παιδιά, με μέτρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.