agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μια ερώτηση που ίσως να είναι χαζή ίσως όχι. Υπάρχει κάποια περίπτωση μερικές αυξομειώσεις της σύνδεσης ADSL (συνεχώς αυξομειώνετε από 30 στα 40 μετά στα 50 και ξαναπέφετει...) να οφείλετε σε πρόβλημα καλωδίων? Ή είναι καθαρά θέμα provider και πρόβλημα υποδομής του ΟΤΕ? Τι συμβαίνει μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
PaPpaS_gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Οχι σε προβλημα καλωδιων, αλλιως θα ειχες σταθερη αλλα χαμηλη ταχυτητα... Οφειλεται ειτε στον ISP ειτε στον server που κατεβαζεις. Αν μπορεσεις να ελεγξεις καπως το traffic του server και ειναι χαμηλο , τοτε φταιει ο ISP...Αν εισαι απο διπλασιασμο απο Οτενετ τοτε ετοιμασου για πολλα τετοια...
jimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ανάλογα απο πού κατεβάζεις Εγώ με 384 συνήθως ξεκινάει το download με 55 και κατεβαίνει στα 41 όπου και παραμένει σταθερό (στις περισσότερες των περιπτώσεων) Μπορεί να οφείλεται και στον εξοπλισμό σου αυτό που αναφέρεις (π.χ να έχεις κανα modemaki της πλάκας )
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Όχι σε όλα ta downloads μου συμβαίνει αυτό άρα θέμα ISP. Forthnet έχω και δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα...Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα γιατί μέχρι και πριν μιάμισι βδομάδα κατέβαζα σταθερά με 50-55άρια παντού... Τους έστειλα και μέιλ και μου παν να συμπληρώσω μια αίτηση με αποτελέσματα από ton server τους ταχυτήτων.Το κανα και το στειλα θα με πάρουν αν φτιάξει η κατάσταση? Η πρέπει να τους πιέσω?
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Modem έχω το f200 αλλά δεν είχα προβλήματα στο παρελθόν κατέβαζα με 50-55άρια σταθερά πάντα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 H ποιοτητα του modem δεν εχει σχεση με την ταχυτητα.
skoy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 30 40 50 ti... kbps ??? ofeilete se ena karo logous... einai torrent??? einai http? kateyazeis kati kai exeis anoixtes selides, msn, irc? akoma mporei na eksartate ston server pou seinai ayto pou kateyazeis... torrent i e-mule eksartate apo tous allous xristes... einai para polla... Provlima tou pOTE kai tou ISP sou einai oti stin 768 kateyazeis to poly me 50, opws emena, pou einai pleon 768 i grami alla pragmatiki taxytita den exw metrisei pote panw apo 390 ston server tis Forthnet... Otan itan 384 metraga 330 peripou...
jimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ξανπάρτους τηλέφωνο,εννοείται, γιατί αν περιμένεις απο τους ίδιους τότε θα βγάλεις άσπρες τρίχες και ακόμα δεν θα σε έχουν ειδοποιήσει.... Πάντως γνώμη μου είναι - και το λέω παντού αυτό - αν υπάρχει η δυνατότητα να μην χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός που δίνουν οι ISP's διότι κακά τα ψέμματα οι συσκευές αυτές είναι φτήνια και δεν κάνουν για τίποτα...(γνώμη μου) Ένα καλό routeraki σίγουρα σώζει την κατάσταση! Τουλάχιστον αν κάτι δεν πάει καλά ξέρεις οτι δεν φταίει ο εξοπλισμός.....
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Όχι τίποτα δεν είναι ανοιχτό και κατεβάζω http με αυτές τις αυξομειώσεις 30-40-50 kb συνέχεια... όταν στην περιοχή μου για ένα διήμερο είχε πέσει το δίκτυο και μετά το έφτιαξαν είχα σταθερές ταχύτητες 50-55 kb παντού ακόμα και torrent ,εδώ και μιαμισι εβδομάδα όμως μου συμβαίνει αυτό που μου χε συμβεί μόλις μου ενεργοποιήθηκε η γραμμή...
skoy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 dslam isws??? pantws to modem enweite oti paizei rolo...File Exsarxeia_City gia vale to f200 an exeis kapoio kalytero na deis ta torrents sou na sernonate...
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δε ξέρω αλλά έχω βαρεθεί αυτή τη κατάσταση δε ξέρω σε πόση ώρα θα κατεβεί ένα αρχείο για τις αυξομειώσεις αυτές και περιμένω σα...μ...ας! Πώς μπορώ να τους πιέσω να μου το φτιάξουνε?
PaPpaS_gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Τα USB modems εχουν προβλημα οσον αφορα πολλες συνδεσεις ταυτοχρονα οπως προβλεπουν πολλα p2p πρωτοκολλα... Το να κατεβαζεις απο http Η ftp δεν εχεις κανενα προβλημα και ειδικα σε ενα Modem που πριν μερικες μερες δουλευε αψογα, οπως εχουμε στην περιπτωση του agoraki_23... Οσον αφορα τον καλυτερο τροπο για να τους πιεσεις , βρες κανα δυο κιλα C4 , φορα τα, πηγαινε στο αρμοδιο γραφειο και απειλησε τους οτι εαν δεν στο φτιαξουνε θα τα μπουρλοτιασεις ολα...Ειλικρινα δεν ξερω κατι αλλο που να δουλευει...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 skoy, το προβλημα του f200 με τα torrents ειναι ο μεγαλος αριθμος συνδεσεων που δεν μπορει να αντεξει το modem.
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Κατάλαβα ας περιμένω την αναβαθμιση μήπως καλυτερέψει τίποτα...
skoy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Mikros arithmos syndesewn, katalipsi aytwn apo torrents, aneparkeia gia alla protokola kai synepws, emfanizetai to apotelesma tis xamilis taxytitas... Ara paizei to modem rolo... me allo modem se idia periptwsi me idia anoixta pragmata kaneis pio grigoro browsing... Opote...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.