Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ.ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

jkmagik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη τ μαγαζια σημερα κλειστα.Μπορω να φτιαξω το καλωδιο που εχω crossover?ετσι κι αλλιως αχρηστο ειναι.Αυριο μπορω να αγορασω ενα.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να το τσεκάρεις βλέποντας τις φωτός από εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Crossover_cable ... Δώσε βάση στα χρωματάκια τως εσωτερικών καλωδίων για να δεις τι - πάει - που...

Δημοσ.

Μάλιστα, πολύ φοβάμαι ότι είναι straight. Τι γράφει πάνω στο καλώδιο: απλώς patch cable, στη συσκευασία straight μήπως;

Κάνουν ping μεταξύ τους οι υπολογιστές;

Δημοσ.

ομως πριν κανω format το pc ειχα το ιδιο καλωδιο και ισως κατα τυχη ειχα κανονικο δικτυο και δουλευε.Δεν ξερω ομως πως το ειχα πετυχει.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι παίζει το "κατά τύχη" που λες, αφού δούλευε πριν πρέπει να είναι crossover τότε το καλώδιο. Εγώ επιμένω στην ίδια ερώτηση: κάνουν ping μεταξύ τους τα pc;

Δημοσ.

<δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο... .Μπορει να μην εχετε δικαιωμα να χρησιμοποιηστετε αυτον τον πορο δικτυου.

Επικοινωνειστε με τον διαχειριστη αυτου του διακομιστη για να διαπιστωσετε αν εχετε δικαιωμα προσβασης.Η διαδρομη δικτυου δεν εντοπιστηκε>

loipon ayto to pragma einai dioti mallon den exeis tpt koinoxrhsto....tha ou dwsw ena set rythmisewn h opoies mallon douleyoun gia tin sygkekrimenh periptosi........

sto pc me to modem..

ip ---- 192.168.0.1

subnet --255.255.255.0

getaway ---192.168.0.1

dns manual

dns1 -----62.169.194.17

dns2 -----62.169.194.18

sto pc xwris to modem

ip ---- 192.168.0.2

subnet --- 255.255.255.0

getaway -- 192.168.0.1

dns manual

dns1 -----62.169.194.17

dns2 -----62.169.194.18

kane kai sta 2 pc apo enan fakelo koinoxrhsto...gia na mporeis na tsekareis an onbtos vlepeis diktyo...otan kaneis oles ths rythmiseis kane kai mia epanekinhsei gia pan endexomeno

Δημοσ.

Προφανώς είναι straight (λέει patch επάνω) αλλά οι καρτούλες σου είναι Automatic crossover :)

Δημοσ.

an twra thes na ftiakseis monos sou to crossover...pare ta xrwmata me thn akrivh seira....

pleyra ena

aspro/portokali -

portokali-

asrpo/prasino-

mple-

aspro/mple-

prasino-

aspro/kafe-

kafe-

sthn antitheti pleyra gia ena straight kalodio kaneis to idio kai an theleis na ftiakseis crossover alazeis to portokali me to prasino...kai aspro/portokali me to aspro/prasino

Δημοσ.

παιδια μπηκε!πανυγηρι σημερα.

Αν βρεθειτε στην πατρα κερναω

Ευχαριστω πολυ

Δεν εχω λογια.

Με γλυτωσατε απο μεγαλο μπελα

Δημοσ.

Καταφερα να φτασω εως εδω.:

Όταν ζηταω να δω τους υπολογιστες της ομαδας εργασιας μου τους δειχνει και τους δυο.Οταν κλικαρω στο pc απο το laptop μαυ λεει το εξης:

Ρε παιδιά τι του λέτε του ανθρώπου για croossover και straight.

Αν δεν ήταν crossover θα μπορούσε να κάνει αυτό που έγραψε στο πρώτο post;

jkmagik, το πρόβλημά σου οφείλεται σε κάποια ηλιθιότητα του windows..

Το έχω συναντήσει κι εγώ παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως το έλυσα.

Νομίζω έχει να κάνει με τους guest λογαριασμούς στα 2 μηχανήματα.

Θα ψάξω και θα σου πω

Δημοσ.

εχουμε ομως κοινο μονο το ιντερνετ .Αρχεια και φακελους δεν μοραζομαστε.

καποια ακομα ρυθμιση ισως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...