Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Εβαλα τα Sp2, αλλα παλι τις εχω. Παρατηρησα οτι γινονται κυριως οταν παιζω Warcraft. Τι θα γινει με αυτο το παιχνιδι; Εκαψα την μηττρικη, επειδη με ειχε νευριασει, εκανα ανβαθμιση, εβαλα sp2 (!!) και παλι τιποτα!!
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μηπως εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου τελικα? Μπορεις να δοκιμασεις με καποια αλλη? Επισης κανε και ενα μεμτεστ να δεις τι παιζει με τις μνημουλες σου...
tsakonas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Prolaves na deis ti grafei h ble othoni? isws sou dwsei kana stoixeio. Pantws sto ksanalew oti uparxoun cd me ta winxp me OLA ta updates enswmatwmena pou mbenoun athoriva sth diarkeia toy format....den katalaveneis oti exei terastia diafora? Se osoys exw kanei format me ta sigekrimena cd exoun luthei to 99% ton problems.....
Mad_man Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τα προβλήματα με τις μπλε οθόνες οφείλονται εκ πείρας σε σφάλματα μνήμης ή λειτουργικού, δοκίμασε ένα memtest (τεστ 8 κ 5) κ το S&M, δοκίμασε εναλλακτικά νέους drivers για την κάρτα γραφικών σου κ ψάξε μήπως αυτό το προκαλεί κάποιο πρόγραμμα
Dark-Shadow Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ne abravo ola ta provlimata ofilonte pia confilcts ton ram!!! Gia auto trekse opos lei kai o mad_man to memtest kai isos lithei to problem me ta gnosta BSOD (Blue Screen Of Death)
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Prolaves na deis ti grafei h ble othoni?Ειναι μυστηρια αυτη η οθονη.. Δεν βγαζει τιποτα! Μονο μια σκετη μπλε οθονη για ενα δευτερολεπτο και κανει restart. Δυο φορες μου το εχει κανει ενω επαιζα Warcraft. ( συμπτωση; ) Επισης κανε και ενα μεμτεστ να δεις τι παιζει με τις μνημουλες σου...Καινουρια ειναι. Μια εχω του ενος Gb. Δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα με τη μνημη. Μηπως εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου τελικα?Στην τελικη, μονο αυτο δεν εχει αλλαξει, μαζι με την καρτα ηχου!! Λες να φταιει η καρτα γραφικων; Pantws sto ksanalew oti uparxoun cd me ta winxp me OLA ta updates enswmatwmena pou mbenoun athoriva sth diarkeia toy format....den katalaveneis oti exei terastia diafora? Se osoys exw kanei format me ta sigekrimena cd exoun luthei to 99% ton problems.....Εχει εδω και λιγες ημερες που εβαλα ολα τα patches μαζι. ( γυρω στα 400mbs ) Το ερωτημα ειναι. Ειναι η μπλε οθονη ή κατι αλλο που μοιαζει με αυτη;
Asenna Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Αν το memtest κολλήσει στο test 8 (όπως συμβαίνει σε μένα) τι σημαίνει αυτό ??
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Αν σου βγαλει error τοτε εχεις προβληαμ με την RAM sου. Αν εχεις περισσοτερα απο ενα module μνημης τσεκαρε τα ενα ενα για να βρεις πιο ειναι το προβληματικο και επιστρεψε το αν σε καλυπτει εγγυηση...
Asenna Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δεν έβγαλε error αλλά κόλλησε. Το έχω αφήσει να τρέχει σπίτι πάλι οπότε το απόγευμα θα δω αν κόλλησε πάλι και θα δοκιμάσω τις δυο μνήμες. Ευχαριστώ
beman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 αν χρειαστει καποιος βοηθεια για τις ενδειξεις της μπλε οθονης.. http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/DevTest_g/hh/DevTest_g/t05_bugs_60_0b233b52-160a-482d-9a51-c53f2b3843b6.xml.asp αν και απο προσωπικη πειρα πρωτα απο ολα φταινε οι μνημες και μετα ψαχνεις...
Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 μνημη αποκλειεται να φταιει παντως. ουτε μηνα εκλεισε και ειναι πολυ καλη.
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ε φιλε Luxx αν δε τπ δοκιμασεις δε θα ξερουμε. Μηχανηματα ειναι μπορει κατι να ειναι ελατωματικο, μην εισαι απολυτος. Με αυτη την λογικη φανταζομαι πολυ καλη θα ειναι και η μητρικη σου και η καρτα γραφικων σου και ο επεξεργαστης σιυ, οποτε αποκλειεται να εχουμε hardware problem. Τα Windows φταινε οποτε κανε τους φορματ συνεχεια ωσπου να στρωσουν. Κανε ενα μεμτεστ μια ωρα να εισαι σιγουρος... Εχεις τους τελευταιους οδηγους για την καρτα γραφικων σου και την μητρικη σου?
sarisn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Luxx, το ότι είναι καινούργια η μνήμη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα... προσωπικά μου έχει τύχει 2-3 φορές να έχουν πρόβλημα οι καινούργιες που πήρα από την πρώτη στιγμή που τις έβαλα στο pc... και την τελευταία φορά πριν κάνα 2μηνο μου έκανε corrupt κάποια από τα αρχεία των Windows και αναγκάστηκα και έκανα format... Γι' αυτό τσέκαρε καλά τις μνήμες σε πρώτη φάση, βάλτες μία μία και δες αν το πρόβλημα παραμένει. Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε τα Windows και το WoW
Asenna Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Παρόλο που την πρώτη φορά το memtest κόλλησε στο test 8 χθές και επί 16 ώρες δεν εμφάνισε κανένα σφάλμα. O driver winacusb.sys που από την μπλέ οθόνη φαίνεται να ευθύνεται είναι από ένα PSTN modem της USRobotics (chipset από την Conexant) o οποίος είναι στο protection list των XP. Κατέβασα έναν πιό πρόσφατο από την US αλλά τρέχοντας το setup δεν συμβαίνει τίποτα. Να προσθέσω ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν ή από την στιγμή που έβαλα ένα USB TV tuner ή τουλάχιστον έτσι θυμάμαι. ΤΟ έχω απεγκαταστήσει αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Ventrix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Common XP Stop messages html: http://www.updatexp.com/stop-messages.html pdf: http://www.updatexp.com/support-files/xp-stop-messages.pdf Με ευχαριστείς αργότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.