Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη προσφορά DSL

backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

μετά από πολύ σκέψη....είπα να εγκαταλείψω την φτωχογραμμή μου (ISDN)

και να μπω στον γρήγορο κόσμο του DSL.

Έκανα μια μικρή έρευνα τιμών αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο :confused:

Ποιός μπορεί να βοηθήσει λίγο την κατάσταση και να αναφέρει τις καλύτερες προσφορές ???

• Members
Δημοσ.

Μια απο τα ίδια... κι εγώ στο ψάξιμο είμαι...

οι προσφορές που μέχρι στιγμής έχουν τραβήξει την προσοχή μου είναι του ΟΤΕ (512 που μάλλον θα διπλασιαστεί με 22,5 € για 6 μήνες) και της ΟΤΕΝΕΤ (1024 με 20,5 ευρώ για ένα χρόνο).

Επίσης καλό ακούγεται και το πακέτο 2048 με 26 ευρώ της ΟΤΕΝΕΤ πάλι (αν και προσωπικά προτιμώ το 1024 που είναι πιο φτηνό).

Απο εταιρείες, μάλλον για ΟΤΕ(ΝΕΤ) ή Forthnet με βλέπω - απο όσα διαβάζω έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι πρέπει να είναι οι πιο αξιόπιστες.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αξίζει τον κόπο να περιμένουμε 1-2 βδομάδες, γιατί μάλλον διανύουμε μεταβατική περίοδο.

Επίσης, η δική μου ερώτηση είναι αν θα καθυστερήσει πολύ η όλη διαδικασία - απο τη στιγμή δηλαδή που θα αγοράσω το πακέτο, σε πόσες μέρες θα έχω κανονικά dsl;

ps: μάλλον το topic θα μεταφερθεί, αφού υπάρχει ενότητα adsl ;)

Δημοσ.

Να σου πω , μου φαίνεται αρκετά καλή η προσφορά αλλά για λύσε μου μία απορία!!!!

Αρχικό κόστος : 82? για 4 μήνες (όλα πληρωμένα) WOW

Μετά κάθε μήνα θα σκάμε τα 20,50?.........σε αυτά τα 20,50? είνα πάλι όλα πληρωμένα ή.....θα την ¨κάτσουμε¨!!!!!!!!!! :confused:

Δημοσ.

Moderator, send us to DSL topic :)

P.S.:Από τον ΟΤΕ μου είπανε πως η ενεργοποίηση θα γίνει σε 10 μέρες,

πάτησα τα γέλια μόλις το άκουσα....σιγά.

Εγώ πάντως πρέπει να βιαστώ, καθώς έχουν απομείνει μόνο 8 γραμμές ελεύθερες!!!

• Members
Δημοσ.

Αυτό έχω καταλάβει, ότι μετά τους μήνες που έχεις προπληρώσει πληρώνεις 20,5 ευρώ το μήνα και τίποτα παραπάνω. Απλώς είσαι δευσμευμένος ένα χρόνο σε αυτό το πακέτο. Και σου μένει και ο εξοπλισμός.

Ενώ η προσφορά του ΟΤΕ π.χ. σε δεσμεύει για 6 μήνες.

Αυτό που δεν ξέρω επίσης είναι πιο πακέτο προσφέρει τον καλύτερο εξοπλισμό και γενικά αν είναι κάποιο απο τα δύο καλύτερο από άποψη ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κι εγώ το 1024/20,5€ "λιγουρεύομαι" :) Να έχεις υπόψη σου όμως ότι η συγκεκριμένη προσφορά ληγει στις 31 Αυγούστου.

PS: Τι εννοείς ότι πάτησες τα γέλια μόλις άκουσες για 10 μέρες; Πολύ σου φαίνεται ή λίγο;

Δημοσ.

Ε όχι και πολύ!!!

Εδώ μία απλή τηλεφωνική σύνδεση τους ζήτησα και τους κυνηγούσα 1 μήνα να ρθουν να την περάσουν και τώρα μου λένε για 10 μέρες?

Μούφα μου φαίνεται!

Κανείς άλλος ρε παιδιά να μας δώσει λίγο ΦΩΣ!!!!

Δημοσ.

λοιπόν, πήρα τηλέφωνο την οτενετ και σας παραθέτω το διάλογο:

-Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για την προσφορά σας 1024/20,5? και ήθελα να ρωτήσω αν με την επερχόμενη αναβάθμιση της γραμμής πρόσβασης από τον ΟΤΕ, θα διπλασιαστεί και η ταχύτητα της Οtenet σε 2048;

-Βεβαίως κύριε μου και θα διπλασιαστεί, αν και είναι σε πιλοτική φάση η αναβάθμιση στην παρούσα φάση, κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα και μαζί τους και ταχύτητα της otenet

-Αυτή τη στιγμή αν έχει πραγματοποιηθεί ήδη αναβάθμιση στο κέντρο μου θα απολαύσω τη διπλάσια ταχύτητα ή θα περιοριστώ στα 1024?

-Οχι, θα έχετε τη διπλάσια ταχύτητα κανονικά προσβασης+internet 2048.

-Πολύ ωραία, αν πάρω τώρα το πακέτο 2048 θα πρέπει να περιμένω την αναβάθμιση στα κέντρα σωστά?

-Πολύ σωστά.

-Δηλαδή μου λέτε πως ενώ πρακτικά δεν θα υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα υπάρχει διαφορά στην τιμή??

-Μάλιστα η διαφορά είναι ότι αν πάρετε το 1024 θα έχετε 'αναβαθμισμένη' 2048 ενώ αν πάρετε 2048 θα την έχετε 'καθαρή'

:confused: :confused: :confused:

τα συμπεράσματα δικά σας! :-D

εγώ λέω να πάω για το 1024 αλλά αυτό το 12μηνο με χαλάει...

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτό που είχα καταλάβει ήταν ότι το πακέτο 1024/20,5€ ήταν ήδη "αναβαθμισμένο". Ό,τι αναβάθμιση ήταν να πάρει, δηλαδή, την πήρε.

Τέλος πάντων, κι εγώ για εκεί προσανατολίζομαι, αλλά χωρίς να ελπίζω σε διπλασιασμό. Άλλωστε, αυτό που ήθελα ήταν το πολύ 20€ το μήνα για τουλάχιστον 1024 σύνδεση - οπότε, το συγκεκριμένο πακέτο φαίνεται να με καλύπτει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...