Προς το περιεχόμενο

Κολλάνε τα παιχνίδια. Ιός;

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες. ενω ολα πηγαιναν ρολοι εδω και 1 χρονο που εχω το laptop ξαφνικα πριν 2 μερες μαλλον λογω Ιντερνετ αρχιζει και κολλανε τα παιχνιδια. Ενω δεν υπηρχε ουτε ενα προβλημα παλιοτερα δε ξερω τι γινεται. Εσβησα τα cookies και ολα τα αρχεια του temporary internet files και καπως καλυτερα πηγε αλλα οχι τιποτα το αξιοπραγματικο. Δεν εχω anti-virus δυστηχως. Ειχα αλλα εληξε.

Τι μπορει να φταει? Τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Πιο antivirus ειχες? Βγαλε το και δοκιμασε να κανεις ενα ελεγχο με το Kaspersky και πες μου αν εχεις κολλησει τιποτα..

Εχεις Service Pack 2 + Windows Updates στο συστημα σου?

Δημοσ.

μπορει να γινει ελεγχος με το kaspersky μεσω internet? Δυστηχως ειχα το cd του, αλλα το εδωσα. Σε αυτον τον υπολογιστη ειχα μονο τον norton αλλα εληξε.

δεν ξερω αν εχω service pack 2. σιγουρα δε το εχω κατεβασει. δεν ξερω αν υπηρχε απο το windows μιας και δεν ειναι παλιος. Πως μπορω να δω?

Δημοσ.

Πινακας Ελεγχου -> Συστημα και σου το λεει κατω απο την εκδοση των Windows σου... Ελεγξε το και πες μου.

Σβησε τον νορτον τελειως και κατεβασε τον Kaspersky με το λινκ που σου εδωσα πανω, ειναι πιθανο να εχεις μολυνθει απο καποιον ιο και για αυτο να σου τα κανει αυτα..

Δημοσ.

ναι εχει service pack 2.

το λινκ που μου εδωσες μαλλον λογω γραμματοσειρας δεν μπορω να το διαβασω...

υγ. sorry για το πρηξιμο

Δημοσ.

εκανα με το anti-virus τη διαδικασια δε βρηκε τιποτα... τι αλλο μπορει να ειναι? ετσι ξαφνικα λογικα δε μπορει να ειναι κατι αλλο εκτος απο ιο.

Παντως μετα το check up πηγα να κανω ανασυγκροτηση και βρηκα ενα μεγαλο μεγεθος με κατακερατισμενα αρχεια... Πολυ περιεργο... μηπως εξηγει κατι αυτο?

Δημοσ.

τιποτα κατεβασα αυτα τα τρια εψαξα με τον κασπερσκι τιποτα εψαξα με τα αλλα δυο βρηκε κατι σε υποπτο τα διορθωσε... μετα

εκανα και ανασυγκροτηση ξαναεγκατεστησα και τα προγραμματα αλλα πχ φιφα που ειναι και βαρυ κολλαει...

υπαρχει κατι αλλο που μπορει να φταιει...

ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Katevase to speedfan kai elenkse tis thermokrasies sou. Den borw na skeftw afti tin stigmi kati allo. Isws kai an anoiges ton ipologisti kai fisages ligo to anemistiraki apo tin skoni.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...