Προς το περιεχόμενο

Αίτηση για 512, ενεργοποιήση 768!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

πριν λίγες μέρες ανανέωσα την συνδρομή μου στη Forthnet και την αναβάθμισα στα 512 από 384 που ήταν. Η Forthnet μου έδωσε παράταση λίγες μέρες στα 384 μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να παει στα 512. Σήμερα όμως συνδεδεθηκα στα 768!!!

Τι να έγινε; Αναβαθμίστηκε η προσωρινή 384 ή με πήγαν στα 768;

Αν με πήγαν στα 768 θα αναβαθμιστεί στα 1024; ιδού η απορία!

Οι τηλ γραμμές τις εταιρίας ειναι ως συνήθως κατηλημένες και έτσι ρωτώ εσας μηπως εχει πέσει τιποτα στην αντίληψή σας

και κάτι άλλο δοκίμασα να κατεβάσω απο Rapidshare και η μεγιστη που επιασα ήταν 45kb/s, αλλα έχω το μόντεμ με usb. Θα πρέπει να προμηθευτώ κάρτα δικτύου και νέο καλώδιο για να πιάσω την ταχύτητα που πλήρωσα?

ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Epeidi eixes 384 o ote sou edose grammi 768..

Tora pote tha se kanei kai i forthnet 768 i 1024 ayto einai allou papa eyaggelio...

Diladi tora eisai me grammi 768 kai sindesi apo isp 384...

Profanos se liges meres(mexri 15/9) tha se kanei kai i forhnet 768...

Ypomoni..

Δημοσ.

Κι εγώ είχα κάνει αίτηση στην otenet για μετάβαση στα 1024 από 384 και σημερα μου έγινε αναβάθμιση της γραμμής σε 768.Πήρα οτέ-otenet και μου είπαν πως επειδή στον ote είμαι ακόμη δηλωμένος ως 384 έγινε η αναβάθμιση σε 768. Σε ερώτησή μου αν θα ξαναγίνει αναβάθμιση σε 2048 όταν αποκτήσω την 1024 μου είπαν πως μάλλον θα γίνει.....Αλλά κανείς δεν ήταν σιγουρος...Δυστυχώς!

Δημοσ.

Τα ιδια κι εδω.

Χτες εκανα αιτηση να γινει η 384 , 512 και σημερα μου διπλασιασαν την 384 σε 768....

Τηλεφωνο στην οτενετ αλλα κλασικα κανεις δεν ξερει τι ακριβως θα γινει.Δεν υπαρχει κανενας που να ξεμπερδεψε μαυτο να μας πει τι εγινε τελικα? :?

Δημοσ.

""Η ΟΤΕΝΕΤ πρόσφατα ολοκλήρωσε την αναβάθμιση των ταχυτήτων σύνδεσης στο Internet με τις υπηρεσίες ADSL.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι όποια κι αν είναι η ταχύτητα της υπηρεσίας ΟΤΕΝΕΤ OnDSL στην οποία είστε πελάτης, αυτόματα αποκτάτε διπλάσια ταχύτητα σύνδεσης στο Internet, χωρίς να απαιτείται αλλαγή του εξοπλισμού σας και χωρίς καμία μεταβολή στις μηνιαίες χρεώσεις! " ........

Από mail που μου ήρθε σήμερα από otenet..οπότε φυσιολογικά σε λιγο που θα είμαστε πελάτες σε 1024 ή 512 θα πρέπει να μας την διπλασιάσουν πάλι...φυσιολογικά πάντα μιλώντας...Καλά αποτελέσματα!

Δημοσ.

Παιδιά, αν δεν κάνω λάθος, η forthnet είχε ανακοινώσει πως κατά το διπλασιασμό των ταχυτήτων από τον Οτε, θα προβεί στις εξής αναβαθμίσεις:

384/128 --> 768/192

512/128 --> 768/192

1024/256 --> 1024/256

Άρα όσοι από εσάς είχατε forthnet και σας συνδέει στα 768, έχει γίνει ο διπλασιασμός σας και είσαστε πλέον κανονικά στην ταχύτητα που έχετε ζητήσει και που σας έχει δώσει η forthnet...

EDIT: Άκυρο, αυτό ισχύει για αυτούς που αγοράσανε το πακέτο την 1η Ιουλίου... :D

Δημοσ.

Παιδια θα παρει λιγο χρονο ..αλλα στο τελος θα παρουμε ολοι...(ξερετε τι...:-D),αυτο που πρεπει...δηλ τον διπλασιασμο...αυτην την στιγμη ειμαστε στο πραγματικο πιλοτικο...και σε μενα σε 1 εκτων 2 που εχω την εκαναν απο 384>1024 μονο για 3 μερες ομως...μετα την καταλαβαν και παλι πισω....

Δημοσ.

Τελικά σήμερα αναβαθμίστηκα σε 2048..τι το θελα..μια χαρά ήμουν και με την 384..δείτε αποτελέσματα:

Speed Test Results

Downstream 528.2 Kbps ( = 0.5 Mbps )

Upstream 216.3 Kbps ( = 0.2 Mbps )

υγ: Δεν κατέβαζα τίποτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...