capthookb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 http://www.edoe.gr Επιτέλους να αδειάσουν οι δρόμοι από τα παλιά αυτοκίνητα.
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δε σου δινουν χρηματα για το αμαξι που πας να ανακυκλωσεις, σου λεει πουλα το για ανταλλακτικα! Εδω ενα μπουκαλι αν πας για ανακυκλωση παιρνεις 10 λεπτα πισω, μου φαινεται λιγο κουλο αυτο :-? Θα πάρω χρήματα όταν παραδώσω το αυτοκίνητό μου; Η παράδοση του οχήματος σας ανακύκλωση είναι υποχρέωση κάθε τελικού χρήστη και συνεπώς δεν προβλέπεται καμία αξία αγοράς. Εντούτοις αν πιστεύεται ότι το όχημα σας διατηρεί κάποια εμπορική αξία τότε μπορείτε να την επιδιώξετε πουλώντας το όχημα είτε σαν όχημα, είτε σαν ανταλλακτικά.
capthookb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ναι, καλά θα ήταν να παίρνεις ένα συμβολικό ποσό (π.χ 30ευρώ) Αλλά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο που δεν έχεις τι να το κάνεις καλύτερα να πας να το δώσεις εκεί.
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Πιστευω αφου το ανακυκλωνεις ενα αμαξι για τα υλικα του πρεπει να αξιζει κατι. Και περισσοτερο απο 30€ :-?
capthookb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς δεν αξίζει όμως. Δηλαδή για να το πάρεις, να το καθαρίσεις και να το μετατρέψεις σε κομμάτι μετάλλου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου υπάρχει ένα κόστος. Δηλαδή υπολογίζεται σαν βάρος μετάλλου και όχι σαν αυτοκίνητο οταν το δίνεις για ανακύκλωση. Και μάλιστα μέταλλο που για να χρησιμοποιηθεί χρειάζεται επεξεργασία και επομένως κόστος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εγώ δεν πετάω και δεν παω για ανακύκλωση τίποτα. Εχω παρκάρει έξω από το σπίτι μου 4 παρατημένα για να μην παρκάρει κανείς άλλος,είναι δικό μου το πεζοδρόμιο. Και όταν έρχονται από τον δήμο και κολλάνε το γνωστό χαρτί εγώ παω και το ξεκολάω. Είμαι μάγκας και γ@μ@ω και δέρνω να'ούμε και αν θέλει το κράτος να πιάσει πρώτα αυτούς που κάνουν κόντρες και μετά να έρθει σε μένα να'ούμε. Ούτε στο μετρό μπαίνω για να παω κέντρο,μπαίνω στο "και γαμώ τα αυτοκίνητα σου λεω μάγκα μου" 4χ4 και καβαλάω και πεζοδρόμια να'ούμε οπότες δεν πληρώνω και για πάρκιν.
capthookb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ανακύκλωση περιφερειακών υπολογιστή όπως π.χ οθόνες; Ειδικά οι crt είναι πολύ βλαβερές και έχουν γεμίσει όλες οι ρεματιές.
capthookb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Στο πεζοδρόμιό σου κι αυτά φαντάζομαι μαζί με τα ποντίκια
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 The power of Google.. ..learn to use it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.