Προς το περιεχόμενο

Forthnet 1024-Συλλογη υπογραφων διαμαρτηριας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παρακατω link μπορειτε οσοι το επιθυμειτε να βαλετε κ εσεις την υπογραφη σας για να αποσταλει εντος της εβδομαδας το e-mail στην εταιρια forthnet για τον μη διπλασιασμο των ταχυτητων των γραμμων μας.Απαραιτητη προυποθεση ειναι βεβαιως να ειστε κατοχος του πακετου στο οποιο αναφερομαστε κ το οποιο αντιμετωπιζει το προβλημα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=45783

Δημοσ.

Παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι?? έχω την προσφορά 1024 με 25/μήνα, αλλά δεν έχω αγοράσει in-a-box γιατί ήμουν παλιός συνδρομητής και μου επιτρέψαν να χρησιμοποιήσω αυτή τη προσφορά. Επομένως δεν έχω υπογράψει καμία σύμβαση για 1 χρόνο, άσε που δεν έχω προλάβει να πληρώσω και τον πρώτο λογαριασμό

Η ερώτηση μου είναι μπορώ να τους "πουλήσω" και να φύγω από τη στιγμή που τυπικά δεν υφίσταται σύμβαση αν δεν μου την αναβαθμίσουν σε 2048?? έχει κανείς άποψη?

Δημοσ.

Mόλις επικοινώνησα με 4net και τελικά όλες οι 1024 με 25e/μήνα θα διπλασιαστούν!! Τελικά φαίνεται η γρίνια έπιασε τόπο!

Παρατήρηση: Τις προηγούμενες μέρες για να πιάσεις γραμμή στην 4net έπρεπε να κάνεις και... ένα τάμα. Σήμερα έπιασα με την πρώτη. Φαίνεται τελικά ότι υπήρξε πολύ μεγάλη πίεση

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε μένα. Η γραμμή μου ήταν 1024, έγινε 2048 αλλά ακόμα κατεβάζω με ταχύτητες 1024 . Ξέρετε πότε πρόκειται να αναβαθμιστούν στην πραγματικότητα οι ταχύτητες;

Δημοσ.

HaPagan κάνε υπομονή καμιά 15 μέρες για ουσιαστική αναβάθμιση. Όμως παιδιά (για να γκρινιάξουμε και για κάτι άλλο) το upload είναι δράμα. Που ακούστηκε 2048 με 256 upload. Να ξέρεται ότι θα έχουμε πρόβλημα με το upload. Το download επηρεάζεται έμεσα από το upload και λογικά θα δούμε το download αρκετά κάτω από το θεωρητικό, ειδικότερα σε προτώκολλα που έχουν πολύ overhead (p2p, Torrents).

Δημοσ.

sas exei anavathmisei o ote alla i forthnet den sas exei anavathmisei akoma. mexri 15 septembri an thimamai kala, eipan oti tha kanoun k tis anavathmiseis tous i forthnet.

@ALFR3D: oi prosfores tis 1is iouniou tha ginoun 768. to kalo se auto einai oti afou o ote tha mas exei san 1 mbit, tha katevazoume me to megisto tis 768. ego tora pou katevazo me to megisto tis 512, katebazo stathera me 59-62 apo rapidshare.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...