Προς το περιεχόμενο

Λυση για μπλε οθονες;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ventrix πράγματι πολύ χρήσιμο το link. Και για άλλες περιπτώσεις. Τελικά φαίνεται ότι το winacusb.sys είναι το προβληματικό. Το έχω αλλάξει manual και περιμένω να δω αν το ξανακάνει.

Δημοσ.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω έναν updated driver από το site της USRobotics (καμμία αναφορά στο προβληματικό winacusb.sys). Η εγκατάσταση γίνεται αλλά δεν υπάρχει κανένα μήνυμα επιτυχούς ολοκλήρωσης. Στο tray φαίνεται να τρέχει ένα update που ψάχνει για νέους drivers.

Κατά την "εγκατάσταση" το winacusb.sys δεν άλλαξε (έμεινε το παλιό!!) οπότε το άλλαξα με το χέρι και εδώ και μια εβδομάδα δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Memory Test πως κάνεις? Και εγώ στο warcraft τρώω κάτι κολλήματα...

Συνήθως παγώνει στο άσχετο η οθόνη χωρίς να πιάνουν τα alt+tab και alt+ctrl+del και σπάνια μετά μου βγάζει μια μπλε οθόνη που λέει κάτι για nv4_disp οπότε φταίει η κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

το έχω πάθει k εγώ k ήταν το ανεμιστηράκι στην κάρτα γραφικών δεν γύρναγε με αποτέλεσμα να κρασάρει

Δημοσ.

ηπαρχει περιπτοσει να φτεη και το τροφοδοτικοσου να μιν εχεις καλι τροφοδοσεια και να στα προκαλι ολα υτα ειχα το ειδιο προβλιμα με το λαπτοπ οταν το εβαζα στιν μπαταρια γηνοτανε μλε η οθονι και εκενε επενακινισεισ σεινεχεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικώς φταίει το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών. Έχω μια Point of View Geforce 6600GT και είναι εκτός εγγύησης όποτε ποιες οι επιλογές μου;

Δημοσ.

Τι εννοεις? Δε γυριζει? Μπορεις να το ξεβιδωσεις και να το καθαρισεις απο σκονες και με μια μπατονετα λιγο λαδακι γυρω στο μοτορακι.

Δημοσ.

Εχει φρακαρει...δοκιμασε βγαλτο , καθαρισε το καλα, και χοσε μπολικο λαδι με μπατονετα και σιγα σιγα το γυρνας να μπει το λαδι μεσα. Εκτος και αν εχει καει....οποτε βρισκεις ενα ιδιο και το αλλαζεις.

Δημοσ.

Όταν λες λαδάκι φαντάζομαι εννοείς λάδι μηχανής σωστά? Και άμα δεν διορθωθεί έτσι το πρόβλημα που πουλάνε τέτοια ανεμιστηράκια?

Δημοσ.

Μπα , εγω βαζω και ελαιολαδο :-) .... ανεμιστιρακια πουλανε online και στα μαγαζια με υπολογιστες.

Δημοσ.

Το ξεσκόνισα το ανεμιστηράκι όσο μπορούσα, προσπάθησα να το ξεβιδώσω αλλά δεν γινόταν με τίποτα... Όποτε έβαλα λίγο λαδάκι με μπατονέτα όπως μου είπες άλλα πολύ επιφανειακά και μόνο πάνω στους «έλικες» στο ανεμιστηράκι φοβούμενος μην πάει πουθενά αλλού και βγάλει πρόβλημα αλλά τίποτα...

Για να φτιάξω το ανεμιστηράκι έχεις ιδέα περίπου για τι τιμές μιλάμε; με τα έξοδα για την εργασία του τεχνικού βέβαια...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά σου φίλε :) :)

Δημοσ.

Μα δεν ειναι τπτ δυσκολο, 4 μικρες βιδιτσες ειναι, δεν εχεις μικρο κατσαβιδακι? το λεω αυτο γιατι εχω σωσει μερικα "τελιωμενα" ...αν με τπτ δεν μπορεις να το ξεβιδωσεις κανε το αλλο...γυρνα την καρτα αναποδα δλδ με το ανεμιστηρακι να κοιταει το πατωμα και χωσε μπολικο λαδακι με την μπατονετα γυρνωντας ταυτοχρονα το ανεμιστηρακι να μπει το λαδι μεσα ...αστο μιση ωρα να στεγνωσει και δοκιμασε παλι...να το πας τωρα σε μαστορα τζαμπα λεφτα...ενα τετοιο μικρο αντε να κανει 3 ευρω , το παιρνεις και το βιδωνεις πανω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...