Sta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δεν το κατάλαβα αυτό, εννοώ αν πας στο 192.168.0.1 και δώσεις \\192.168.0.1 βλέπεις τα μοιραζόμενα αρχεία;
WiMax Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 παιδια εδω εκανα ενα μικρο οδηγο για το πως θα γινει το δικτυο(σε εμενα δουλευει) 1΄θα αντιγραψετε το παρακατω στο σημειωματάριο θα το αποθηκ. και μετα θα πατε να το ανοιξετε και οτι θα σας ρωτησει οκ. REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters] "AutoShareServer"=dword:00000000 "AutoShareWks"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters] "AutoShareServer"=dword:00000000 "AutoShareWks"=dword:00000000 μετα θα κανετε τα παρακατω ─ εργαλεία → επιλογές φακέλων → προβολή θα τσεκάρουμε μόνο εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων απομνημόνευση ρυθμίσεων προβολής για τον κάθε φάκελο εμφάνιση και διαχείριση του ζεύγους ενός μόνο αρχείου έγχρωμη εμφάνιση κρυπτογραφημένων ή συμπιεσμένων αρχείων NTFS εμφάνιση αναδυόμενης περιγραφής φακέλων και στοιχείων της επιφάνειας εργασίας εμφάνιση όλων των περιεχομένων των φακέλων του συστήματος εμφάνιση πληροφοριών μεγέθους αρχείου στις συμβουλές φακέλου ─ εργαλεία διαχείρισης → υπηρεσίες → τυπική · τείχος προστασίας των windows / κοινόχρηστη σύνδεση στο internet (ics) (ανενεργό) ─ εργαλεία διαχείρισης → διαχείριση υπολογιστή → users · απενεργοποιούμε τον Guest · βάζουμε στον Administrator κωδικό · δημιουργούμε νέο χρήστη με ιδιότητες Αdministrator · κάνουμε και νέο χρήστη με το όνομα που έχουν οι άλλοι οι υπολογιστές του δικτύου με ιδιότητες user και password. ─ συνδέσεις δικτύου → τοπική σύνδεση → γενικά απεγκατιστούμε το Qos στο tcip βάζουμε 192.168.0.1 π.χ ─ για προχωρημένους τα αποτσεκάρουμε όλα (κανένας υπολογιστής να μην έχει το ίδιο όνομα και όλοι οι υπολογιστές να είναι στην ίδια ομάδα workgroup) οτι θελετε για διευκρινιση πείτε μου!!!!!!
WiMax Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 a sorry file me ta home den ginete diktuo einai sigouro auto mono me prof
capthookb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 a sorry file me ta home den ginete diktuo einai sigouro auto mono me prof Καινούργιο και τούτο πάλι!!!:twisted:
jkmagik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 οχι φιλε μου!ειχα δικτυο αλλα με ενα φορματ το χαλασα
JIMBREED Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 a sorry file me ta home den ginete diktuo einai sigouro auto mono me prof !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WiMax Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 sorry για το σιγουρα ετσι ήξερα! μεχρι εδω μπορούσα να βοηθήσω εγώ! οτι αλλο θέλεις εδώ είμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.