DrLo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Από χθες που ξαναέτρεξα το emule μετά τις διακοπές παρατηρώ ότι δεν κατεβάζει ντιπ. Ενώ το upload ανεβαίνει κανονικά επί ώρες On line και δε ξεκινά να κατεβαίνει τίποτα. Ακόμα κι όταν κάτι πάει να κουνηθεί απλά γράφει 0 bk/sec και μετά χάνεται. Μοναδική εξαίρεση ένα από τα αρχεία της σειράς που κατά περιόδους (μικρές σε διάρκεια) αρχίζει να κατεβαίνει από συγκεκριμένη IP σε μεγάλη ταχύτητα και μετά από λίγο κόβεται. ISP = otenet. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα ?
blender Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ακριβως τα ιδια εχω παρατηρησει και εγω. Δεν ξερω αν εχει να κανει με την αναβαθμιση της γραμμης.
DrLo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Λές να κάνανε καμιά χαζομάρα. Το άλλο κουφό που παρατηρώ είναι ότι μου βγάζει "firewalled" την 6881 το Azureus ακόμα κι όταν ανοίγω χειρωκίνητα την πόρτα από το router. Αλλάζοντας σε 65000 δουλεύει. Αμά είναι να έχω 768kbps χωρίς emule να το βράσω ! (αν και δε νομίζω να φταίει αυτό)
DrLo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Άλλαξα πόρτες και στο emule σε 65100 και 65200. Σα να στρώνει. Θα δείξει η νεκροψία.
sot_pal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Λές να κάνανε καμιά χαζομάρα.Το άλλο κουφό που παρατηρώ είναι ότι μου βγάζει "firewalled" την 6881 το Azureus ακόμα κι όταν ανοίγω χειρωκίνητα την πόρτα από το router. Αλλάζοντας σε 65000 δουλεύει. Αμά είναι να έχω 768kbps χωρίς emule να το βράσω ! (αν και δε νομίζω να φταίει αυτό) Σιγα το emule... υπαρχουν τοσα προγραμματα... κι εγω το emule ειχα μεχρι πριν λιγες μερες αλλα αργει πολυ.. και παλια αργουσε. Δοκιμαστε το morpheus κατεβαζει στα μπαμ!
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Τα ιδια. με ΟΤΕνετ. Ανοιχτες πορτες, ολες οι προστασιες της ΟΤΕνετ απενεργοποιημενες. Και παλι μονο upload και 0κb download αν σωσει και ανοιξει connection.
Eusebius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Με Vivodi και αλλαγμένες πόρτες κανένα πρόβλημα.
hackermon1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia akoma k me thn anavathmisi tha katevazete me emule katarxas to emule dn paini grigores taxitites akoma kai an exete poli megali sindesi esi mpori na exete 1024 sindesi kai ayto na katevazi me 10 kb
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 me azureus k connex 384 (eno opsi 768 ) ola mia xara ektos oti mou bgazei k mena erron stin 6881 alla oxi firewaled douleuei kanwnika me port forwared apo kaspersky
hackermon1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ego katevazo pia me limewire kai imai ikanopiimenos kai paini foveres epidosis kathos episis kai me torrent client
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 DrLo βρηκες καμια ακρη? γιατι και εμενα το emule σερνεται μεχρι αηδιας(απελπισια σας λεω)
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω κοιταζω τωρα τους servers και βλεπω οτι εχω 2 donkeyservers 1 και 2. Θυμαμαι απο παλια οτι οι παλιοι καλοι ειχαν ip 62κλπ αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Οντως, αυτοι με Ip72 δεν εκαναν τιποτε ενω οι αλλοι τελικα ειναι καλοι. Καμια λυση να ξεκαθαριζουμε τους servers ή καμια καλη μονταρισμενη εκδοση emule?
immo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καμία λύση για το e mule ? Βρήκε κανείς ? Τώρα με την αναβάθμιση πρέπει να αλλάξω και τον τύπο σύνδεσης στο e mule ?
hackermon1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 re filarakia ti perimenete dld na ppiasi kanonikitaxitita oso inai i sindesi sas ayto dn ginete na to kani to emule
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.