fragment_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 παιδια μπηκε!πανυγηρι σημερα.Αν βρεθειτε στην πατρα κερναω Ευχαριστω πολυ Δεν εχω λογια. Με γλυτωσατε απο μεγαλο μπελα ελα πύργο να μας κεράσεις κανε δξί κλικ στις ρυθμισης της σύνδεσης σου και πατα ένα κομπί που λεει επιτρέπεται το μοίρασμα αρχειων και εκτυπωτων στο δίκτυο. στην συνέχεια κανε δεξι κλικ σε οποιον φακελο θες να μοιραστής πατοντασ "share this folder to the network". αν θες αναλυτικά πέστο μου
jkmagik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ναι θα ηθελα μεγαλυτερη αναλυση.Πηγα στην ADSL ΣΥΝΔΕΣΗ KΑΙ πραγματι ενεργοποιησα αυτο που μου ειπες ,αλλα τιποτα
capthookb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Για δοκίμασε αυτό που λέει η microsoft: http://support.microsoft.com/kb/913628/en-us δηλαδή αυτά τα βήματα: 1. Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK. 2. Locate and then double-click the following registry subkey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa 3. In the right pane, double-click restrictanonymous. 4. Make sure that the value in the Value data box is set to 0, and then click OK. 5. Close Registry Editor. 6. Restart the computer.
capthookb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Έχεις ενεργοποιημένους τους λογαριασμούς Guest;
ee3509 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Για δοκίμασε αυτό που λέει η microsoft:http://support.microsoft.com/kb/913628/en-us δηλαδή αυτά τα βήματα: 1. Click Start' date=' click Run, type regedit in the Open box, and then click OK. 2. Locate and then double-click the following registry subkey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa 3. In the right pane, double-click restrictanonymous. 4. Make sure that the value in the Value data box is set to 0, and then click OK. 5. Close Registry Editor. 6. Restart the computer.[/quote'] Very hot tip Μου είχε τύχει στο παρελθόν σε Win XP Home και μου δούλεψε
jkmagik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ακριβως αυτο εκανα πριν 10 λεπτα επειτα απο συμβουλη προηγουμενου post.Δεν εγινε τιποτα
capthookb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Nai Sto Laptop Από το pc στο laptop μπορείς να δεις κοινόχρηστα αρχεία; Πρέπει να είναι και στο pc ενεργοποιημένος ο guest λογαριασμός αφού προσπαθείς από το laptop να δεις το pc.
Sta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Έχεις μοιράσει κάποιο φάκελο και στους δύο υπολογιστές; Έχεις προσπαθήσει και από τους δύο να δεις τον έταιρο φάκελο και δεν τα κατάφερες; Π.χ. δώσε σε Internet Explorer: \\192.168.0.1 και \\192.168.0.2, από τον δεύτερο και τον πρώτο υπολογιστή αντίστοιχα.
jkmagik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 nai!εβαλα και τις διευθυνσεις στον explorer και λεει απαγορευεται η προσβαση.Internet ομως εχω.Δεν ειναι γελοιο?
Sta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Από το ίδιο το pc αν δώσεις \\όνομα-pc βλέπεις τα μοιραζόμενα αρχεία;
capthookb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 nai!εβαλα και τις διευθυνσεις στον explorer και λεει απαγορευεται η προσβαση.Internet ομως εχω.Δεν ειναι γελοιο? Όχι, το ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.