Προς το περιεχόμενο

ipod video 60gb η creative zen vision m?

bujinkan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει προτεραιότητα η μουσική, το ipod.

Αν έχει προτεραιότητα το video, το creative.

Αν έχει προτεραιότητα η τσέπη σου και η ψυχική σου ηρεμία, πάρε ένα nano.

Δημοσ.

to ipod pare alla an biazese sto magazi pou dinis to link leei

Η παράδοση στο προϊόν αυτό δεν είναι άμεση όπως στα υπόλοιπα είδη χωρίς αυτή την υποσημείωση , αλλά απαιτεί λίγες ημέρες.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που θα σου πρότεινα το ipod είναι τα πολλά αξεσουάρ που κυκλοφορούν γι'αυτό και το μέγεθος του. Κατά τα άλλα θα απογοητευτείς από τα μπάσα του (Απλά ανύπαρκτα), τα περιορισμένα αρχεία βίντεο που δέχεται (Μόνο mp4), την απουσία ραδιοφώνου, και την ακριβή τιμή του. Αν ενδιαφέρεσε για μια ποιοτική όλα σε ένα συσκευή με πολύ καλή ποιότητα ήχου, να παίζει ποικίλα φορμάτ βίντεο, και σε καλή τιμή ανεπιφύλακτα το creative.

Δημοσ.
Ο μόνος λόγος που θα σου πρότεινα το ipod είναι τα πολλά αξεσουάρ που κυκλοφορούν γι'αυτό και το μέγεθος του. Κατά τα άλλα θα απογοητευτείς από τα μπάσα του (Απλά ανύπαρκτα), τα περιορισμένα αρχεία βίντεο που δέχεται (Μόνο mp4), την απουσία ραδιοφώνου, και την ακριβή τιμή του. Αν ενδιαφέρεσε για μια ποιοτική όλα σε ένα συσκευή με πολύ καλή ποιότητα ήχου, να παίζει ποικίλα φορμάτ βίντεο, και σε καλή τιμή ανεπιφύλακτα το creative.

να σου πω την αληθεια απο την αρχη εκλεινα περισσοτερο προς το creative και τελικα μαλλον θα το προτιμησω.ασε που θα πηγαινω και αντιθετα στο ρευμα των οπαδων του ipod:mrgreen:

Δημοσ.

Τα έχεις δει από κοντά; Τα έχεις πιάσει στα χέρια σου;

Γιατί και τα δύο είναι πολύ ογκώδη, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Και το Creative έχει σχεδόν το διπλό πάχος από το ipod.

Και πες με προκατειλημείνο, αλλά έχω πικρή εμπειρία από τους δίσκους των Creative. Τρεις στη σειρά, τα έπαιξαν.

Δημοσ.
Τα έχεις δει από κοντά; Τα έχεις πιάσει στα χέρια σου;

Γιατί και τα δύο είναι πολύ ογκώδη' date=' για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Και το Creative έχει σχεδόν το διπλό πάχος από το ipod.

Και πες με προκατειλημείνο, αλλά έχω πικρή εμπειρία από τους δίσκους των Creative. Τρεις στη σειρά, τα έπαιξαν.[/quote']

δεν το καλυπτει η εγγυηση?

Δημοσ.
δεν το καλυπτει η εγγυηση?

Σαφώς και το καλύπτει η εγγύηση. Αλλά είναι μεγάλο ξενέρωμα να ακούς μουσική και ξαφνικά να πεθαίνει η συσκεύη. Και μετά να την πηγαίνεις στο κατάστημα για να περιμένεις να την τσεκάρουν και να αποφανθούν αν πράγματι έχει πρόβλημα.

Κι αυτό να σου συμβαίνει 3 φορές.

Δεν λέω πως και το Vision M θα είναι έτσι, και πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να το πάθει και το ipod, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, το γεγονός ότι το Πλαίσιο έχει σταματήσει να πουλάει Creative mp3 players είναι μια ένδειξη. Και πωλητής μου έχει παραδεχτεί ότι είχαν βαρεθεί να έχουν επιστροφές.

Δημοσ.

εγω παλί εχω δει αυτο που λες σε iPod, ολο προβλημα με τους σκληρους τους εχουν και ειχαν τουλαχιστον 3 γνωστων μου...

Δημοσ.

Φίλε έχω το Creative περίπου απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και είναι άριστο μηχάνημα με εξαιρετική ποιότητα και στον ήχο και στο video.Σκέψου ότι divx/xvid του ρίχνεις για πλάκα και τα παίζει άμεσα χωρίς convert και κούραση.Το ότι είναι στιβαρή κατασκευή εμένα δε με χαλάει καθόλου, αν είχα ένα nano νομίζω οτι θα φοβόμουν μην το σπάσω.

Δημοσ.
Φίλε έχω το Creative περίπου απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και είναι άριστο μηχάνημα με εξαιρετική ποιότητα και στον ήχο και στο video.Σκέψου ότι divx/xvid του ρίχνεις για πλάκα και τα παίζει άμεσα χωρίς convert και κούραση.Το ότι είναι στιβαρή κατασκευή εμένα δε με χαλάει καθόλου, αν είχα ένα nano νομίζω οτι θα φοβόμουν μην το σπάσω.

Συμφωνώ για την ποιότητα στον ήχο του Creative. Είναι ίσως ένα (αμυδρό) κλικ πιο πάνω.

To video, σε αυτού του μεγέθους τις οθόνες, δεν ήταν κάτι που με ενθουσίασε πάντως και για αυτό δεν κράτησα το ipod video που είχα. Ίσως αν χρησιμοποιεί κανείς το TV Out feature, να αξίζει τον κόπο.

Θα διαφωνήσω όμως ως προς τον ορισμό της στιβαρότητας. Δεν είναι συνώνυμο με το τούβλο.

Έχω το nano, και η πραγματική ποιότητα κατασκεύης, είναι IMHO να φτιάξεις μια συσκεύη που να είναι και κομψή και στιβαρή:

http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3

Και κάτι άλλο που ίσως έχει μια μικρή σημασία, είναι και η μεταπώληση των συσκεύων. Έχω την εντύπωση ότι τα Creative πιο δύσκολα σπρώχνονται ως μεταχειρισμένα. Και δεν διατηρούν την ίδια μεταπωλητική αξία.

Αλλά αν τα features του Vision σου κάνουν, ο ογκος δεν σε πειράζει και σου ταιριάζει το interface, είναι σίγουρα μια πολυ αξιόλογη επιλογή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...