anesperos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 εχω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες. ενω ολα πηγαιναν ρολοι εδω και 1 χρονο που εχω το laptop ξαφνικα πριν 2 μερες μαλλον λογω Ιντερνετ αρχιζει και κολλανε τα παιχνιδια. Ενω δεν υπηρχε ουτε ενα προβλημα παλιοτερα δε ξερω τι γινεται. Εσβησα τα cookies και ολα τα αρχεια του temporary internet files και καπως καλυτερα πηγε αλλα οχι τιποτα το αξιοπραγματικο. Δεν εχω anti-virus δυστηχως. Ειχα αλλα εληξε. Τι μπορει να φταει? Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω πολυ!
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Πιο antivirus ειχες? Βγαλε το και δοκιμασε να κανεις ενα ελεγχο με το Kaspersky και πες μου αν εχεις κολλησει τιποτα.. Εχεις Service Pack 2 + Windows Updates στο συστημα σου?
anesperos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 μπορει να γινει ελεγχος με το kaspersky μεσω internet? Δυστηχως ειχα το cd του, αλλα το εδωσα. Σε αυτον τον υπολογιστη ειχα μονο τον norton αλλα εληξε. δεν ξερω αν εχω service pack 2. σιγουρα δε το εχω κατεβασει. δεν ξερω αν υπηρχε απο το windows μιας και δεν ειναι παλιος. Πως μπορω να δω?
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Πινακας Ελεγχου -> Συστημα και σου το λεει κατω απο την εκδοση των Windows σου... Ελεγξε το και πες μου. Σβησε τον νορτον τελειως και κατεβασε τον Kaspersky με το λινκ που σου εδωσα πανω, ειναι πιθανο να εχεις μολυνθει απο καποιον ιο και για αυτο να σου τα κανει αυτα..
anesperos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ναι εχει service pack 2. το λινκ που μου εδωσες μαλλον λογω γραμματοσειρας δεν μπορω να το διαβασω... υγ. sorry για το πρηξιμο
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Εχεις δικιο φιλε μου, εβγαλαν καινουρια εκδοση και εκοψαν το προηγουμενο λινκ... την καινουρια εκδοση θα την βρεις εδω: http://dnl-eu2.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kav6.0/kav6.0.0.303en.msi
anesperos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 θα το κατεβασω και θα σου πω. ευχαριστω!
anesperos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 να σε ρωτησω. το κατεβασα. ειναι trial? εχεις activation code??
anesperos13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εκανα με το anti-virus τη διαδικασια δε βρηκε τιποτα... τι αλλο μπορει να ειναι? ετσι ξαφνικα λογικα δε μπορει να ειναι κατι αλλο εκτος απο ιο. Παντως μετα το check up πηγα να κανω ανασυγκροτηση και βρηκα ενα μεγαλο μεγεθος με κατακερατισμενα αρχεια... Πολυ περιεργο... μηπως εξηγει κατι αυτο?
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Kατεβασε τα παρακατω και τρεξε τα παρακατω: Spybot-S&D Ad-aware SE Personal Edition Windows Defender Αν εχεις κατι θα σου καθαρισει με αυτα ;-)
anesperos13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 τιποτα κατεβασα αυτα τα τρια εψαξα με τον κασπερσκι τιποτα εψαξα με τα αλλα δυο βρηκε κατι σε υποπτο τα διορθωσε... μετα εκανα και ανασυγκροτηση ξαναεγκατεστησα και τα προγραμματα αλλα πχ φιφα που ειναι και βαρυ κολλαει... υπαρχει κατι αλλο που μπορει να φταιει... ευχαριστω παντως
kkardo91 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Katevase to speedfan kai elenkse tis thermokrasies sou. Den borw na skeftw afti tin stigmi kati allo. Isws kai an anoiges ton ipologisti kai fisages ligo to anemistiraki apo tin skoni.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.