Προς το περιεχόμενο

1 KW για να γουστάρουμε....

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.jonnyguru.com/PSU/Galaxy1K/

και άντε ότι ξεπερνάμε την τιμή του

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Enermax_Power_Supplies.html

(λογικό μιας και ετοιμάζομαι για quad sli)

το ότι είναι 22 εκατοστά μακρύ πως το ξεπερνάς;

τουλάχιστον το tagan είναι μόλις 17cm....

All in all πάντως φαίνεται εξαιρετικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δε ειναι το μεγεθος που μετραει αλλα πως το χρησιμοποιεις :-)

Βεβαια αν συνδυαζεις και τα 2 τοτε εισαι αρχοντας :-):-):-)

Καταπληκτικο τροφοδοτικο, γουρουνι σκετο!

το μέγεθος το εννοούσα ως μειονέκτημα παίδες, υπό την έννοια ότι θα υπάρχει πρόβλημα με αρκετά κουτιά...

Τέτοιο τροφοδοτικό δεν πάει να το έχεις μέσα στο κουτί... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Απ'έξω και στο πλάι το PSU για να το θαυμάζει ο κόσμος λοιπόν. :twisted:

To καταλαβα φιλε LL_NEO απλα δε μπορουσα να αντισταθω :-)

Παντως αν ειναι να βαλεις 1kw τροφοδοτικο πιστευω οτι θα εχεις και ενα αναλογο κουτι για να το κουμπωσεις...

Παντως αν ειναι να βαλεις 1kw τροφοδοτικο πιστευω οτι θα εχεις και ενα αναλογο κουτι για να το κουμπωσεις...

Ζω ένα δράμα φίλε μου. Έχω αποφασίσει να πάρω το LianLi V2000(νομίζω ότι εμπίπτει στην κατηγορία "κάτι παραπάνω απο καλό κουτί). Έλα όμως που το Galaxy παρέα με το ψυγείο της Thermochill 120.3 πολύ απλά δε χωράνε παρέα. Για να βάλω το τριπλό ψυγείο θα θέλω είτε το enermax liberty είτε το tagan. Αν ντε και καλά θέλω το galaxy θα πρέπει να τσιμπήσω το διπλό thermochill

Ε όχι και τροφοδοτικό 1ΚW για να λειτουργήσει ένα παλιοPc βρε παιδιά! Κάπου πρέπει να βάλουμε και μεταξύ μας ένα όριο του τι είναι ανεκτό και τι υπερβολή. Δεν μπορεί να δεχόμαστε ότι κουμούτσα βγάζει ο καθένας με πρόσχημα τις επιδόσεις και να μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε υποσταθμούς της ΔΕΗ για να τροφοδοτούμε τα pcιά μας...

Παιδια ειναι προφανες οτι το εν λογω τροφοδοτικο δεν απευθυνεται στον οποιονδηποτε... Οπως δεν απευθυνονται σε ολους οι καρτες γραφικων των 600€+ και οι επεξεργαστες των 999€.

Για εκεινο το μερος του κοινου που απευθυνεται αυτο το τροφοδοτικο ειναι μια αψογη επιλογη και ειναι σιγουρο οτι θα σηκωσει ανετα καρτες γραφικων σε quad SLI που φανταζομαι θα ειναι η κυρια απαιτηση...

Το θέμα φίλε asmilon είναι ότι αυτά φοβάμαι εγώ! Εκεί που ξεκινάνε για λίγους υποτίθεται αυτά τα κατασκευάσματα (και το τροφοδοτικό αλλά και όλα αυτά τα quad sli ή ντουζίνα sli έτσι όπως πάμε!), καταλήγουν σιγά σιγά να είναι main stream...

Το καλο ειναι πως οταν καταληγουν mainstream η τιμη τους εχει γινει πολυ πιο προσιτη και εχουν βγει καινουρια κομματια για να καλυψουν τους πιο απαιτητικους. Ετσι δουλευει ο κοσμος των υπολογιστων εδω και 20 χρονια και δε νομιζω να αλλαξει καποια στιγμη συντομα... Πιο γρηγοροι, πιο αποδοτικοι, πιο οικονομικοι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...